1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Feyenoord İle Baştan Doğuş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

topLam kaç oyuncun var ?
    ayrıca söyLemek isyedigim şu gençLer oynamadıkLarı zaman heLede yıLdız adayıysa sorun çıkartıyorLar eger sezon içerisinde sakatLık ceza gibi sıkıntıLarı yaşamazsan kuLüpLe bagLarını koparmak isteyecekLerdir.

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    topLam kaç oyuncun var ?
    ayrıca söyLemek isyedigim şu gençLer oynamadıkLarı zaman heLede yıLdız adayıysa sorun çıkartıyorLar eger sezon içerisinde sakatLık ceza gibi sıkıntıLarı yaşamazsan kuLüpLe bagLarını koparmak isteyecekLerdir.
    Valla şuan tek sorun çıkartan "Ben formamı isterim"diye mızmızlanan Roy Makaay.33 yaşında.Kadroya bile almadım.Satılık listesinde.Ama kimse almıyor.Toplam 39 oyuncum var.Birazdan yeni maçlar ile karşınızda olacağım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Feyenoord-De Graafschap

PSV-Feyanoord

FC Twente-Feyanoord

Hollanda kupasındaki rakip NAC oldu.Uefa'da ise rakip Kopenhavn.Bu maçların hepsini kazanmayı hedefliyorum.Gelecek 4 Maç:
    Roda Jc(D)
    NEC(Lig)
    Willem 2
    FC Kopenhavn(Uefa)

Genel Yorum:Takım şuan gayet iyi.Lulinha sakat ama olsun.Hoa Junmin vs bir sürü adam var.Her maç değişik bir kadroyla çıkıyorum.Ligde tek yenilde Ajax'a var.Uefa da ise nağmğlubum.Bakalım nereye kadar sürecek?
    Last edited by fyagiz : 02.Temmuz.2008 at 15:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri