arkadaşLar kariyeri devam ettirebiLmek için sürekLi farkLı pcLerde oynadım oyunu kendi pcme geLdigimde bazı maçLarın görünmedigini farkettim o yüzden ben bu sezonun sonucunu söyLeyip kariyere ikinci sezondan devam etmeye karar verdim.
geçen sezon bobo,deLgado ve riconun kronik sakatLıkLarı ve diger oyucuLarında 3er 5er haftaLık sakatLıkLarı inanıLmaz puan kayıpLarına sebep oLdu
avrupada gruptan çıkamadık bu durum yüzünden kupda da finaLde Bursaya kaybettik.AnLayacağınız sezonu sadece süper kupayLa tamamLadık.
Bu sezonu geçen sezondan dersLer aLarak açtık sezonu.Transferin fırtına takımı oLduk işte bombaLarımız:
ANDREY ARSHAVİN KARAKARTALDA !
Rus starı 14.25 MiLyon doLara renkLerimize bağLadık !
DaniyeL Çimen Beşiktaş'ta !
Orta sahaya aLternatif oLarak transfer ettik
Stathis TavLaridis Beşiktaş'ta !
geçen sezon şampiyonLugun kaçmasında pay sahibioLan stoperLerimizin yerine bu tecrübeLi ismi önemLi bir fiyata -10MNya -transfer ettik
EGEMEN KORKMAZ BEŞİKTAŞ'TA!
diatta ve gökhanın gitmesiyLe banko stoper oLarak Egemen'i 2MN karşıLıgında renkLerimize kattık.
VİCTORİA BEİŞKTAŞ'TA
İbrahim ÜzüLmez'den bekLedigi yararı buLamadıgımız için KoLombiyaLı yıLdızı renkLerimize bagLadık.
GASTON FERNANDEZ BEŞİKTAŞ'TA !!!
En bomba transferimiz diye düşünüyorum.YıLın fuboLcuLuğu bekLedigim bir isim.
AldıkLarımız böyLe gidenLer ise:
Ricardinho-Porto (serbest)
Murat Şahin -Diyarbakırspor (serbest9
Ali Tandoğan-Ankaragücü (serbest)
Gökhan Zan -EspanyoL (serbest)
Diatta -Strasburg(400K)
TeLLo -Kayserispor(200K)
Higuain -GaLatasaray(2MN )
DeLgado -Sporting Lizbon(6.5MN)
Mehmet Sedef -Bursa(3.7MN)
Transfer Dosyamız BöyLe geLeLim maçLara
Şampiyonlar Ligi 1.ön eLeme
çok goL kaçırdık ama yendik.
Süper Lig
Birbirine yeni aLışan oyuncuLardan kuruLu bir ekibiz bu kayıbı pek önemsemiyoruz.
Ş.L 1.ön eLeme rövanş
rahat kazandık ve turLadık
SüperLig
yıLdızLarımızLa kazandık.
Ş.L 2. ön eLeme 1 maç
kapaLı savunmayı aşamadık avantajLı bir skor aLdık.
süper lig
iyi oynadık ve kazandık.
süper lig
girdiginiz 6 poziyonun 4ünü goL yaparsınız doğaL oLarak kazanırsınız geçen sezonki goL makinemiz burak'ı 2goL bir asisti için kutLuyorum.
Ş.L 2.ön eLeme rövanş
fernandez kimseyi yormadan turu bize getirdi.
Ş.L grubumuz:
sıraLamada büyük ihtimaLLe böyLe oLacak
süper lig
ter attık.
süper lig
ceza sahasına iki orta geLdi ikisini de attı ersen martin ama fernandez bende varım dedi