Kewell bu senenin bizim ligimiz için en büyük transferidir. tartışmaya gerek yok. yeni sezon başladığında oynadığı futbol bazılarının susması için yetecektir, benim şüphem yok..
Kewell bu senenin bizim ligimiz için en büyük transferidir. tartışmaya gerek yok. yeni sezon başladığında oynadığı futbol bazılarının susması için yetecektir, benim şüphem yok..
Kötü bir kadro bence Ayrıca aydın solda oynayamıyor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Baptista Roma ile anlaşmadı mı?
Kewell transferi tüm galatasaray camiasına hayırlı olsun.
Kewell ın futbol yeteneklerinin tartışılmasına bir anlam veremiyorum, yaş konusuda bence garip 29 yaşındaki bir adam yaşlı diyemezsiniz. Hagi Galatasaraya geldiğinde kaç yaşındaydı, o zamanda herkes aynı muhabbetleri yapmıştı, Bence Kewell çok güzel bir transfer sakatlanmaz ve oynarsa tabi.
2000 yılındaki takıma gidiyoruz sanki, altyapıdan çıkan Arda, aydın, uğur gibi yetenekler, Kewell, linderoth gibi yabancılar ve Ümit gibi takımın yerli abileri ile iyi bir takım harmanlanırsa takım başarılı olabilir.
Trabsfer konusunda onu niye almadık bu niye gelmiyor diyen arkadaşlarda bir şey söliyim bu konuşulan konu gerçek hayat FM değil öyle pat diye 23-24 yaşında yıldızları , Barca gibi takımlar bile getiremiyor hemen![]()
Kewell 19 olamaza yahu 7'dir o![]()
Last edited by Nedvedmania : 05.Temmuz.2008 at 17:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Geçen sene de Serkan Çalık 22 diye yazıyordu formada daha sonra 61 oldu..Değişebilir yani..Bu arada beyaz forma müthiş..Turuncu birşeye benzemiyor bence.
evet beyaz muthis ama biizmkiler ozellikle turuncuyu on plana cikarmaya calisiyor sebebini pek anlamadim yalniz beyaz ve uc cubuklu dan alicam kafaya koydum
19 mu? Olmaz yaa 7 olur bence. Aydın mı 7 olacak yoksa?
Beyler şuna dikkat çekmek istiyorum..Kewell gelmeden önce tek bir yayın organı Kewell'la Galatasaray görüşüyor diye yazmadı..Anlaşılınca Haldun Üstünel açıkladı sonra Kewell Galatasaray'da diye yazıldı..Bence diğer transferlerde öyle olabilir..Basına fazla inanmıyorum onun için Kewell'dan sonra.
+bir de 15. resimde Orkun heyecandan ölüyor gibi duruyor ve Adnan Sezgin komedi çıkmış..![]()
![]()
![]()
Bence Galatasaray Itandje'yi istiyormuş gibi yaptı Kewell'a anlaştı. Yani Itansje'yle hiç ilgilenilmedi.![]()
yani adam bosuna istanbula kadar geldi diyosun![]()
Kewell gibi kalieli oyuncuların ligimize gelmesi çok güzel![]()
Asil futbolcu yakışır takımımza ... bu arada yanındaki cocuk kim ki oğlumu acaba![]()
UEFA da manşetiz şuan...
Kewell haberi hiç basına sızdırılmadı, ben hiç görmedim, Galatasaray yönetimi sessiz ve derinden bir transfer yaptı, bir sürpriz daha gelebilir.
NEDEN 7 YERİNE 19 NUMARAYI İSTEDİ?
Bu benim için yeni bir dönem. Liverpool çok iyi bir kulüp, çok iyi bir teknik direktörle çalışıyorduk. Her türlü imkana sahiptik. Fakat geçmişi geride bırakmam gerekiyordu. Bu da, bu farklılığı yaratmanın yollarından biri
Kewell durum itibariyle bana Hagi'yi ve transferini hatırlattı. Aynı şekilde birden ortaya çıkan ve gerçekleşen bir transfer, aynı şekilde süper bir sol ayak, aynı şekilde serbest vuruş ustası ve basından, rakip taraftarlardan ve bazı Galatasaray taraftarlarından hemen hemen aynı yorumlar. Umarım geri kalan her şey yine Hagi'ye benzer![]()
Kewellın gelmesi Lincolnün rahat olmasını engelleyebilir geçen sene alternatifi yoktu ama bu sene var.Daha çok çalışmak zorunda.
kewell yerinde ve doğru bir transfer.ama benim tek sorunum sakatlığının olması,ve kewell nerde oynayacak.sağda arda oynuyo solda barış oynuyo.ortada lincoln ve mehmet topal ya da tobias linderoth oynayacak.herhalde forvet oynar...