1 ile 30 arası toplam 134 sonuç

Konu: Kasırga, Uçurur!

Threaded View

Taktigi simdi deneyecegim Ligde 2013 yılındayim bakalim nasil sonuclar verecek
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba diyorum turksportal in uzun yillardir takipcisiyim ancak ilk mesajimi bu sayfaya bırakıyorum
    eren kardesimizin yapmiş oldugu taktig kendi save li oyunumda denemedim çünki 2013-2014 sezonundayim ve son 4 yıldir katildigim her kupayi aliyorum yani dunyanin en buyuj takimi durumundayim o oyunda kullandigim taktik total dominasyon takimim fenerbahce
    ancak taktigi denemek için yeni bir oyun açtim yine fenerbahcenin başinda olmak üzere antrenman programini da hazirladik dan sonra basladim taktigi denemeye ve 5 hazirlik bir süperkupa finali olmak üzere 6 maç yaptim SS leri ni veriyorum ancak yeterli bulmassaniz diger görüntüleride verebilirim taktik için eren kardeşime teşekkür ederim çalismalarinin devamini dilerim
    not düşmek gerekirse taktigi indirdikden sonra hiç bir degişiklik ve transfer yapmadim kornerler taçlar atak oyuncular oyun kurucular yada defansimin özlligine göre derin savunmayi dahi yapmadim taktigi degistirmeden uyguladim artik ss leri veriyim :d

Free file hosting from File Den! Free file hosting from File Den! Free file hosting from File Den! Free file hosting from File Den! Free file hosting from File Den! Free file hosting from File Den! Free file hosting from File Den!
    Last edited by mastercrazy : 05.Temmuz.2008 at 15:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri