kadıkoyde berabere de kalınsa fener sampıyon..kımse cevap yazmasın ben sadece fıkrımı soyledım..fb ısı cıddıye alınca nasıl top oynuo ve kazanıo goruyoruz..ayrıca pierre gıderken yaptıklarıyla taraftarın sevgısını kaybetıı
kadıkoyde berabere de kalınsa fener sampıyon..kımse cevap yazmasın ben sadece fıkrımı soyledım..fb ısı cıddıye alınca nasıl top oynuo ve kazanıo goruyoruz..ayrıca pierre gıderken yaptıklarıyla taraftarın sevgısını kaybetıı
işte siz fb taraftarları bölesiniz... pierre daum la anlaşamadı... pierrede dünya kupasında oynamak için ilk 11 de oynayabileceği bir takımla anlaştı ve gitti... en iyisinide yaptııOriginally Posted by nic-39
fb taraftarı nasılmıs sole de bılelım..gıtcek tabi 36 yasındakı adamı napcaz..Originally Posted by ekoklu3
stadta mac ızlersen ozellıklede maraton trıbunde pıerre ın gıderken yaptıgı hareketle sevgısını kaybettıgını gorursun..Originally Posted by Jesus_FB
nankörrr.... geldiğinde sanki çok gençti de... hey allahım yarabbim yaaOriginally Posted by nic-39
Konuşmalarına dikkat et ortamı germeye çalışma!!!Originally Posted by ekoklu3
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ben ortamı germeye çalışmıyorum sadece arkadaşın yazdıklarına cvp verdimm...Originally Posted by Jesus_FB
hemen kızmayın öle.. eğer ortamı germek amacında olsaydım daha değişik ve daha ateşli şeyler yazardımm...
ama yinede jesus fb senden özürdiliyorumm.
pierre geldıgınde bu takıma abılık lıderlık yapsın dıe alındı..7-8 tane umıt mıllı oyuncu takım olana kadar zorluk cekmesın dıe ve ozellıkle duran toplardakı defansıf ofansıf ozellıgı ıcın alındı ve ılk sene bu gorevı yaptı basarıyyla..gecen sene ıse hucmdakı gorevını alex aldı ve artık pıerre e ıhtıyac kalmadı..ıstıosan daha ayrıntılı acıklama yapım..fb taraftareını nankorlukle suclayamazsın ayrıca,,doru konussan ıyı olur bence..Originally Posted by ekoklu3
jesus fb..dedıgım olayı hatırlamıssındır umarım..yaptıgı hareket bı stara ve ozellıkle taraftarın sevdıgı bı oyuncuya yakısmadı..resmen daum u taraftarın onune attı..bu yanlıs..
İlk defa bir Fenerbahçelinin Pierri'i sevmediğini gördümOriginally Posted by nic-39
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
senelerdir gidyorum maçlara görmedim bi hareketini ama sen görmüşsün merak ettim ne yaptı ki?Originally Posted by nic-39