1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Pierre van Hooijdonk İstanbulda

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

kadıkoyde berabere de kalınsa fener sampıyon..kımse cevap yazmasın ben sadece fıkrımı soyledım..fb ısı cıddıye alınca nasıl top oynuo ve kazanıo goruyoruz..ayrıca pierre gıderken yaptıklarıyla taraftarın sevgısını kaybetıı

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by nic-39
    kadıkoyde berabere de kalınsa fener sampıyon..kımse cevap yazmasın ben sadece fıkrımı soyledım..fb ısı cıddıye alınca nasıl top oynuo ve kazanıo goruyoruz..ayrıca pierre gıderken yaptıklarıyla taraftarın sevgısını kaybetıı
    işte siz fb taraftarları bölesiniz... pierre daum la anlaşamadı... pierrede dünya kupasında oynamak için ilk 11 de oynayabileceği bir takımla anlaştı ve gitti... en iyisinide yaptıı

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by ekoklu3
    işte siz fb taraftarları bölesiniz... pierre daum la anlaşamadı... pierrede dünya kupasında oynamak için ilk 11 de oynayabileceği bir takımla anlaştı ve gitti... en iyisinide yaptıı
    fb taraftarı nasılmıs sole de bılelım..gıtcek tabi 36 yasındakı adamı napcaz..

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    İlk defa bir Fenerbahçelinin Pierri'i sevmediğini gördüm
    stadta mac ızlersen ozellıklede maraton trıbunde pıerre ın gıderken yaptıgı hareketle sevgısını kaybettıgını gorursun..

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by nic-39
    fb taraftarı nasılmıs sole de bılelım..gıtcek tabi 36 yasındakı adamı napcaz..
    nankörrr.... geldiğinde sanki çok gençti de... hey allahım yarabbim yaa

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Konuşmalarına dikkat et ortamı germeye çalışma!!!
    ben ortamı germeye çalışmıyorum sadece arkadaşın yazdıklarına cvp verdimm...
    hemen kızmayın öle.. eğer ortamı germek amacında olsaydım daha değişik ve daha ateşli şeyler yazardımm...
    ama yinede jesus fb senden özürdiliyorumm.

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by ekoklu3
    nankörrr.... geldiğinde sanki çok gençti de... hey allahım yarabbim yaa
    pierre geldıgınde bu takıma abılık lıderlık yapsın dıe alındı..7-8 tane umıt mıllı oyuncu takım olana kadar zorluk cekmesın dıe ve ozellıkle duran toplardakı defansıf ofansıf ozellıgı ıcın alındı ve ılk sene bu gorevı yaptı basarıyyla..gecen sene ıse hucmdakı gorevını alex aldı ve artık pıerre e ıhtıyac kalmadı..ıstıosan daha ayrıntılı acıklama yapım..fb taraftareını nankorlukle suclayamazsın ayrıca,,doru konussan ıyı olur bence..

jesus fb..dedıgım olayı hatırlamıssındır umarım..yaptıgı hareket bı stara ve ozellıkle taraftarın sevdıgı bı oyuncuya yakısmadı..resmen daum u taraftarın onune attı..bu yanlıs..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Mesaj Yetkileri