1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Veritabanı Güncellemesi v1

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

internet explorer kullanıyorsan yukarıdaki araçlar bölümünden açılır pencere engelleyiciyi devre dışı bırak. google toolbar kullanıyorsan onun da popup engelleme mekanizmasını devre dışı bırakman gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kardeşim eline sağlık çok makbule geçti.....

Napoli avrupa kupalarında ve transferleri çok iyi bu sene direk seçeceğim takım

öncelikle yama için teşekkürler, arkadaşlar bir sorum olacaktı, data editörden düne kadar olan tüm transferleri gerçekleştirdim,,özellikle kendi ligimizdekileri, üşenmeden save ederken yine bu yamanın üzerine kaydettim, oyuna girdiğimde yamada türkiye ligi kayboldu,başka bir lige girip bizim takımlarımıza baktığımda bazı oyuncular eksik çıktı,database large seçili, bir anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Quote Originally Posted by elbandido11 View Post
    öncelikle yama için teşekkürler, arkadaşlar bir sorum olacaktı, data editörden düne kadar olan tüm transferleri gerçekleştirdim,,özellikle kendi ligimizdekileri, üşenmeden save ederken yine bu yamanın üzerine kaydettim, oyuna girdiğimde yamada türkiye ligi kayboldu,başka bir lige girip bizim takımlarımıza baktığımda bazı oyuncular eksik çıktı,database large seçili, bir anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim
    bence database editor'e tekrar gir ve o üstüne kaydettiğin databaseyi aç. kontrolleri yap herşeyin dogruysa farklı bir isimle kaydet datayı. ve oyuna girerken onu seç bakalım işe yarayacak mı

Quote Originally Posted by Ali Apaydın View Post
    bence database editor'e tekrar gir ve o üstüne kaydettiğin databaseyi aç. kontrolleri yap herşeyin dogruysa farklı bir isimle kaydet datayı. ve oyuna girerken onu seç bakalım işe yarayacak mı
    tekrar kontrol ettim düzcesporu 3 lige çıkarmıştım sorun ordan kaynaklanmış sanırım onu düzeltip farklı kaydettim sorun çözüldü sağol arkadaşım

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Quote Originally Posted by elbandido11 View Post
    tekrar kontrol ettim düzcesporu 3 lige çıkarmıştım sorun ordan kaynaklanmış sanırım onu düzeltip farklı kaydettim sorun çözüldü sağol arkadaşım
    sevindim. hadi iyi oyunlar sana

Mesaj Yetkileri