Last edited by R00T3RR00R : 04.Temmuz.2008 at 16:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yönetim resmi olarak açıkladıgına göre doğrudur.Menajer'de wakit öldürüyor
Coupet zaten At. Madrid'le imzalamadı mı ?
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
çok güzel hareketler bunlar![]()
trezeguet,saviola,baptista derken kewell geldi şaka gibi ben özellikle valeriyi istiodum inşallah oda gelir
Şaka gibi derken dünya çapında bir oyuncuyu bonservissiz getirdik Galatasaray'da Baptista'yı alacak para var mı ki sen herhalde çok fazla Fotomaç okuyorsun
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
beyler siz biraz fazla havalanmışsınız ya. Baptista, Trezeguet falan ne oluyor ? hayal mi görüyorsunuz ? şu anda bu oyuncuları alacak ortamımız mı var ki böyle konuşuyorsunuz ? Kewell gibi futbolcu beğenilmiyor, hayret valla..
az önce lig radyo'da Bahri Havadır bağlandı ve H. Üstünel, menajer Mandic ve Kewell'in yemekte olduğunu söyledi. transferde sorun yok. Kewell 21:30 gibi İstanbul'da olacak..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
İstanbul'da olsam karşılamaya giderdim. Çok iyi bir transfer.... Bence Sabri bir seneliğine kiralanmalı ondan sonra satılmalı çünkü futbolunu ilerletiyor ve daha fazla paraya satılabilir...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Sabri kiralanırsa yeni sezonda sağ bek sıkıntısı çekeriz Uğur'un yokluğunda. defansif olarak Türkiye ligi için yeterli oyuncu Sabri, kesinlikle kadroda kalmalı..
Zaten defansa çok yönlü bir oyuncu alacağız.. O yüzdebn kiralabilir dedim.![]()
Futbolcu Bilgileri
şimdi bence ilk iş kaleci almak olmali artik.inşallah iyi bi kaleci aliriz
Harry Kewell’i Karşılıyoruz!
---------------------Kaleci------------------
Uğur-----Servet------Emre------Hakan
Arda--Mehmet----Linderoth---Kewell
--------------------Lincoln------------------
----------------------Ümit-------------------
Ümit'in yerine bir santrafor alınabilir, ayrıca defansa çok yönlü bir oyuncu alınacaksa Uğur veya Emre ikilisinden birisinin yedek kalacağını düşünüyorum..
Kewell'da pürüz kalmadı
Galatasaray'ın anlaştığını ilan ettiği Kewell'in menajeri Mandic'in, Liverpool'un resmi sitesinde Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını söylemesinin ardından Liverpool kulübü resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada iki taraf arasında pürüz kalmadığını bildirdi.
Galatasaray'ın dün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla transferini duyurduğu Liverpool'un Avustralyalı futbolcusu Kewell ile pürüzün kalmadığı öğrenildi.
Bugün sabah saatlerinde Kewell'in menajerinin Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını açıklamasının ardından, Liverpool resmi sitesi yaptığı açıklamada Kewell'ın Galatasaray ile 3 yıllık anlaştığı haberini duyurdu.
NTV Spor
--------------------Kaleci------------------
Uğur-----Servet------Defans------Hakan
Arda--Mehmet----Linderoth---Kewell
------------------Lincoln------------------
-------------------Ümit-------------------
Bence Kaleci, çok yönlü bir defans ve birde forvet alınmalı başka transfere ihtiyacımız yok...
Futbolcu Bilgileri
Bence Galatasaray iyi bir kaleci alırsa kadroyu tamamlar.
GK: Sorensen
DR: Uğur
DL: Hakan Balta
DC: Servet
DC: Emre Aşık
DMC: Mehmet Topal
MR: Barış
MC: Lincoln/Linderoth
ML: Arda
AMC: Kewell
FC: Ümit Karan
Nasıl kadro?
ben ne olursa olsun Ümit Karan'a güveniyorum her zaman ama daha iyisi alınacaksa da "hayır" demem açıkçası..
defansa bir takviye şart kadro zenginliği açısından..
@ Egemen
Sağ kanatta Arda'nın görev yapacağını düşünüyorum böylece sola Kewell geçecek AMC olarak Lincoln oynayacak. Ortasaha göbekte Linderoth ve Mehmet'in yanyana oynayacağını düşünüyorum, ikisi de kesilmemeli bana göre. yedekleri olan Barış ve Ayhan'da koşan ve presli oynayan oyuncular bu konuda sıkıntımız yok..
defansa Emre Aşık'la olmaz bu iş bana göre, Güngör veya yeni gelecek futbolcu diyorum ben..
kaleci konusunda ben sıkıntılıyım ama kaliteli bir isim olmayacaksa Aykut ile devam..
Gsnin bir kaleci birde defans eksiği kaldı kanımca iyi bir kadro var ellerinde zaten
Eskiden FM-Cm oynarken hep transfer ettiğim bir oyuncuydu Kewell. Tartışılacaksa sakatlığı olumsuz etkiler mi o tartışılmalı yoksa kariyerini tartışmak, büyüklüğünü tartışmak biraz saçma oluyor bence.
Sakatlıklardan çok çekti ama burada yeniden bir çıkış arayabilir. Yaşı da 30, henüz futbolu bırakmasına çok var ve bu nedenle yatmaya değil, oynamaya geliyor. Çok beğendiğim bir oyuncuydu. Lincoln'den kat kat daha iyi ve daha tanınmış birisi. Bu tür oyuncular sadece oyunlarıyla takımlarına katkıda bulunmazlar. Her anlamda büyük katkısı olacaktır. En basiti tanıtım mesela.
Yönetim büyük iş başardı, sakatlığı konusunda şüphelerim var, eğer tamemen iyileştiyse böyle bir oyuncuyu ligimizde her hafta izlemek büyük keyif verecek. Tebrikler Galatasaray...
"YÜCE ATATÜRK"
Sağlık kontrolünden geçmesini bekleyeceğiz iyileşip iyileşmediğini öğrenmek için...
Futbolcu Bilgileri
http://www.dailymotion.com/video/x2i...own-on-t_sport kewell show buyrunn
Futbolcu Bilgileri
Yanlış bilmiyorsam bonservissiz gelmiş.İstanbulda olsam giderdim karşılamaya...
Kewell Eylül'de 30'una girecek. 3 yıl sonra bugünlerde 32 yaşında olacak. Kewell eğer sakatlanmazsa Galatasaray'da yeniden doğabilir. Daha geç değil.
Hiç yaşlı değil ve çok iyi transfer umarım hayrını görürüz![]()
Futbolcu Bilgileri
Nonda da sakatlık korkusuyla gelmişti. Şüphe duyuyorduk ; ama o çok iyi oynadı. Umarım Kewell da o gayreti gösterir.
Harry Kewell kariyeri ve elde ettigi basarilarla ismini duyurmus bir oyuncu. Son yillarda sakatligi nedeniyle on planda olamadi. Ancak fizik-kondisyonu %100 oldugunda neler yapabilecegi ortada. Reklam gelirleri de isin cabasi. Boyle bir transfere burun kivirmak hicbir Galatasaraylinin hakki degildir. Bu sartlarda alinabilecek en iyi oyunculardan birini almistir Galatasaray. Umarim yararli olur...