Kartalspor : 2-0 : Sakaryaspor
maçın tamamında üstün oynadık ve hakettiğimiz bir galibiyet aldık sahamızda. Umudumuz, dileğimiz bu performansın olabildiğince devam etmesi.
--------------------------------------------------------------------------
Kocaelispor : 2-1 : Kartalspor
Zor bi deplasman maçı oldu gerçekten. Kocaelispor'un da bizimde çok önemli net pozisyonları vardı ancak kazanan taraf rakibimiz oldu. Belkide ilk kez takımımızda forma giyiyor olmasından kaynaklanmış olabilir, Can'ın performansı pek hoşuma gitmedi.
Kartalspor : 3-0 : Karşıyaka
Skora aldanmayın, sezonun başından beri evimizde geçirdiğimiz en zorlu maçlardan birisini yaşadık Karşıyaka karşısında. Müthiş etkili ataklar geliştirdiler ve özellikle ilk yarıda çok sayıda gol pozisyonuna girdiler. Yeni kalecimiz Sinan'ın müthiş performansı sayesinde gol yemeden kapattık maçı. Kornerler en büyük silahım oldu ve Emre Karaman'da gizli forvetim takımda en çok gol atan oyunculardan birisi ve her geçen gün bu sayıyı arttırıyor.
İstanbulspor : 3-6 : Kartalspor
Ecel terleri döktüğümüz bir başka maç. Alt sıralardan kurtulmak için uğraş veren İstanbulspor çok hızlı başladı maça. Erken bir gol yedik ne olduğunu anlayamadan üst üste atakları gelmeye başladı rakibin. Yine duran toplar sayesinde maçtan kopmadık. devre arasına 3-2 mağlup girdik ama o aradaki konuşma daha çok ateşledi takımı arka arkaya bulduğumuz gollerle İstenbulspor iyice dağıldı ve 6-3 gibi bir skorla sahadan boynu bükük ayrılan taraf oldu. Ne olursa olsun pes etmeyen bir takım olduk, işte en çok hoşuma gidende bu. puan kayıpları tabiiki olacak kimse yenilmez değil, önemli olan yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalışmak. işte benim oyuncularım bunu yapıyor ve gerçekten takdiri hakediyorlar.
Puan Durumu
Fazla uzattım farkındayım Ligte 6 puan farkla liderliğimiz devam etmekte. D.Bakır yakın takibini sürdürüyor, son hafta da Sakarya'dan 6-1 gibi büyük bir farkla yenilmiş olmalarına rağmen hala ligin en az gol yiyen takımlarından birisi durumundalar. Son haftalara kadar kıyasıya rekabet sürecek gibi duruyor bakalım sonunda gülen taraf kim/kimler olacak...
to be continued