-
30.Haziran.2007, 23:35
#11
Her işin bir ahlakı vardır. Ben şimdi kulüp yöneticisiyim, oyuncu transfer etmek istiyorum. Oyuncuyu almak için önce etik olarak kulüp ile görüşmem gerekir, anlaşırsam eğer daha sonra oyuncuyla görüşürüm, zira oyuncunun kontratı vardır, oyuncuyla anlaşsam bile kulüple anlaşamadıktan sonra transferi gerçekleştiremem.
Şimdi gidip de etik olmayan yollardan mı yapmalıyım bu işi? Kulüp yöneticisiyim, işimi yapıyorum. Gidip futbolcunun aklını bulandırıp, bonservisini almasını, mutsuz olmasını, iyi oynamamasını sağlarsam eğer yaptığım iş ahlaka sığmaz ama senin bakış açına göre ben "işimi yapıyorum"dur.
Aurelio'nun menajeri de işini düzgün yapsın. Eğer bu kadar kendine güveniyorsa, kontratı olan futbolcunun kontratının gerçek olmadığını düşünüyorsa, FIFA diye bir kurum var, UEFA diye bir kurum var, olmadı CAS diye bir kurum var, gidersin başvurursun nereye başvuracaksın, oyuncuyu istediğin takıma götürürsün. Sürekli tansiyonu yükseltip ortalığı karıştırmak bu işin ahlakına sığmaz. Kontratın uzatıldığının geçerli olmadığını düşünürsen o zaman gerekli kurumlar aracılığıyla haklılığını kanıtlar ve işini bitirirsin, sansasyonel olmak için de bu tarz şeyler yapmazsın.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules