Eduardoyu hiç izlemedim,yazdığınza göre iyiymiş,göreceğiz..Peki ne kadara transfer edilmiş?
Eduardoyu hiç izlemedim,yazdığınza göre iyiymiş,göreceğiz..Peki ne kadara transfer edilmiş?
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Vay be komşumuzda artık adaya yolculuklar başladı..Bulgaristanı kutlarım,helal olsun,devamı da gelir inşallah..18 yaşında transfer edildiğine göre iyidir..Bu sene İngiltere liginin banko seyircisi olacağım bu gidişle,bu kadar transfer yapıyorlar bilinmedik, merak ediyorum![]()
Yaklaşık 7.500.000 Pound ödendiği söyleniyor
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
18 lik bir Bulgaristanlıyı da transfer ettiler bu sene..İki tane de Macar genç alınmış..Bravoo yani..Nasıl cesaret edebiliyorlar,taktir etmek lazımm..Bu gençlerr bir de mükemmel performans gösterirlerse Lverpooll'un değmeyin keyfine..
Neden sen de 24 milyon euroya gittiğine inanmayanlardan mısın yoksa?![]()
Newcastle United, Mallorca'nın Arjantinli oyuncusu Jonas Gutierrez'i renklerine bağladı.
İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United, İspanya'dan Real Mallorca'nın Arjantinli oyuncusu Jonas Gutierrez'i renklerine bağladı.
İngiltere kulübü, ''Örümcek Adam'' lakaplı 24 yaşındaki Gutierrez ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını bildirirken, transfer ücretine ilişkin bilgi vermedi.
İngiltere medyasında yer alan haberlerde ise 6,3 milyon avroluk bir ücret telaffuz edildi.
Arjantinli oyuncu yaptığı açıklamada,yeni takımına katılmaktan duyduğu heyecanı dile getirirken, ''Premier ligde oynamak çok önemli. Takım arkadaşlarımla tanışmak ve taraftarlara kendimi ispatlamak için sabırsızlanıyorum'' dedi.
Newcastle çalıştırıcısı Kevin Keegan da Jonas ile anlaşmanın kendileri için bir şans olduğunu belirtirken, ''Birçok kulübün onunla ilgilendiğini biliyorum, takıma katkısı büyük olacak'' diye konuştu.
haber3
Yönetim hatası olarak değerlendiriyorum,David Dein ayrıldıktan sonra yönetim çok kan kaybetti
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Hayırlı olsun iyi sayılır
Kanatlarda oynayacak önemli bir ismi kadrosuna kattı Newcastle
bence kaliteli bir oyuncu ve her iki kanatta da oynayabiliyor. iyi iş..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Güzel transfer iyi oyuncu
Keegan bu sezon toparlayacak gißi
...
Newcastle bu sene iyi transferler yapıyor Gutierrez de onlardan birisi hayırlı olsun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Everton için iyi bir transfer olur Aimar da kendini daha fazla gösterme şansı bulur.
CITY, JO'YA SERVET ÖDEDİ!..
İngiltere Premier Lig takımlarında Manchester City, CSKA Moskova'nın yıldızı Jo'yu transfer etti.
Brezilyalı oyuncu için 38 milyon dolar ödeyen İngiliz takımı böylece tarihinin en pahalı transferini yaparak bir rekor kırdı!..
Genç oyuncunun, Manchester City ile 4 yıllık bir sözleşme imzalandığı açıklandı.
MARATON.COM.TR
So what?
Saike
inş. yarım sezon oynatıp sonra bir yere kiralık verip harcamazlar adamı...
Chelsea kulübünün sahibi Roman Abramovic, Luiz Felipe Scolari’den takıma en az bir Rus futbolcu almasını istedi.
BBC’nin haberine göre Rus milyoner, Andriy Shevchenko’nun transferinden sonra kendi istediği bir oyuncunun daha takıma alınmasını istiyor. Scolari’nin Real Madridli Robinho’yu transfer etmek istemesi üzerine Abramovic’in Portekizli teknik adama Rus bir oyuncu almasını önderdiği iddia edildi.
Londra ekibinin alabileceği Rus oyuncular arasında Zenit Petersburg’dan ayrılmak isteyen Andrey Arshavin ve CSKA Moskovalı ikili Igor Akınfeev ve Yuri Zhirkov bulunuyor.
Arshavin’in ayrılmasını istemeyen Zenit yine de Euro2008’deki yıldızlarından büyük paralar kazanmak istiyor ve Abramovic’in de 27 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için kesenin ağzını açtığı söyleniyor.
Bildiğim kadarı ile CSKA Moskova'da Abramovic'in, Akinfeev ve Zhirkov'u kolaylıkla getirebilir Chelsea'e.
(/s)
Zhirkov ve Arshavin iyi transferler olabilir.Akınfeev ise Cech'in gölgesinde kalır diye düşünüyorum.Ama Zhirkov ve Arshavin'in ikisi birlikte alınırsa çok yararı olur Chelsea'ye.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Zhirkov'a gerek yok pek.Madem Robinho'yu istiyorlar alacaklarsa Arshavin'i alsınlar işte.
So what?
Saike
Arshavin ya da Pavlyuchenko olabilir diye düşünüyorum.
Arshavin - Akinfeev ya da Arshavin - Pavlyuchenko olabilir![]()
Arshavini istiyor bence
Henry bir de Arsenal'den ayrılmayacağım demişti. Ne diyeyim?
Sunderland'in 36 yaşındaki oyuncusu Dwight Yorke'un sözleşmesi bir yıl daha uzatıldı. Bir dönem Manchester United'da kendisiyle beraber forma giyen Sunderland'in teknik direktörü Roy Keane yaptığı açıklamada “Yorke'un deneyimi bizim için sahada çok önemli. Soyunma odasında ve antrenman sahasında takıma abilik yapan Yorke, önümüzdeki sezon da Sunderland forması giyecek” dedi. Sunderland'in Premier Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan Yorke “Sunderland'de iki muhteşem sezon geçirdim. Sözleşmem sona erdiğinde bir karar vermem gerekiyordu ve Keane'den olumlu görüş alınca burada bir yıl daha kalmaya karar verdim” diye konuştu. Yorke “Bu benim 20'inci sezon öncesi hazırlığım. Her seferinde daha da zorlaşıyorlar” diyerek sözlerini noktaladı
Efsane yahu Yorkehadi ßakalım kalsın tabi Sunderlandı ligde tuttuda Keane keyiflerine diyicek yoktur...
arshavin ya da pavluçenko'yu alsınlar işte...
arshavin'i tek geçerim ben..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
macardan gençe yetenek mi olur
Niye olmasın? Japon'dan oluyor da Macar'dan niye olmasın?
Umarım başarılı olur.