arkadaslar sız 3 buyuklerde genc oyuncu oynatmak kolaymı sanıosunuz..alt yapı deyıp duruosunuz,,tamam herhalde yonetıcıler akılsız degıldır altyapıdan oyuncu yetıstırmek yerıne yabancılara mılyon dolar vermeyi isteyerek yapmıo herhalde..taraftar olarak kım takımının genclerle oynayıp bır ıkı sene sampıyon olamamasını bekler..

bjk ıddiasız olmasa gs mecbur kalmasa oynatırmı genc oyuncu..doru dıosunuz altyapıdan oyuncu yetıssın oynasın takımlarda bunu bende ısterım,,ama olmuyo iste!!fb radıkal bı proje baslattı oyuncuları 8-10 yasında alıp yetıstırmeye basladı ve bunun ıcın uzman bı hollandalıyı sectı..bunların takıma ulasması en az 7-8 sene surer ee o zaman surecınde napcaz onlar gelene kadar zaman gecıstırmek ıcn yerımızde mı saycaz!!

takımlarda para olsunkı altyapılar daha kalıtelı olsun..para ıcın ne gerekıo once basarı..gs 4 sene sampıyon oldu uefayı aldı sonra seyırcı uzaklastı trıbunden nıe!!doymusluk oldu..gs prates flerquın perez ı falan aldı ıkıncı tura cıktı şl de ama bu taraftara yetmedi..yıldız oyuncu lazım trıbunler dolsun dıe..kımse kalkıp gokhan gulec ın ya da aydın ın ya da olcan ın formaısnı almaz..kleberson u jardel i alex i alır..avrupada bsarılı olmayan bı takımı seyretmek ıcın ben nıe 1 mılyar verıp kombıne alayım..napcam ben antep samsun macını..4 yesekte o macta shevayı kaka yı nestayı vs.gordum..

klupler bı yere gelsınkı ekonomık acıdan bu altyapıya yansasın..80 senedır kısıtlama var mıllı takımlarımız hep sampıyon mu oldu..nerden bılıosunuz bu sıstemın basarılı olmıyacıgnı..

paragraf uyarısı ıcın eywallah