Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Hücum fubolu mu dediniz? işte karşınızda-werder bremen

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

Cool Hücum fubolu mu dediniz? işte karşınızda-werder bremen

WERDER BREMEN

STADIMIZ:WESERSTADION

İŞTE TARAFTARLARIMIZ

YILDIZIMIZ:DIEGO RIBAS DA CUNHA

Werder başkanı Jürgen L. Born 29 Haziranı 30 Hazirana bağlayan gece çaresizdir. Çünkü taraftara 30 haziranda yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız sözü vermiştir. Amma velakin işler istediği gibi gitmemiş ve sırasıyla görüşme yaptığı Van Gaal,Rijkaard gibi isimlerden red cevabı almıştır. Kara kara düşünürken birden aklına Ümit Davala gelir. Davala'yı arayıp teknik direktör bulma konusunda yardım ister ve Davala'nın cevabı kesindir "Sayın Born, kulubünüzün hücum futbolu anlayışına Türkiye'den uyabilecek bir isim var. O da teknik direktörlük kursuna beraber gittiğimiz Tolga Karakaya" der. Born şaşkındır ama başka seçeneği olmadığı için bu çareyi mantıklı bulur ve Karakaya'yı arar. Karakaya bu teklifi duyduğunda çok heyecanlanıp ne söyleyeceğini bilemez. Çok gönüllü olmasına rağmen biraz nazlandıktan sonra cevabını verir: "EVET"

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

BaşarıLar transferlerini ve taktiğini bekliyoruz uzun soluklu bir kariyer olur inş..
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

başarılar hazırlık kampı ve transferleri bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kariyerinde başarılar..

5. Default

umarım kariyerini başarılı noktalarsın... bide benden bi tavsiye arshavin çok ucuz 5.75 verdim hemen geldi ben olsam onu alırım

Nesil
    2007

başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

güzel takım seçmişsin.Başarılar..

fm'ye ilk başladıgım takımdı ne günlerdi be....klasnic bomba gibi idi ama 2005de idi o şimdi bilmiyorum başarılar takipcin olurum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim umarım hedeflediğin başarılara ulaşırsın.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hayırlı olsun ...

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
    ilk önce sezon öncesi kampımız ve devam eden transfer gelişmeleri hakkında bilgi vermek istiyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BREMEN FRANSA KAMPINI TAMAMLADI
    Hazırlıklarını Fransa'da sürdüren bremen temsilcisi Marsilya'nın düzenlediği turnuvaya katıldı. Turnuvada önce Juventusa 3. maçında ise Marsilyaya yenilen Werder 4. oldu ve kötü bir tablo çizdi.
    Kampı değerlendiren Karakayanın notları:
    GK: Wiese ne yapacağı belli değil bazen çok iyi bazen çok kötü
    DR: Fritz Almanya milli takımında da oynayor ve sağ bek için yeterli.
    DL: 3 oyuncu vardı biz deWome ile yolları ayırdık. Tosic ve Boenisch ile devam edicez.
    DC: Mertesacker Pasanen Naldo Niemeyer. İyi görünse de kampın kötüleri arasındalardı. Takviye gerek.

DM: Baumann takım kaptanı Flaminiyi Arsenalden kiraladık ayrıca Andreasen de iyi bir oyuncu
    MC: Borowski Frings. Bu mevki için 2 oyuncu oynatmayı düşünüyorum ve takviye etmemiz mevkilerden birisi.
    AMC: Dİego- söze gerek yok Carlos Alberto ise yedek kulübesi için ideal.

ST: Klasnic - Rosenberg - Sonago - Almedia - Hunt ve yeni transfer Aaritalo
    hepsi de nerdeyse aynı seviyede ama durumu heran kurtarabilir diyebileceğimiz bir oyuncu yok. Değişim gerekli...

ŞU ANA KADAR YAPILAN TRANSFERLER

AARİTALO Cuzi bir miktar karşılığında Turku'dan geldi. (Bilindiği gibi)

FLAMINI : Arsenal'den kiralandı

PHILIPP TSCHAUNER: Genç kaleciyi 1860 Münih'ten $375K karşılığında aldık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SÖYLENTİLER

MODRIC BREMEN'E Mİ GELİYOR???
    EURO 2008'in gözdelerinden Modric Bremen yolunda olduğu haberleri kulislerde en çok konuşalan konulardan biri. Hatta bu transfer için Karakaya'nın Klasnic'i devreye soktuğu ve milli takım kampında golcü futbolcunun Modric'e "Bu takım bana hasta zamanımda yardımcı oldu. Şimdi borcumu ödeme zamanı gel bana yardımcı ol" dediği de gelen haberler arasında.

KAYNAK:FOTOŞOP
    Last edited by tolga88 : 30.Haziran.2008 at 15:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

yoksaaa van der vaart bremen demi

neyse eskiden iyi takımdı ama 2008 de hiç almadım inşallah güzel olur başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

Quote Originally Posted by ugurcan1262 View Post
    fm'ye ilk başladıgım takımdı ne günlerdi be....klasnic bomba gibi idi ama 2005de idi o şimdi bilmiyorum başarılar takipcin olurum...
    teşekkürler.. beni de fm manyağı yapan takımdı 2005de. Klasnic-Klose-Valdez
    Klose gittiğinde ağladım be
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ALMANYA LIGAPOKAL ÇEYREK FİNAL MAÇI
    Maça kötü başladık ve ilk dakikalarda hemen golü gördük kalemizde golü atan da eski evlat klose idi.daha sonra birden skor 0-3 oldu ümitlendiren gol yeni transfer modric'in ayagından geldi. İlk yarı bu sonuçla biterken ikinci yarının hemen başlaında diego ile farkı bire indirmemize rağmen devamı gelmedi ve elendik ama henüz hazır değiliz lig başlayınca herkes gücümüzü görecek...

Last edited by tolga88 : 30.Haziran.2008 at 17:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bayern'e yenilmen kötü olmuş başarılar
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

sakary Ali Misafir

bayerne yenilmen şannsızlık olmuş hücüm futbolu daha ilk maçta kendini göstermiş

transferler yerinde.birde kupayi alsaymişsin super olurmuş.başarilar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

modric güzel olmuş ligde bence takım toparlanır ...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Taktiğini koyda hücum taktiğini görelim

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Almanya Liginde Bayern i ne yaparsan yap geçemiyorsun adamlar her sene yeni bir yıldız katıyor kadrosuna yinede başarılar umarım uzun soluklu olur

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

TRANSFERLER - 2
    LUKA MODRIC: Modric önce Fiorentina'yı kabul etmişti fakat İtalyan takımı daha önceden 1 non-eu oyuncu aldığı için transfer iptel oldu ve şans bize güldü. $6.5M

CESAR DELGADO: Arjantinli golcüyü $8m karşılığında transfer ettik.

COLOCCINI: Bir diğer arjantinli transferimiz defansa oldu. Bu transfer için Deportivo'ya tam $23M ödedik.

VEE benim çok istediğim ve büyük uğraşlar sonucu gerçekleştirdiğimiz transfer

KLAAS JAN HUNTELAAR: Genç forveti $17M ödeyerek Ajax'tan kopardık.

Ayrıca Chelsea'den Ferreira ve Arsenal'a transfer olan Adrien'i 1 yıllığına kiraladık.

Pierre Wome-Daniel Jansen-Owomoyela-Rosenberg-Sanago ve Naldo ile yollarımızı ayırdık. Özelikle naldo için istediğim $19M Palermo tarafından kabul edilince transfeer gerçekleşti. Giden oyuncular kulube toplam $32M kazandırırken gelenlere ise toplam $55M ödenmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

paranın bu kadar oLması normaL degiL degiLmi (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bütçe için; maaş bütçesini aktarıp, ek bütçe istemiş ve ek maaş da isteyip onuda aktarmış olabilir.. zaten 25 M verebilir Man City dediğim yöntemlerle...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

umarım uzun soluklu bir kariyer olur..başarılar..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Bütçe için; maaş bütçesini aktarıp, ek bütçe istemiş ve ek maaş da isteyip onuda aktarmış olabilir.. zaten 25 M verebilir Man City dediğim yöntemlerle...
    M.City ile ne alakası var
    Last edited by Raten : 30.Haziran.2008 at 22:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

LİGE İYİ BAŞLADIK

1.HAFTA-BIELEFELD - WERDER RAHAT BAŞLADI
    Rakibimiz ilk dakikalarda 10 kişi kalınca bizim için kolay bir maç oldu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. ÖN ELEME 1.MAÇ - GENK - BELÇİKA KEYFİ
    Belçika deplasmanında istediğimiz avantajlı skoru elde ettik.

2.HAFTA-STUTTGART - ŞAMPİYON EVİNDE NAKAVT
    Zor bir maçtı ama Borowski'nin güzel golüyle galip gelmesini bildik. Ama Stuttgat'ın iki golünün ofsayt gerekçesiyle sayılmamasını da es geçmemek gerek. Eee hep bize mi olacak

3.HAFTA - SCHALKE 04 - SCHALKE'YE DERS
    Ezeli rakiplerimizden biri olan Schalke'ye karşı Bremen taraftarının son yıllarda artan bir nefretinin olduğunu bahsetmek gerek. Bunun nedeni ise Schalke'nin Werder'in yıldızlarını bir bir alması:Ailton,Ernst,Rost...
    Maça gelicek olursak oyun genelde bizim kontrolümüzde geçtive 2-0'ı rahat yakaladık. Schalke'nin teselli golünden sonra karşı takım biraz daha etkili görünsede takımımız kazanmasını bildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. ÖN ELEME RÖVANŞ MAÇI - GENK - UZATMALARDA GRUPLARA
    Rövanş maçına yedeklerle çıktık fakat 90 dakika sonunda skor 1-2 aleyhimize olunca tribünlerde bir an panik havası başladı. Bu havayı dağıtmak için Delgado'ya ihtiyacımız vardı o da görevini yaptı saolsun.

4.HAFTA - E.COTTBUS - FRİNGS'TEN 3LÜK FÜZE
    Cottbus'un kilidini bir türlü açamadık. önce Huntelaar sonra Delgado ve Diego'nun yakalıkları pozisyonlarını değerlendiremedik fakat sahneye yıldızlarımızdan "füzeci" Frings sahneye çıktı ve dakika 90'da 90'a çaktı...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    paranın bu kadar oLması normaL degiL degiLmi (:
    arkadaşım yönetimden ek para isteneceğini ve maaş bütçesinin transfer bütçesine aktarılabileceğini biliyosun değil mi?

arkadaşlar yönetim 7 milyon dolar verdi başta ben de ek para istedim ve onlar da 10 milyon dolar daha verdi. toplam 17 milyon dolarım oldu.
    Last edited by tolga88 : 30.Haziran.2008 at 23:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

aLdıgın oyuncuLarın topLam bütçesi 50mnyi aşıyor ama(:
    şu oLayı tek tek anLatırmısın beLki işime yarar

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Kaleci olarak Enyema'yı tavsiye ederim. Az zamanda çok gelişme gösteriyor ve fiyatını da arttırıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    aLdıgın oyuncuLarın topLam bütçesi 50mnyi aşıyor ama(:
    şu oLayı tek tek anLatırmısın beLki işime yarar
    Transfer yazımı dikkatle incelersen biraz yazıyordu ama açıklayayım;
    6 oyuncu sattık toplam 32 milyon dolar
    yönetim bize zaten 7 milyon dolar vermişti artı bende "board room" bölümünden "make board request" şeçeneğinden "make extra transfer funds available" seçeneğine tıkladığımızda news bölümüne bir haber geliyor. Board bu isteğimizi kabul ederse kafasına göre 5,10 ya da daha fazla parayı transfer için ellerimize veriyor. kabul etmezse de ki genelde kabul etmez kendileri biz de bütçemize göre takılıyoruz.
    bizim boar da bana 10m dolar ek bütçe verdi. Böylelikle paramız oldu 17m dolar. Sattığımız oyuncuların parasını da eklersek toplam 49m dolarımız oldu. Son transferimiz Coloccini'yi alana kadar 32m dolar harcadık. Kasada 17m dolarımız kalmıştı. Deportivo Coloccini için 23m dolar isteyince bizde yine board rooma girip Budget Adjustment seçeneğine tıkladığımızda gelen menüden sözleşme bütçesinden transfer bütçesine 6.5 milyon dolar aktarma şansımız olduğu için bizde bunu kullandık ve transferi mecburen bitirdik.
    Last edited by tolga88 : 01.Temmuz.2008 at 00:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

naldo yu satıp coloccini yi alman bence büyük bir hata olmuş onun haricinde transferler yerinde bir de rosenberg i oynayabileceği bir takıma kiralık versen 1 sezon sonunda hem çok iyi bir santrafor oluyor hem de değeri çok artıyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

anLadım hacıda yönetim kıyak yapmış para vermiş
    orta sahadaki kanLarın neLerdir eksikLik veya aLternatif istiyorsan kesinLikLe serdar özkan derim imzamdaki kariyere bakarsan futboLcuya iLgi gösterince birazda şans verince özeLLikLeri çıLgınca büyüyor geLişme çağındaki bir genç gibi adeta(:

KLAAS JAN HUNTELAAR: Genç forveti $17M ödeyerek Ajax'tan kopardık

yaw arkadaşım yuh yaw nasıl aldın bu paraya bende 30$ dan aşağı vermiolar

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri