1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Her Kıt'a'da, Her Kupa'ya - Üçüncü Durak; Portekiz

Threaded View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet arkadaşlar,

Kaldığım yerden devam ediyorum (Celtic ile değil) . Kısa bir ara vermiştim, özür dilerim.

@bursa_mc

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post

Celtic kariyerin çok başarılı geçmiş, tebrik ederim. Diğer kariyerlerinde bol şanslar.
    Yorumun için teşekkürler Mert Can,

@Togiii

Quote Originally Posted by Togiii View Post

Çok güzel başarılı bir kariyer olmuş. Tebrikler...
    Teşekkür ederim.

@Tolga Karakol

Quote Originally Posted by tolgakarakol View Post

Yoksa sende Burhan Abi gibi İskandinav kökenli misin ? Bu arada tebrikler çok iyi sezon geçirmişsin.
    Teşekkür ederim, daha tam belli değil Rusya ya da İskandinavya olacak. Kuzeyin soğuk rüzgarlarında top peşinde koşacağız.

@Fugiboy

Quote Originally Posted by fugiboy View Post

Şu an üzerimde Celtic forması var çok iyi gidiyorsun darısı benim başıma
    Teşekkürler, umarım sende başarılı olursun. Celtic 4-1-3-2'yi ve 5-3-2'yi çok iyi oynayabilecek bir kadroya sahip ve bu kadrona çok küçük katkılar yaparak başarı sağlayabilirsin.

Ben Christopher Samba'yı defansa katarak ve duran toplarda ileri sürerek, çok yardım aldım. Özellikle Nakamura'yı solda oynatmayı Mcgeady'yi de göbekte oynatmayı düşünürsen iyi olur.

@sitte

Quote Originally Posted by sitte View Post

Sen Celtic ile lig şampiyonu oldun ama hedefin o kıtanın şampiyonluğu değil mi ?
    Öncelikle sorun için teşekkürler;

Evet, hedefim öyleydi ama kariyerin en başında belirtmiştim, bu kariyer durakları yalnızca 1'er sezonluk olacaktı. O yüzden en son maçtan sonra bıraktım. İsteyenler benim kaldığım yerden devam edebilirler.

Kariyer'de ikinci durak belli oldu.

Evet, iki ülke arasında kalmıştım ve tercihimi Rusya'dan yana kullanıyorum. Rusya'dan seçtiğim takım ise CSKA Moscow;

Last edited by Bursaspor : 04.Temmuz.2008 at 16:52
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Mesaj Yetkileri