Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 123 sonuç

Konu: Trabzonspor 2009/2010 Sezonu Forma Tasarımları

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

nıke artık turkıyedede kendne pazar olusturmak ıstıyor ve turkıyede mıllı takımdan sora ilk ciddi anlasmayıda bızımle yaptı turkıyede bır kac kucuk takım nıke forması gıyıyo ama onlar para verıp alıo bızım ıse dırek olarak nıke bıze para verıo bız bu formaları gıyoruz.yapılan acıklamada anlasma gec yapıldıgı ıcın su an trabzonspora özel olarak tasarım yapılmıcakmış.ama bırdahakı yıl tsye ozel tasarımlar yapılcak bu sene nıkenın her takıma uygulaıgı cigilerden olacak emrahın gosterdıklerıde nıkenın bu yılkı cizgileri uzerıne uygulanmıs formalardır.

ilk ıdamandan goruntuler mıllı takımlardada ıdman forması olarak bu cızgıler vardı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Song'un üzerinde ki forma da West Ham United stili formamız..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 06.Temmuz.2008 at 23:04

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Uuuu forma süper alırım ben bundan

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İşte mavi bu

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Renklerin uyumu ve dizayn süper ama Logo ve amblemin hizasında farklılık var umarım düzeltilir o.Çubuklu formaları heyecanla bekliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yaa pumanın o berbat formalardan sonra bunun isterse nike logosunun yarısı konulmasın umrumda olmaz vallahi.Harbiden mavi bu yaa

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fena degil formalar

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Evet orası öyle formaya bakınca kalite bu diyebiliyorsun , bana kalırsa bu forma tepkileri ölçmek için de yapılmış olabilir zaten tek sorun logo , amblem olsun sorun değil.Song reise de çok yakışmış forma bir de Yattara'nın üzerinde nasıl duracak merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Logo mogo düzeltilebilir şeyler önemli olan renklerin tutturulmasıydı.Onu da başarmış Nike.Beğenmeyen varsa Puma'ın iğrenç formaları 20 ytlye satılıyor gidip alabilirler..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Pumanın çizgili formayla mavi formayı aldım sezon başında birini Samsunda halı saha maçı yaparken arkadaşa verdim o kullanıyor hala digerinide Trabzonspor futbol okuluna gidiyor diye ufak kuzenime verdim ve açıkcası ikisinide ne almak nede giymek istiyorum ama bu formaya hemen kanım ısındı alırım kimseye vermem valla

Forma hakkaten güzelmiş, diğer formalar da aynı kalitede olur büyük ihtimalle, bakalım forma defilesi ne zaman yapılacak, açıklama gelir mutlaka.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Orjinal renge dönüştürülmüş forma bu.Tabi en iyisi canlı görmek makineden makineye fark olabiliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

forma gercekten super olmus bu arada GSden gitmesine uzul0dugum tek oyuncuyu TS aldi zugurt tesellisi yapalim ne de olsa Trabzonda yasiyorum

Quote Originally Posted by dnz498 View Post
    forma gercekten super olmus bu arada GSden gitmesine uzul0dugum tek oyuncuyu TS aldi zugurt tesellisi yapalim ne de olsa Trabzonda yasiyorum
    Benim de memleket Trabzon. Ama olmasa da farketmez, sempatik bir takım oldu artık Trabzon.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

forma aston villanın kopyası. acaba bu formayı mı giyecekler merakla bekliyorum.biraz orjinallik katsın nike yaa ilginç dizaynlar istiyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yatın kalkın dua edin nikeye allah bizi adidas felaketinden korudu...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Ne zaman satıLacak bu formaLar aLmak için can atıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ya bu forma tam hazır olan forma degılmıs kı sabredelım tam tanıtım yapılmadan kımse bıse dıyemez

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Forma güzelmiş oldukça şık duruyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bmn'den alıntıdır.Bir arkadaşımız tarafından eklendi 2-3 hafta önce konusu geçmiş ortadaki forma da Song'un imza töreninde giydiği forma zaten..Yinede beklemek en doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

1-3 favorilerim..ama beyazda çok şık görünüyor..Bunların hepsi geçen senekilerden iyi ama..

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Turuncu muhteşem olmuş. Trabzon da turuncu kullansın. Portakal sezonu olur bu sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Portakal mı?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Trabzonspor zaten alternatif renk olarak turuncuyu Türkiye'de ilk kullanan klüp..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Turuncu muhteşem olmuş. Trabzon da turuncu kullansın. Portakal sezonu olur bu sezon.
    Turuncuyu Türkiye'de ilk kullanan kulüp biziz zaten. Atay Aktuğ döneminde Kappa'nın yaptığı body tarzında vücuda yapışan stilde turuncu formamız vardı,bana kalırsa turuncu formayı da hiç sevmiyorum sahaya o formayla çıkmamızı da hiç istemiyorum Trabzonspor bordo-mavidir başka renklere gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Villarreal'le oynadıkları maçta turuncu forma giymişlerdi. Onu biliyorum da. Üstteki forma çok güzel olmuş, Başka bir turuncu forma olsa giymesini istemem ama bu forma harika. Keşke Galatasaray'ın forması olsa üstteki forma.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Şu son resimdeki 3.formayı Song'un elinde gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Benim gönlümdeki forma bu.Gerisiyle ilgilenmiyorum Madem Sadri Şener 96 ruhunu geri istiyor o zaman bu formayla çıkalım maçlara Trabzonspor tarihinin en güzel forması bu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bu formanın Hami imzalısı hala durur evde..96'daki içerdeki Eskişehir maçında imzalatmıştım.. ah ah bu forma yapılsın en az 2 tane alırım..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Gerçekten güzel formalar ama daha ilginç tasarımlara ihtiyacı var Trabzon'un ve her takımın fark açısından , Nike anlaşması güzel olmuş Trabzonspor açısından , hayırlı olsun..

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri