1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    @ ouzy

kimi bekliyordun ? Ronaldinho falan mı ?

Takımın maddi durumu ortada. Bu imkanlarla alınabilecek en iyi ismi bedelsiz aldı yönetim. Zaten yönetim cok büyük paralar harcamayacagımızı, az maliyet ile tecrubeli, ismi duyulmuş isimler alacagız dedi. Kewell da bunlardan biri...
    Böyle oyuncular alınacağına hiç oyuncu alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe Ronaldinho'yu alıp mı Avrupa'da başarılı oluyor?

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Böyle oyuncular alınacağına hiç oyuncu alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe Ronaldinho'yu alıp mı Avrupa'da başarılı oluyor?
    fenerbahceyi basarıya ulastıran oyuncular için ne kadar bonservis bedeli verildiğindne haberin var mı?

edu 5.700.000 €
    deivid 4.500.000€
    lugano 6.000.000€
    kezman 7.000.000€

toplam 23.200.000€

Nesil
    2005
    Yer
    ev

nasil yani senin basari dedigin ceyrek finalse yanlis dusunuyosun sadece sampiyon olan basarilidir ikinciyi kimse bilmez Birde Ronaldinho'nun oynadigi takimda basarili olamiyor merak etme Ama begenmedigin Kewell olabiliyor

Nesil
    2006

Kewell'ın Ronaldinho'dan daha yararlı olacağını düşünüyorum. Bu yarar saha içinde değil, saha dışında gözükecektir. Kewell neden bu kadar karşı çıktığına anlayamadım. Galatasaray şuanki maddi durumu içinde bu oyuncudan daha iyi hangi oyuncuyu alabilirdiki. Kewell Türkiye Standartları üstünde bir transferdir.
    Last edited by Universal : 04.Temmuz.2008 at 00:33

Mesaj Yetkileri