Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 53 arası toplam 53 sonuç

Konu: Tepecik Belediyesporun Yükselişi

10.Maç

11.Maç

12.Maç

13.Maç

14.Maç

15.Maç

16.Maç

17.Maç

18.Maç

Puan Tablosu

Sezon sonu Hakkı Atıcı'dan açıklamalar
    " Ligi 4. olarak tamamladık.Tecrübesiz bir takım olarak büyük başarı elde ettiğimizi düşünüyorum ama hedeflerimizden şaşmadık.Playoffları geçip Lig A yarışına katılmak istiyoruz.Transfer döneminde iyi transferler yaparak kadromuzu güçlendirmeyi ve derinleştirmeyi düşünüyoruz.Lig A'da fırtına gibi eseceğiz ama öncelikle playoffları geçmemiz gerekiyor.Takımıma güveniyorum.Bu çocuklar bunu başaracak!"
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    playofflarda ilk rakibimiz Dardanelspor bakalım geçebilecekmiyiz
    Last edited by emircanatici : 01.Temmuz.2008 at 10:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sonradan bir düşüş başlamış ve 4.olmuşsun inşallah playoffları kazanırsın.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

sakary Ali Misafir

4.lükte iyi play-off tan çıkarsın

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Play-Off seni çok zorlayacak ama yinede şansın var.

Yorumlar için teşekkür ederim.

İşte play-off maçları

1.Maç Dardanelspor

2.Maç Karabükspor

3.Maç AdanaDemirspor

Bu sonuçların ardından Tepecik Belediyespor Lig A ya yükseldi.

-Hakkı Atıcı'dan basın toplantısı-

"Uzun ve yorucu bir sezonu geride bıraktık.Takımımı Lig A ya yükselmelerinden dolayı tebrik ediyorum.Bu çocuklar buna inandı ve sonunda başardılar.İnişli çıkışlı dönemler yaşadık ama içimizdeki yükselme hırsını hiçbir zaman kaybetmedik.Artık 2.ligden bahsetmek istemiyorum.Önümüzde daha zorlu bir lig var ve biz bu lige de yerinde transferlerimizle damga vurmak istiyoruz.Öncelikli hedefimiz bu sene Lig A'da tutunmak.Fakat içimizdeki kazanma hırsıyla da Süperlige yükselirsek bunu kimse şaşkınlıkla karşılmasın.Transferlerimiz yerinde transferler olucak.İnce eleyip sık dokumak zorundayız.Çünkü ne yeteri kadar zamanımız ne de yeteri kadar imkanımız var.Traftarlarımız sene boyunca desteğini eksik etmedi bir dahaki senede eksik etmeyeceklerini biliyorum ve stadı dolduracaklardır buna inanıyorum bizde onlara layık olarak Süperlig yolunda başımızı önümüze koyacağız kimsenin şüphesi olmasın."

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

güzel gidiyosn seneye süper lig de görmek isteriz seni

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok güzel sonuçlar almışsın tebrik ederim sana tavsiyem kadroyu 0dan kurma zorlanırsın uyum süreci çok zaman alıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

bir iyi bir kötü gitmişsin fakat lig a'ya çıkman iyi olmus.İyi transfler bekliyoruz senden forvete ilhan mansız'ı almanı tavsiye ederim

LİG A'da başarılar...

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Çok güzel sonuçlar almışsın tebrik ederim sana tavsiyem kadroyu 0dan kurma zorlanırsın uyum süreci çok zaman alıyor.
    tşk ederim zaten hiç bir oyunda kadromu 0 lamadım yine ihtiyaç olan yerlere yeteri kadar transfer yapacağım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca diğer yorumlar içinde teşekkür ederim lig A maçlarımı yarından itibaren koymaya başlayacağım
    Last edited by emircanatici : 02.Temmuz.2008 at 16:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

bravo hocam iyi bir ekip kurup başarıLı oLmuşsun...
    yunusa katıLıyorum bu yıLki oyuncuLar iyi tecrübe kazanmışLar bu oyuncuLarLa devam et eksik böLgeLerini teLafi etmeye bak
    süper Ligden kiraLık oyuncu aLmanı tavsiye ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Birde kendine destekleyen bir klüp edinebilirsen süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hacım ekleme yokmu yahu ne güzel beyendim kariyerini

İzmirspor'um çıkamamış ama senin çıkman daha önemli..Seneye umarım sen Süper Lig'e İzmiirspor Lig A'ya çıkar..

sakary Ali Misafir

süper olmuş tebrikler tepecik belediyosporu şampiyonlar liginde görmek süper olur

Ewet artık La Liga pardon Lig A 'dasın Süper az kaldı hadi TSL'de görmek istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Devamını merakla bekliyoruz.

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar iş temposunun yoğunluğu nedeniyle fazla zaman ayıramadım Fm'ye transferler hazırlık maçım yeni sezon taktiğim ve ilk 9 maçımı birazdan veriyorum.Bu arada üst klüp arayışlarına başlatmıştım ama bulamadılar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transferler

takımın derinliğe ihtiyacı vardı bu sebepten dolayı hiç bir oyuncumu bırakmadım.Yönetim yeni sezon için transfer bütçeside vermemiştim işim zordu.Kontratı biten futbolcuları aldım.Birde Boluspor'da oynayan İsmail Türk'ü 1 sezondur izliyordum.Boluspor gözden çıkarmış olacakki bedava vermeyi teklif etti kadroma kattım böylece.Daha sonra board room'da make transfer budget seçeneği gözüme çarptı.Hemen 500.000£ ya çektim transfer bütçemi bu sayede Cihan Ünal'ı aldım forvet takviyem bitmişti.Ama defansa ve kaleye takviye yapmam lazımdı kimse gelmek istemedi bende kiralama yoluyla Volkan Babacan ve İbrahim Kaş'ı kiraladım ve transferi bitirdim.

Hazırlık Maçları

Transferlerin gecikmesi nedeniyle iyi bir hazırlık dönemi geçiremedim.Yeni sezon taktiğimi de fazla oturtamadım.Bu hazırlık döneminden memnun değilim.Ama olsun toparlarız.

Taktiğim

Lig A 1.Maç

Lig A 2.Maç

3.Maç

4.Maç

5.Maç

6.Maç

7.Maç

8.Maç

9.Maç

TK 1.Maç

ilk 10 maçlık bölüm böyle yorumları size bırakıyorum arkadaşlar yarumlardan sonra yeni ssleri ekleyeceğim

Last edited by emircanatici : 05.Temmuz.2008 at 11:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçlar pekte iç açıcı değil
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ligde genellikle beraberlik alsanda toparlanacağına inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Lig A'ya yeni ısındığın için bu skorlar normal. Bu sene gidebildiğin kadar git. Seneye Süper Lig bileti senindir..

öncelikli hedefimiz zaten daha önce belirttiğim gibi lig a da ilk sene tutunmak
    tabi süperligi sonuna kadar kovalıyacagız ama kadro yapımız alışık olmadığından bu tip maçlara öncelikli hedefimizi lig a da tutunma olarak koyduk

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Lig A'da rahatlıkla tutunursun bu sene seneye de Uefa Kupası bileti kovalarsın Başarılar
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri