Son 3 maça girerken 3 puan önde idik.Rakip bu sezon bizi en zorlayan ekiplerden birisi olan Cagliari.Kupadan elenmemize sebep olan takım.Bu maçta üstün olan taraf olmamıza rağmen yine onlar kazandılar ve son 2 haftaya İnter'in lider girmesine sebep oldular..
Son 2 hafta maçlarımı kazanıp İnter'in puan kaybetmesini bekledim ama maalesef bu beklentim gerçekleşmedi.Ligi aynı puanda bitirdiğimiz İnter 2 li averajdan dolayı şampiyon oldu.Yazık oldu..
Genel yorumum ise zevkli bir kariyer olduğunu düşünüyorum.Sezon başından itibaren İnter ile yarıştık ve sonunda kaybettik.Açıkcası İnter'in kadrosu bize göre çok iyi.Hele devre arasında birde Hunteelar'ı alınca daha bir güçlü oldular.Sene başında iyi bir forvet alsaydım yada Lakuinta'da ısrar edeceğime Palladino'yu oynatsaydım belki bazı şeyler daha değişik olabilirdi ama neyse..
Bu arada İngiltere ligini 3.Sırada bitiren Man.Utd'de Sir'in koltuğu sallanırken basın adaylar arasında benimde ismimi yazıyor.Açıkcası teklif gelirse ne yapacağımı bilmiyorum.Eğer Juventus ile şampiyonluk yaşasaydık gidebilirdim ama şimdi ne yapacağım hiç bilmiyorum..
Şimdi Ssler..
Ödüller
![]()