Cemre bu sezon zaten 19 gol atmış Değirmenedere formasıyla ile.
Düzellttim takımı teşekkür ederim.
Cemre bu sezon zaten 19 gol atmış Değirmenedere formasıyla ile.
Düzellttim takımı teşekkür ederim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kenan Özer kaliteli bir transfer ama Cemreyi tanımıyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ERCİYES KENAN ÖZER’LE ANLAŞTI
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın Kayseri Erciyesspor için olur verdiği golcü oyuncu Kenan Özer’in transferinde ciddi gelişmeler yaşandı. Sağlam’dan olur aldıktan sonra bu oyuncuyu Kayseri’ye davet eden Mavi-siyahlı ekipte, transfer komitesi Kenan’la yüz yüze görüştü ve şartlarını sundu. Erciyesspor’un teklifine evet diyen ve Kayseri’ye gelmekten büyük mutluluk duyacağını söyleyen Kenan Özer’le prensipte anlaşma sağlandı. Ertuğrul Sağlam ve futbolcu Kenan Özer’den olur alan Erciyesspor transferi tamamlamak için Beşiktaş Kulübünün kapısını çalacak. GÜNEY İÇİN VEKİLLER DEREYE GİRDİ Bu arada Kayseri Erciyesspor’un Ankaraspor’dan istediği orta saha oyuncusu Güney Atılgan konusunda Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın kararı transferi zora soktu. Aykut Kocaman’ın bu oyuncuyu kampta göreceğim demesi Erciyesspor’un moralini bozdu. Bu oyuncuyla ilgili milletvekili Mustafa Elitaş’ın Onursal Başkan Melih Gökçek ile son kez görüşmesi bekleniyor. YUSUF ANKARAGÜCÜ’NE KAZIM İSE KARABÜKSPOR’A İMZALADI! Öte yandan Kayseri Erciyesspor’da sözleşmeleri sona eren futbolculardan kaleci Yusuf Soysal, 1 yılı opsiyonlu 3 yıllığına Ankaragücü’ne imza atarken, orta saha oyuncusu Kazım Şeker, ise Bank Asya Birinci Lig yeni ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına sözleşme imzaladı.
Kaynak: www.kayserihaber.com.tr
Kenan Özer bakalım seneye kimde oynayacak.
Giresun'da da anlaşıldı haberleri var Kayseri'de de.
Her 2 tarafında araya soktuğu sağlam kaynaklar,insanlar var.Umarım hayırlısı olur![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sertan Eser Kasımpaşa'daBank Asya 1. Lig ekiplerinden Kasımpaşa, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Sertan Eser'i 2 yıllığına renklerine bağladı.
Geçtiğimiz sezon Turkcell Süper Lig'den düşen Kasımpaşa, yeni sezona Süper Lig parolasıyla hazırlanıyor. Transfer çalışmalarına başlayan lacivert-beyazlı takımın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un tecrübeli golcü oyuncusu Sertan Eser ile 2 yıllığına anlaşmaya vardığı bildirildi.
19.06.2008Kaynak : İHA
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Boluspor Transferde Emin Adımlarla İlerliyor
Boluspor Kulübü 3. Ligde forma giyen kaleci Beycan Akkaya ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
18 Haziran 2008Salı sabah saatlerinde Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ile Futbol Şube Sorumlusu Osman Gürsoy’un bulunduğu gizliden yürütülen ve 1 saat süren transfer görüşmesinde 2005 yılında Artvin Hopaspor’da profesyonelliğe geçen 20 yaşındaki genç kaleci Beycan Akkaya ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Transfer görüşmesinde oldukça heyecanlı görünen yeni transfer Akkaya, Boluspor gibi bir köklü takıma imza attığı için mutlu olduğunu söylerken “Menajerim aracılığıyla Boluspor’dan teklif geldiğinde inanamamıştım. Büyük bir heyecan yaşadım. Bugün de Boluspor gibi köklü bir takıma imza attığımdan dolayı mutluluğumu anlatamam. Boluspor’da başarılı bir sezon geçireceğime ve bu sezon Süper Lige çıkacağımıza inanıyorum. Bana hocam maçlarda görev verdiği sürede elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım. Boluspor benim için bir başlangıç. Umarım Boluspor’da yıldızlaşarak ileride 3 büyükler hatta milli takıma kadar yükselebilirim. Transferim inşallah her iki taraf için de hayırlı olur” dedi.
alttaki haberin transferle ilgisi yyok fakat koyayım dedim...!
Sinan Kaloğlu'ndan Boluspor'a Vefa
Bank Asya Birinci Lig Takımlarından Boluspor'un Altyapısından yetişmiş olan Sinan Kaloğlu eski kulübünü unutmadı ve her zaman gönlünün Boluspor'da olduğunu söyledi
19 Haziran 2008
Boluspor alt yapısından yetişen ve Aliağa Belediye, Altay, Beşiktaş, Manisaspor, Diyarbakırspor ve Bursaspor formaları giyen yeni sezonda da Almanya Bundesliga takımlarından Bochum forması giyecek olan Sinan Kaloğlu 2006 yılında elim bir trafik kazası sonrası hayata veda eden eski takım arkadaşı Fatih Turan’ı anma karşılaşmasından önce yaptığı açıklamada kalbinin her zaman Boluspor ile olduğunu ifade etti. Sinan yaptığı açıklamada Fatih Turan’ı kaybetmenin üzüntüsünü daima yaşadığını ve bu anma karşılaşmalarına her yıl gelmek istediğini belirtti. Sinan ayrıca yeni sezonda Bochum forması giyeceğini belirterek” Benim en büyük idealim Avrupa da forma giymekti. Bu sezonda bu hayalim gerçek oluyor. Hedefim Avrupa da başarılı olmak. Hem ülkemi hem de Boluspor’u en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” dedi. Sinan ilerleyen yıllarda Boluspor’dan bir teklif gelmesi halinde de seve seve bu teklifi kabul edeceğini ifade ederek” Ben Bolu’luyum ve her zaman da Boluspor’un alt yapısından yetiştiğimi söylüyorum. Boluspor’un son yıllardaki çıkışını da büyük bir gururla takip ediyorum. Geride kalan sezonda süper ligi son maçta kaçtı. Ama Boluspor’un gerçek yeri süper ligdir. Bu hedefe de ulaşılacağına eminim. Benim bu günlere gelmemde üzerimde emekleri olan Çetin hocamın, Muharrem hocamın ve Şener hocalarıma tekrar buradan teşekkür etmek istiyorum. Boluspor’un yeri ayrı diğer takımların yeri ayrı. İlerleyen yıllarda Boluspor’un formasını da giymek isterim ve koşa koşa da gelirim” diye konuştu.
Hasan Aydınlı !
Ekibimiz Pazarspor'un sol kanat oyuncusu Hasan Aydınlı ile anlaştı.
Geçen sezon Pazarsporforması giyen başarılı sol kanat oyuncusu Hasan Aydınlı ile yapılan görüşmeler sonucu 2 yıllık anlaşmaya varıldı. 1982 Arsin doğumlu Hasan DSİ Karadenizspor'da başladığı futbol hayatında Trabzonspor, Ofspor, Erzurumspor ve Pazarspor formaları giydi.
Giresun Spor Kulübü
Fırat Sezer !
Ekibimiz Fırat Sezer ile yapılan görüşmelerde anlaşmaya varıldı.
Geçen sezon formamızı giyen başarılı orta saha oyuncusu Fırat Sezer ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşmaya varılmıştır. Fırat ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Giresun Spor Kulübü
Fırat Sezer !
Ekibimiz
Giresun Spor Kulübü
Teknik Direktör Mehmet Birinci !
Ekibimiz Teknik Direktör Mehmet Birinci ile sözleşme yeniledi.
Ekibimizde geçen sezon göreve getirilen Teknik direktör Mehmet Birinci ve Yardımcı Antrenör Suat Tekelioğlu ile yapılan görüşmeler sonucu anlaşmaya varıldı. Mehmet Birinci ve Suat Tekelioğlu ile birer yıllık sözleşme imzalandı.
Giresun Spor Kulübü
Murat abi biizm yönetim %80 kenan özeri aldık diyor erciyes yani sizinkiler ne diyor
Bu arad kamerundan Enjoc adında bir forvet almışı erciyes bakalım nasıl bişey
Kenan Özer ortada kalacak bu gidişle![]()
Beşiktaş Paf ve kiralık oyunculardan oluşan takımla 10 günlük bir kampa girdi.10 gün sonunda bu oyunculardan 7 tanesi seçilecek ve A Takım kampına götürülecek.Kenan Özer'de bu kampta.Eğer Ertuğrul Hoca Kenan Özer'yi yeterli bulup kamp kadrosuna dahil ederse bizde kalacak.Kampın bitmesine 3-4 gün kaldı.Yakında belli olur Kenan'ın akıbeti...
K. Erciyes'e Kamerunlu forvet!
Bank Asya 1. Lig Takımı Kayseri Erciyesspor, Kamerun Genç Milli Takımı'nda oynayan Enmanuel Njock'la ön protokol imzaladı. Erciyesspor, 4 Fransız, 2 Sırp futbolcuyu ise denemeye aldı.Yeni sezona Süper Lig hedefiyle girmek isteyen Kayseri Erciyesspor, denemek için çağırdığı yabancı futbolculardan Kamerunlu 21 yaşındaki forvet oyuncusu Enmanuel Njock'u beğendi. Teknik direktör Mehmet Bulut'un oluru ile ön protokol imzalanan Njock, Çarşamba günü resmi sözleşme imzalayacak.
GURBETÇİLER GÖNDERİLDİ
Kayseri'ye gelerek seçmelere katılan gurbetçi futbolcuları beğenmeyerek geri gönderen Kayseri Erciyesspor, ikinci yabancı hakkını ise 2 Sırp, 4 Fransız futbolcu arasında kullanacak. Teknik direktör Mehmet Bulut'un 2'nci yabancıyla ilgili kararı yarın vermesi bekleniyor.
Öte yandan, Beşiktaş'ın genç forveti Kenan'la her konuda anlaşan Kayseri Erciyesspor, transferi bitirmek için haber bekliyor. Fenerbahçe'den Olcan, ve Beşiktaş'tan Kenan için girişimlerinin sürdüğünü belirten Genel Menajer Erdem Kemaloğlu, "Geçen sezondan oturmuş bir kadromuz var. Bu yüzden nokta transferlerle kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Geçen yıl kaçırdığımız Süper Lig şansını bu sezon yakalamak için işi baştan sıkı tutuyoruz" diye konuştu.
23.06.2008Kaynak : DHA
EVREN VE KENAN TAMAM GİBİ
Birinci Ligde yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Kayseri Erciyesspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. ERVEN’DE SORUN ÇÖZÜLDÜ GİBİ! Mavi - Siyahlılar, geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Mehmet Bulut’un da ısrarla istediği Etimesgut Şekerspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Evren Turhan’la prensipte anlaşma sağlanmış, ancak bonservis problemi nedeniyle transferi çıkmaza girmişti. Halen Etimesgut Şekerspor’la 1 yıllık sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki oyuncuyla yaşanan sorunu çözmek için Erciyesspor araya milletvekillerini soktu. Milletvekillerinin görüşmelerinden olumlu sonuç alındığı ve Evren Turhan’ın bonservis problemindeki sorunun çözülme noktasına geldiği belirtildi. ERCİYES KENAN’DA SONA YAKLAŞTI! Bu arada Beşiktaş'ın genç forveti Kenan Özer’le de her konuda anlaşan Erciyesspor, transferi bitirmek için haber bekliyor. Daha önce genç forvetle prensipte anlaşma sağlayan ancak Beşiktaş yönetiminin kararını bekleyen Erciyesspor yönetimi Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın onay vermesiyle Kenan Özer konusunda ciddi bir gelişme sağlandı. Mavi - Siyahlı ekibin, Kenan Özer ve Evren Turhan’la birkaç gün içerisinde sözleşme imzalaması bekleniyor.
Kaynak: Kayseri Haber
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KENAN BUGÜN İMZALIYOR
Geçen sezon 1. Ligde play-offları kıl payı kaçıran Kayseri Erciyesspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. GENÇ FORVET 3 YILLIK SÖZLEŞMEYE İMZA ATACAK! Mavi-siyahlı ekip, son olarak bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Beşiktaş’ın genç forvet oyuncusu Kenan Özer’in işini bitirdi. 21 yaşındaki genç forvetle daha önce prensipte anlaşma sağlayan ancak bonservisi konusunda Beşiktaş yönetiminin kararını bekleyen Erciyesspor yönetimi Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın onay vermesiyle Kenan Özer konusunda sona yaklaşmıştı. Siyah-beyazlı yönetimle bugün bir kez daha masaya oturan ve genç forvettin bonservisi konusunda anlaşmaya varan Erciyesspor yönetimi, Kenan Özer’ide Kayseri’ye gelmesi konusunda ikna etti. Mavi-siyahlı kulüple ile tüm şartlarda anlaşan Kenan’ın Salı günü Kayseri’ye gelerek 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. KENAN ÖZER’İ TANIYALIM! Bu arada Kıbrıs'tan Beşiktaş altyapısına getirilen ve Jean Tigana'nın desteği ile A takıma çıkarılan Kenan Özer 2006 yılından itibaren forma giymeye başladı. 2006-2007 sezonunun sonuna kadar, Karşıyaka klübüne kiraya verilen genç forvet 2007-2008 sezonunda da İstanbulspor’da kiralık olarak oynadı. İstanbulspor’da geçen yıl 28 maçta görev alan Kenan Özer takımı adına toplam 8 gol kaydetti. Genç forvet ayrıca U19 Milli takımın 3 kez Avrupa şampiyonası 2006 finallerinde, 3 kezde özel maçında forma giydi.
Kaynak: Kayseri Haber
Last edited by deniz.91 : 01.Temmuz.2008 at 15:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Manisaspor Cenk İşler'i transfer etmiş..
Manisa için iyi bir transfer olabilir ama Cenk Süper Ligde oynayabilirmi?
Yunus senin ateşin çıktı heralde manisa düştü ya olm![]()
Hay Allah evet saçmalamaya başladım Manisa için güzel transfer düştüklerini unuttum![]()
Her ikiside çok yararlı olacaktır eminim.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un, dış transferde Almanya'nın Karlsruher Kulübü'nün ikinci takımında forma giyen Aykut Akgün ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.
Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, daha önce Trabzonspor alt yapısında yetişen, Maltepespor ve Zeytinburnuspor'da forma giyen ve son olarak Almanya'nın Karlsruher takımında oynayan orta saha oyuncusu Aykut Akgün ile iki yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.
İç transferde ise Emre Karaman ile prensipte anlaşmaya varıldığı ve ilerleyen günlerde bu futbolcu ile sözleşme imzalanacağı da belirtildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bank Asya 1. Lig ekibi Manisaspor, Antalyaspor'dan Cenk İşler ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Manisa Tarık Almış Tesisleri'ndeki imza töreninde konuşan Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Cenk İşler'in transferini ''Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz en üst düzeyde transfer'' diye niteledi.
Bundan sonraki transferlerin çoğunun genç isimlerden oluşacağını kaydeden Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Manisaspor'un Bank Asya 1. Lig'deki ağırlığını herkes fark edecek. Asıl transferlerimiz önümüzdeki hafta başından itibaren olacak. Sonra kamp süreciyle birlikte hızla lig hazırlıklarına başlayacağız. Manisaspor'un önü açık ve aydınlık. Hedefimiz, üç yıl boyunca kalitemizle oyunumuzla fair-play ruhunu taşıyan seyircisi ve yönetimi ile Süper Lig'e damgasını vuran takımımızın yeniden ait olduğu yere dönmesidir.''
Cenk İşler ise 3 yıl önce Manisaspor'a transferinin gündeme geldiğini, ancak gerçekleşmediğini belirterek, ''Hep birlikte çok çalışıp bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e çıkmayı hedef olarak benimsemiş durumdayız. Süper Lig'de bulunan iki kulüpten transfer teklifi aldım, ancak Manisaspor'a geldim'' dedi.
Last edited by Rsa : 02.Temmuz.2008 at 16:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Cenk hayırlı olsun iyi transfer manisanın gol yükünü çeker
Kenan Özer'de Erciyes ile 3 yıllık sözleşme imzalamış.
Giresun'da Aykut ile anlaşmış.Pek tanımıyorum.
O Aykut ben değilim.
Kenan'ın kaçırılmasına üzüldüm ..
Bank Asya 1.Liginde Kazak,Azeri ghibi futbolcular serbestti ama Erciyes nasıl Kamerunlu almış ya?
Artık 2 yabancı serbest artık ama yaş sınır var bu kezde 22 yaşından küçük olmalı sanırım
Güzel uyulama....Ama Sakarya'da Marinez oynayabilir çünkü daha önceden sözleşmesi var...
martinezi iyi paraya satalım bence yoksa takımda durmaz
İç Transferde 4 İmza...
Bolusporumuz iç transferin ilk gününde 4 futbolcu ile anlaşma sağladı ve imzaları attırdı.
Transfer sezonuna bomba gibi giriş yapan ve Diyarbakırsporlu Serkan Özsoy ' la 2 yıllık anlaşma imzalayarak tüm dikkatleri üzerine çeken Bolusporumuz, son günlerde suskunluğu nedeniyle eleştiriliyordu.
Özellikle iç transferde ilk görüşme yapılan Mehmet Ayaz ve İbrahim Parlayan ' la anlaşamayan Boluspor Transfer komitesi, taraftarında panik yapmasına sebep olmuştu.
Ancak transfer politikasından taviz vermeden yeni sezon için çalışmalarına devam eden Boluspor yönetimi, Serhat Güller ' inde katılımıyla tekrar start verdiği iç transferde, 4 futbolcuyla anlaşarak taraftarın yüreğine azda olsa su serpti.
Transferin ilk gününde Sertan VARDAR ,İbrahim YAVUZ ,Ziya AYDIN ve Ömer CUĞ ile anlaşmaya varan Boluspor yönetimi bu futbolcular ile 2 ' şer yıllık sözleşme imzaladı.
Dün görüşülen Aytek Aşıkoğlu ilede anlaşma zemini arayan Boluspor, teklif ettiği paranın Aytek tarafından kabul edilmesini bekliyor.
Transfer görüşmelerine önümüzdeki haftaya kadar devam edecek olan Bolusporumuzda, önümüzdeki hafta sonuna doğru toplu imza töreni yapılarak yeni sezon öncesinde gövde gösterisi yapmayı planlıyor.
Kaynak:www.grupkirmizi.com
Boluspor Erdem Özgenç'i Kaptı
Boluspor, Kartalsporlu orta saha oyuncusu Erdem Özgenç'i renklerine bağlarken, 1984 doğumlu orta saha oyuncusu Erdem Özgenç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
4 Temmuz 2008
Boluspor, Kartalspor'da oynayan 1984 doğumlu orta saha oyuncusu Erdem Özgenç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Boluspor tesislerinde yapılan basın toplantısı ile basına tanıtılan Özgenç ile ilgili olarak Boluspor Genel Kaptanı Osman Gürsoy, 2. dış transferi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, ''Erdem çok başarılı bir oyuncu. Daha başarılı olabilmek için Boluspor'a geldi. Transferlerimiz Temmuz ayının 11'ne kadar devam edecek. Boluspor için hayırlı ve uğurlu olsun'' dedi.Yapılan toplantıda kısa bir konuşma yapan Erdem Özgenç, ''Boluspor köklü bir kulüp. Yıllardır hiç hak etmediği yerde. İnşallah bu yıl Süper Lig'e çıkacağız. Boluspor'da başarılı olacağıma inanıyorum'' şeklinde konuştu.
devamı gelecek inşallah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Paşabahçeli Gol Makinesi Yasin Boluspor’da !
Boluspor gençlere kapı açıyor…. Amatör Milli Boluspor’da.
Boluspor genç oyunculara kapısını açmaya devam ediyor. Son olarak Paşabahçespor forması altında başarılı maçlar çıkaran ve adeta bir gol makinesi olan Yasin Sakaloğlu Boluspor ile anlaşma imzaladı.
Son 2 senede yaptığı büyük çıkışla bir anda dikkatleri çekmesini bilen başarılı oyuncu geçen sezon birçok takımın listesinde olmasına hatta bazıları ile idmanlara çıkmasına karşın anlaşmak kısmet olmamıştı. Kasımpaşaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımına transferi gerçekleşemeyen gol makinesi sonunda muradına ererek Boluspor ile anlaştı. Geçen sezonu Paşabahçespor kulübü takımında oynayarak sabırlı olduğunu kanıtlayan genç yetenek birçok takım içinden Boluspor’da karar kılarken Paşabahçespor’dan profesyonel liglere giden son oyuncu unvanını elde etti. Boluspor kulüp binasında gerçekleşen imza sonrası Yasin Boluspor forması altında gollerine devam edeceğini söyleyerek, “ Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Sabırla bekledim ,birçok takım istedi ancak Boluspor’un benim için iyi bir tercih olacağı fikrine vardım ve imzayı attım. İnşallah bana güvenenleri utandırmam “ şeklinde konuştu.
Yasin Sakaloğlu 6 Mayıs 1988 tarihinde Beykoz’da doğdu. 1999 yılında Amatör lig’de Çubukluspor’da futbola başlayan Yasin son olarak Paşabahçespor formasını giydi.
__________________________________________________ _______________
Tayfun Seven’de sona gelindi
Dış transferler hızla devam ediyor.
Transfer çalışmaları devam eden Boluspor daha önce Bursaspor, Gençlerbirliği, Antalyaspor, İstanbul Büyük Şehir Belediyespor ve Konyaspor gibi takımlarda forma giyen Tayfun Seven ile anlaştı. Tayfun’un Cumartesi günü kulüp binasında imza atması bekleniyor. Cumartesi olmaması durumunda 1-2 gün içerisinde imza atması bekleniyor.
Boluspor’da transfer devam ediyor. Dış transferde son olarak Kartalspor’lu Erdem ve Paşabahçespor’dan Yasin ile anlaşan Boluspor, Malatyaspor’lu Tayfun’da sona geldi. Tayfun Seven ile anlaşan Boluspor’un bu futbolcuya 1-2 gün içerisinde imza attırması bekleniyor. Tayfun Bursaspor, Gençlerbirliği ve Konyaspor gibi Süper Lig takımlarında forma giydi. Altı sezon Bursaspor’da forma giyen Tayfun, Gençlerbirliği, Konyaspor ve İst.Büyük Şehir Belediyespor takımlarında oynadı. 1980 doğumlu olan Tayfun Seven, U21 Milli Takımında da oynadı. Orta sahada ki çalışkanlığıyla dikkat çeken Tayfun Seven’in 31 Mayıs’ta Malatyaspor ile olan sözleşmesi son buldu.
Boluluyarenler.com
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir transfer daha...
Tayfun Seven imzaladı
Boluspor dış transferde bir ismi daha renklerine bağladı.
Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Tayfun Seven ile bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Başkan Necip Çarıkçı, “Teknik Direktörümüz Serhat Güller’in onay verdiği Tayfun ile sözleşme imzaladık. Hedeflerimiz doğrultusunda transferlerimiz devam edecek” dedi. Tayfun ise, “Boluspor büyük bir camia. Hedefi olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum” dedi.
Boluspor, dış transfer de imzalara devam ediyor. Serkan Özsoy ve Erdem Gençöz ile sözleşme imzalayan Boluspor, cumartesi günü Malatyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Tayfun Seven ile bir yılı opsiyonlu, iki yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Başkan Necip Çarıkçı, “Transferlerimiz hız kazanmaya başladı. Cuma günü Erdem ile sözleşme imzaladık. Şimdi ise Tayfun’u renklerimize bağladık. Tayfun Seven önceki senelerde bir çok Süper Lig takımında forma giydi. Bursaspor’da altı yıl oynadı. Çok tecrübeli bir futbolcu. Kendisiyle anlaşmamızda çok büyük özveri gösterdi. Bazı kulüplerin bizden fazla transfer ücreti teklif etmesine rağmen, Boluspor’u tercih etti. Bu transferi Serhat hocamızın da isteği doğrultusunda yaptık. İnşallah orta sahamız daha da hareketlenecek. Boluspor için inşallah hayırlı olur. Transferlerimiz devam edecek” dedi. Ulusal basında yer alan bazı transfer haberlerini de yalanlayan Çarıkçı, “Taner Güleri ve Celil gibi transfer söylentileri gerçeği yansıtmamaktadır. Bazı futbolcular kendini pazarlamak için Boluspor ismini kullanıyorlar. Bizim Celil ile hiçbir temasımız yoktur. Diğer isimler ise başka takımlarla anlaşmış isimlerdir” ifadelerini kullandı. Yeni transfer Tayfun ise, “Boluspor çok büyük bir camia ve hedefleri olan bir kulüp. Bunu bildiğim için Boluspor’u tercih ettim. Transferimde emeği geçenlere, özellikle başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.
kaynak:www.boluluyarenler.com
Last edited by guarin14 : 05.Temmuz.2008 at 23:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)