Sayfa 57 / 122 İlkİlk ... 747555657585967107 ... SonSon
1,681 ile 1,710 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Tamam işte menajeri garantiye alıyor işi bize gelsin diye daha ne istiyoruz Merak etmeyin gelecek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gerrrard View Post

direk youtube linkini koysaydınız ya böyle açılmıyor.
    Last edited by R00T3RR00R : 04.Temmuz.2008 at 16:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

yönetim resmi olarak açıkladıgına göre doğrudur.Menajer'de wakit öldürüyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Resmi açıklamalar geldi iki taraftanda,bir şey olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Coupet zaten At. Madrid'le imzalamadı mı ?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok güzel hareketler bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    sami yen cehenneminden

trezeguet,saviola,baptista derken kewell geldi şaka gibi ben özellikle valeriyi istiodum inşallah oda gelir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şaka gibi derken dünya çapında bir oyuncuyu bonservissiz getirdik Galatasaray'da Baptista'yı alacak para var mı ki sen herhalde çok fazla Fotomaç okuyorsun
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

beyler siz biraz fazla havalanmışsınız ya. Baptista, Trezeguet falan ne oluyor ? hayal mi görüyorsunuz ? şu anda bu oyuncuları alacak ortamımız mı var ki böyle konuşuyorsunuz ? Kewell gibi futbolcu beğenilmiyor, hayret valla..

az önce lig radyo'da Bahri Havadır bağlandı ve H. Üstünel, menajer Mandic ve Kewell'in yemekte olduğunu söyledi. transferde sorun yok. Kewell 21:30 gibi İstanbul'da olacak..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstanbul'da olsam karşılamaya giderdim. Çok iyi bir transfer.... Bence Sabri bir seneliğine kiralanmalı ondan sonra satılmalı çünkü futbolunu ilerletiyor ve daha fazla paraya satılabilir...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Sabri kiralanırsa yeni sezonda sağ bek sıkıntısı çekeriz Uğur'un yokluğunda. defansif olarak Türkiye ligi için yeterli oyuncu Sabri, kesinlikle kadroda kalmalı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten defansa çok yönlü bir oyuncu alacağız.. O yüzdebn kiralabilir dedim.
    Futbolcu Bilgileri

şimdi bence ilk iş kaleci almak olmali artik.inşallah iyi bi kaleci aliriz

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Harry Kewell’i Karşılıyoruz!

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

---------------------Kaleci------------------

Uğur-----Servet------Emre------Hakan

Arda--Mehmet----Linderoth---Kewell

--------------------Lincoln------------------

----------------------Ümit-------------------

Ümit'in yerine bir santrafor alınabilir, ayrıca defansa çok yönlü bir oyuncu alınacaksa Uğur veya Emre ikilisinden birisinin yedek kalacağını düşünüyorum..

Kewell'da pürüz kalmadı
    Galatasaray'ın anlaştığını ilan ettiği Kewell'in menajeri Mandic'in, Liverpool'un resmi sitesinde Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını söylemesinin ardından Liverpool kulübü resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada iki taraf arasında pürüz kalmadığını bildirdi.

Galatasaray'ın dün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla transferini duyurduğu Liverpool'un Avustralyalı futbolcusu Kewell ile pürüzün kalmadığı öğrenildi.

Bugün sabah saatlerinde Kewell'in menajerinin Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını açıklamasının ardından, Liverpool resmi sitesi yaptığı açıklamada Kewell'ın Galatasaray ile 3 yıllık anlaştığı haberini duyurdu.

NTV Spor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

--------------------Kaleci------------------

Uğur-----Servet------Defans------Hakan

Arda--Mehmet----Linderoth---Kewell

------------------Lincoln------------------

-------------------Ümit-------------------

Bence Kaleci, çok yönlü bir defans ve birde forvet alınmalı başka transfere ihtiyacımız yok...
    Futbolcu Bilgileri

Bence Galatasaray iyi bir kaleci alırsa kadroyu tamamlar.

GK: Sorensen
    DR: Uğur
    DL: Hakan Balta
    DC: Servet
    DC: Emre Aşık
    DMC: Mehmet Topal
    MR: Barış
    MC: Lincoln/Linderoth
    ML: Arda
    AMC: Kewell
    FC: Ümit Karan

Nasıl kadro?

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

ben ne olursa olsun Ümit Karan'a güveniyorum her zaman ama daha iyisi alınacaksa da "hayır" demem açıkçası..

defansa bir takviye şart kadro zenginliği açısından..

@ Egemen

Sağ kanatta Arda'nın görev yapacağını düşünüyorum böylece sola Kewell geçecek AMC olarak Lincoln oynayacak. Ortasaha göbekte Linderoth ve Mehmet'in yanyana oynayacağını düşünüyorum, ikisi de kesilmemeli bana göre. yedekleri olan Barış ve Ayhan'da koşan ve presli oynayan oyuncular bu konuda sıkıntımız yok..

defansa Emre Aşık'la olmaz bu iş bana göre, Güngör veya yeni gelecek futbolcu diyorum ben..

kaleci konusunda ben sıkıntılıyım ama kaliteli bir isim olmayacaksa Aykut ile devam..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gsnin bir kaleci birde defans eksiği kaldı kanımca iyi bir kadro var ellerinde zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eskiden FM-Cm oynarken hep transfer ettiğim bir oyuncuydu Kewell. Tartışılacaksa sakatlığı olumsuz etkiler mi o tartışılmalı yoksa kariyerini tartışmak, büyüklüğünü tartışmak biraz saçma oluyor bence.

Sakatlıklardan çok çekti ama burada yeniden bir çıkış arayabilir. Yaşı da 30, henüz futbolu bırakmasına çok var ve bu nedenle yatmaya değil, oynamaya geliyor. Çok beğendiğim bir oyuncuydu. Lincoln'den kat kat daha iyi ve daha tanınmış birisi. Bu tür oyuncular sadece oyunlarıyla takımlarına katkıda bulunmazlar. Her anlamda büyük katkısı olacaktır. En basiti tanıtım mesela.

Yönetim büyük iş başardı, sakatlığı konusunda şüphelerim var, eğer tamemen iyileştiyse böyle bir oyuncuyu ligimizde her hafta izlemek büyük keyif verecek. Tebrikler Galatasaray...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağlık kontrolünden geçmesini bekleyeceğiz iyileşip iyileşmediğini öğrenmek için...
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bence Galatasaray iyi bir kaleci alırsa kadroyu tamamlar.

GK: Sorensen
    DR: Uğur
    DL: Hakan Balta
    DC: Servet
    DC: Emre Aşık
    DMC: Mehmet Topal
    MR: Barış
    MC: Lincoln/Linderoth
    ML: Arda
    AMC: Kewell
    FC: Ümit Karan

Nasıl kadro?

bence kötü bir kadro AMC'de Lincoln,MR'de Arda,ML'de Kewell, kalede,forvette ve Defansta yeni transferler olmalıydı
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Eskiden FM-Cm oynarken hep transfer ettiğim bir oyuncuydu Kewell. Tartışılacaksa sakatlığı olumsuz etkiler mi o tartışılmalı yoksa kariyerini tartışmak, büyüklüğünü tartışmak biraz saçma oluyor bence.

Sakatlıklardan çok çekti ama burada yeniden bir çıkış arayabilir. Yaşı da 30, henüz futbolu bırakmasına çok var ve bu nedenle yatmaya değil, oynamaya geliyor. Çok beğendiğim bir oyuncuydu. Lincoln'den kat kat daha iyi ve daha tanınmış birisi. Bu tür oyuncular sadece oyunlarıyla takımlarına katkıda bulunmazlar. Her anlamda büyük katkısı olacaktır. En basiti tanıtım mesela.

Yönetim büyük iş başardı, sakatlığı konusunda şüphelerim var, eğer tamemen iyileştiyse böyle bir oyuncuyu ligimizde her hafta izlemek büyük keyif verecek. Tebrikler Galatasaray...
    dediklerinin hepsinde haklisin benide tek dusunduren sakatlik durumu
    okudugum bir habere gore olimpiyat takimina katilmayacakmis ama bunun sebebi haber icerisinde bir an once takimla calismalara baslamak icinmis ama seytan aklima `acaba` ihtimalini de dusurmedi degil

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Yanlış bilmiyorsam bonservissiz gelmiş.İstanbulda olsam giderdim karşılamaya...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kewell Eylül'de 30'una girecek. 3 yıl sonra bugünlerde 32 yaşında olacak. Kewell eğer sakatlanmazsa Galatasaray'da yeniden doğabilir. Daha geç değil.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Yanlış bilmiyorsam bonservissiz gelmiş.İstanbulda olsam giderdim karşılamaya...
    dogru bonservisi elindeydi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç yaşlı değil ve çok iyi transfer umarım hayrını görürüz
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nonda da sakatlık korkusuyla gelmişti. Şüphe duyuyorduk ; ama o çok iyi oynadı. Umarım Kewell da o gayreti gösterir.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Harry Kewell kariyeri ve elde ettigi basarilarla ismini duyurmus bir oyuncu. Son yillarda sakatligi nedeniyle on planda olamadi. Ancak fizik-kondisyonu %100 oldugunda neler yapabilecegi ortada. Reklam gelirleri de isin cabasi. Boyle bir transfere burun kivirmak hicbir Galatasaraylinin hakki degildir. Bu sartlarda alinabilecek en iyi oyunculardan birini almistir Galatasaray. Umarim yararli olur...

Sayfa 57 / 122 İlkİlk ... 747555657585967107 ... SonSon

Mesaj Yetkileri