alt yapıdan oyuncu gelmıo ulkede adam gıbı alcak bırı yok o zaman napcak bu takımlar yıllarca hep elenmek durumunda mı kalcak avrupada..!!ben orda bır ornek verdım fbde bole dıe yabancı serbest olsun demıorum..Originally Posted by Maymuncuk
ayrıca genclerle basarılı olursun ama bu yerel duzeyde kalır..barca ronaldınhoyu mılan shevayı chelsea lampardı arsenal henryı real ronaldoyu ve şlnın buyuk cogunlugu bu tarz kalıtelı yıldızlarla kı her takımda en az 6-7 tane var bız 1-2 taneyle ya da olcan gurhan aydın ferhat msedefle basarılı olamayız bıraz gercekcı olun..
Zamanında Avrupa’dan 1-2 takımdan teklif aldığını vurgulayan Sergen Yalçın, “Şu anda Emre’nin oynadığı Newcastle United takımından bir teklif gelmişti, ama o zaman bonservis ücretlerimiz çok fazla olduğu için bu şansımızı kullanamadık. Türkiye’de kalıp burada oynamak benim için daha hayırlı oldu. Biraz daha kolay yolu seçtiğimi düşünüyorum. Çünkü burası benim için daha rahat” şeklinde konuştu...sıze somut ornek bu zıhnıyetlı oyuncularla mı bız basarılı olucaz..sergen avrupaya gıtse ınanın ılah olmustu ve turk futbolu en az 2 kat basarılı olurdu cunku onun gıbısı az gelır..
ayrıca ben barca ornegının verılmesıne karsıyım barcelona bı katalan takımıdır ve kendılerını ıspanya ya baglı gormek ıstemezler bu yuzden altyapı onemlıdır ama altyapıdan cıkan bı star yoktur..puyol ıyı oyuncudur ama star degıldır ornegın..ayrıca 2lıga 2lıgb 3lıgdekı yuzlerce takım var burdakı oyuncularda tabı genc yasta kesfedılıp takımlara alınabılır..gs de emreden sonra bjkde sergenden sonra fenerde mujdattan sonra(25 sene oluo)devamlı oynayan bırı var mı??o yıllarda yabancı 2-3 tane idi..

Alıntılı Yanıtla