2-1 lik Genoa galibiyetinden sonra rakibimiz şehrimizin diğer takımı Torino idi.Bu maçtan fazla zorlanmadan 3-0 lık net bir skorla döndük.
Ve fikstürümüzün en zorlu bölümüne geldik.Roma ve Milan maçları.Roma maçında ilk maçta yaşananlarıda göz önünde bulundurarak atak bir taktikle çıktık ve bunun karşılığında maçın başında bir gol yiyerek ödedik.Ama taktikten vazgeçmedim.Zaten vazgeçemezdim.Maç boyunca etkili ataklarımız oldu.3 topumuz direkten döndü ama bir türlü golü bulamadık.Taa ki 83 te Tiago'nun uzaktan füzesine kadar.Bu golle hiç olmazsa beraberliği kopardık.
Sonraki maç Milan ile Torino'da idi.Bu sefer maça daha kontrollü bir taktikle çıktık.Maç boyunca etkili pozisyonlar bulduk ama bir türlü kaleci Dida'yı geçemedik.Milan ise yıldız oyuncusu Kaka'nın bireysel gayretleriyle skoru 2-0 getirdi.2.yarıda 2-0 dan sonra yaptığım taktiksel değişiklik anında etki gösterdi ve farkı 1'e indirdik.Sonra 70 lerde kaptan 2.golünü atarak durumu beraberliğe getirdi.Sonrasında fazla pozisyon olmadı ve böyle bitti.Bu 2 maçlık periyot sonrasında kaptırdığımız liderliği İnter'in aynı takımlarla yaptığı üst üste 2 maçtan bir mağlubiyet ve bir beraberlik çıkarmasıyla tekrar ele geçirdik.
Sonraki Parma ve Napoli maçlarında istediğimiz skorları alarak yolumuza devam ettik.Şimdi önümüzde 3 maç var ve eğer İnter hiç puan kaybetmezse kalan maçlarında 1 beraberlik hakkımız var.Kaybetceklerinide sanmıyorum.Kolay ekiplerle maçları var.Bizim maçlarda zorlu değil..
Şimdi Ssler..
[IMG]http://www.fmscreenshots.com/images/j0p**lt7ooxcev9urfnk.jpg[/IMG]
Takım olarak kalan 3 maç sonunda şampiyon olacağımıza inanıyoruz
![]()