1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Napoli | İtalya'nın parlayan yıldızı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fena gitmiyorsun ama biraz daha üst sıraları zorlaman lazım gerçi İtalya ligi zor 6 tane büyük var desek yeri var Juve,Fio,İnter,Roma,Lazio,Milan.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tam on bir maç oynadım ve İtalya'da devre oldu.

Şöyle bir yorumlarsak maçları;

# Milan - Napoli 5-2
    Tabi ki Milano'dan mağlup ayrılmak doğal ancak beş yememizin hiç bir tarafı doğal olamaz.
    Çok kötüydü bizim açımızdan.

# Napoli - Udinese 1-1
    Kendi seyircimizin önünde gayet iyi bir oyun oynadık ancak 1-0 önde olmamıza rağmen skoru koruyamayıp Serie A'nın formda takımı Udinese ile Naples'te berabere kaldık.

# Parma - Napoli 3-2
    Gollü bir karşılaşma oldu. Sanırım deplasmanda olmamızda dolayı çok bocaladık, attık dakika geçmeden yedik iki kez. Kötü bir performanstı Napoli için gerçekten.

# Napoli - Empoli 2-1
    Kendi evimizde olmamızdan seyirci avantajını da arkamıza alıp devirdik Empoli'yi iki golle.
    Sahada üç gol vardı. Üçünü de benim oyuncularım attılar malesef.

# Reggina - Napoli 1-4
    Belki de senenin en iyi maçını oynadık. Reggina deplasmanından gol yemeden 4-0 gibi bir skor ile ayrılıyorduk ki bir gol yedik.
    Sağlık olsun, nazar boncuğu niyetineydi heralde.

# Napoli - Sampdoria 1-0
    Güzel bir seri yakalamış olduk evimizdeki bu galibiyet ile. Arka arkaya 3 galibiyet hoş oldu.
    Hele ki Barnetta ve Soto'nun sakatlıklarında.

# Lazio - Napoli 2-1
    Önde olduğumuz maçta Blasi'nin ikinci yarının hemen başında atılması sonucu mağlup olduk.
    Lazio deplasmanından buruk döndük.

# Napoli - Juventus 1-1
    55.000 seyircimizi arkamıza alıp saldırık ancak Juventus bu. Bir puana razı olduk.

# Inter - Napoli 5-0
    Fark yedik. Lami cimi yok.

# Napoli - Cagliari 0-0
    Yoğun sakatlıklarımızın sonuncunda ve de tabi ki Milano'daki sonucun moral bozukluğuyla çıktığımız maçta kendi sahamızda Cagliari'ye gol atamadık.

Ligde 27 puanla 9. sıradayım; 8. Fiorentina ile eşit puandayız ve 7. Torino'nun da 29 puanı var.
    Yönetime söz verdiğim gibi ilk 10 içerisindeyim ve onlar da bu durumdan memnunlar fazlasıyla.
    Ancak UEFA'yı zorlamak istiyorum, bakalım ikinci devre neler olacak.

Buyrun Serie A;

Ek olarak; sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyunculardan 4 tane transfer gerçekleştirdim.
    Biri bu sezon kadromda kiralık olarak bulunan ve yaklaşık bu sezon 10-12 asistle oynayan "Barnetta" ile önümüzdeki sezon için anlaştım.
    4 senelik kontrat imzaladık.

Trabzonspor'dan "Yattara" ile de 2 yıllık bir anlaşma yaptık.
    Şili'li orta saha "Sebastian Pardo" ile de 3 yıllık imzaladık.
    Fiorentina'nın 34'lük forveti "Vieri" ile de 1 senelik anlaşma yaptık.
    Önümüzdeki sezon bizimle olacaklar.

Mesaj Yetkileri