1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by tayfuncb View Post
    arkadaşlar ben gs futbolcularıyla lgili şöyle ca ve paları düşündüm

aykut ca 129 pa 142
    orkun ca 126 pa 140

uğur ca 121 pa 145
    emre g. ca 125 pa 149
    servet ca 148 pa 159
    volkan ca 127 pa 147
    hakan ca 142 pa 151

linderoth ca 145 pa 155
    mehmet topal ca 135 pa 158
    arda ca 160 pa 177
    lincoln ca 148 pa 170
    barış ca 134 pa 149
    hasan şaş ca 121 pa 140
    ferdi ca 109 pa 135
    sabri ca 142 pa 151
    ayhan ca 140 pa 146
    carrusca ca 119 pa 145

serkan ca 110 pa 140
    ümit ca 148 pa 160
    nonda ca 150 pa 165
    yaser ca 128 pa 140
    pa'lar hakkındaki düşüncelerini paylasabilirsin fakat özellikleri degerlendirmeden ca konusunda fikir beyan etmek pek gerçekçi sonuçlar ortaya koymaz ve pek birşey katmaz arastırmaya.

-Hasan Sas 121 ca vermen birçok özelligini ısık hızında düşürmen demek Hasan sadece fiziksel olarak çok az bi gerileme göstermiş olabilir.Bu da neredeyse 140lardan 120ye düşmesini saglamaz.
    -Nonda için 150 ca biraz yüksek.Karan'ın da 148 seviyelerinde olması zor gözüküyor ama 140-145 aralıgında bi degerde kalır o da.
    -Sabri için 151 pa biraz yüksek.Arda da 160 ca alamaz.
    -Volkan Yaman ve H.Balta arasında uçurum yaratmışsın.ikisinin de olumlu ve olumsuz özelliklerini karsılastırırsan bu kadar büyük bi fark oluşamayacagını farkedebilirsin sende.
    -Servet'in ca-pa farkını düşük tutmak daha gerçekçi olur.
    -Orkun'a 140 pa verilecegini düşünmüyorum,dogrusu da bu zaten.
    -Ferdi için mütevazi yaklaşmışsın ne kadar izledin bilmiorum ama genelde çok fazla izlemedigimiz bir oyuncu,şu an ne desek yalan.Yaser de aynı şekilde..

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    pa'lar hakkındaki düşüncelerini paylasabilirsin fakat özellikleri degerlendirmeden ca konusunda fikir beyan etmek pek gerçekçi sonuçlar ortaya koymaz ve pek birşey katmaz arastırmaya.

-Hasan Sas 121 ca vermen birçok özelligini ısık hızında düşürmen demek Hasan sadece fiziksel olarak çok az bi gerileme göstermiş olabilir.Bu da neredeyse 140lardan 120ye düşmesini saglamaz.
    -Nonda için 150 ca biraz yüksek.Karan'ın da 148 seviyelerinde olması zor gözüküyor ama 140-145 aralıgında bi degerde kalır o da.
    -Sabri için 151 pa biraz yüksek.Arda da 160 ca alamaz.
    -Volkan Yaman ve H.Balta arasında uçurum yaratmışsın.ikisinin de olumlu ve olumsuz özelliklerini karsılastırırsan bu kadar büyük bi fark oluşamayacagını farkedebilirsin sende.
    -Servet'in ca-pa farkını düşük tutmak daha gerçekçi olur.
    -Orkun'a 140 pa verilecegini düşünmüyorum,dogrusu da bu zaten.
    -Ferdi için mütevazi yaklaşmışsın ne kadar izledin bilmiorum ama genelde çok fazla izlemedigimiz bir oyuncu,şu an ne desek yalan.Yaser de aynı şekilde..
    öncelikle yeni üye deiğilim sadece yazarlığımı yeni aldım yoksa yaklaşık 2 senedir siteyi takip ediyorum

hasan şaş konusanua gelince hasan ın oynadığı maçlarda barış kadar etkili olamadı o yüzden böyle bir ca düşündüm

bence kezman a 145 ca veriliyorsa ( 8.0.2 de baktım ) nonda için 150 bence çok değil

volkan yaman defansif özellikleri düşük bir futbolcu ofansif anlamdada eksiklikleri var haklanında ofansif anlamda eksikleri var ama defansif anlamda volkandan kat kat iyi bir oyuncu bence

servet konusunda haklı olabilirsin...

arda için ca yüksek olabilir ama bence en az 155 civarlarında olması lazım sabrinide pası bence gayet normal

orkunu tartışmaya gerek yo kaleci konusunda gs bu kadar ısrarcıysa orkunu gönderirler

ferdi için ajax alt yapısında yetişmiş bir futblcu verdiğim değerler gayet normal

Mesaj Yetkileri