NURULLAH SAĞLAM: "Futbolu İyi Bilen Bir Yönetime Sahip Değiliz!.."

Nurullah Sağlam Gaziantepsporun yönetim kurulu ile ilgili ilginç bir değerlendirme yaptı ve "futbolu çok iyi bilen bir yönetime sahip olduğumuzu söylersem yalan söylemiş olurum" dedi. Kırmızı-siyahlı takımın teknik patronu Sağlam farklı bir görüş ortaya atarak herkesin ayrı ayrı bir hedef koymasının da yanlış olduğunu da söyledi.
Sorumluluğunun fazla olduğunu ve bunuda çok iyi bildiğini söyleyen Sağlam, "Gerçekten iyi bir yönetimimiz var ama şunuda belirtmek istiyorum futbolu çok iyi bilen bir yönetime bir ekibe sahip olduğumuzuda söylersem yalan söylemiş olurum. Bu bilmiyolar anlamına gelmez, ama bu konuda çok tecrübeli bir yönetim değiller en azından" dedi.

TARAFTARIN BANA GÜVENDİKLERİNİ BİLİYORUM
Gaziantepspor taraftarının ve basının kendisine güvendiğini söyleyen Sağlam, "bana güvenenleri mahcup etmemek adına ve omuzlarımdaki yükün ne kadar ağır olduğunu ve ne kadar emek ve zaman sarfetmem gerektiğininde bilincindeyim. Gaziantepspor bir efsaneydi gerçekten çok iyi şeyler iyi günler yaşatik. Gaziantep halkına. Bizim amacımızda o efsaneyi geri döndürmek. ve gaziantepspor seyircisinin huzurunu çıkarmak.

HERKESİN FARKLI HEDEF SÖYLEMESİ YANLIŞ OLUR
Teknik direktör nurullah Sağlam ekip arkadaşlarıyla daha yeni bir araya geldiğini ve herkesin farklı hedefler koymasının yanlış olduğunu söyleyerek, "Ben tek başıma çıkıp da hedefimiz şu dersem orada bulunan arkadaşlarıma saygısızlık yapmış olurum. Onlarla konuşacağız. Zaman içerisinde fikir alışverişi yapacağız ve onları inandarabileceğimiz bir hedef ortaya koyacağız. Yani şimdi ben bir hedef söylersem, başkan bir hedef söylerse, oyuncu bir hedef söylerse o zaman farklı farklı fikirler ortaya çıkar ve ekip ruhu ne sahaya nede anlayışa yansımaz. Bunun için ortak bir karar almamız için biraz zamana ihtiyacımız var.

BAZI ARKADAŞLAR İNANMAYABİLİR
Sağlam hedefle ilgili son olarak şunları söyledi, "Görüştüğümüz oyuncularlada mutlu sona ulaştıktan sonra elimizdeki bulunan malzeme doğrultusunda sizleride yanımıza alarak sizinde inanabileceğimiz bir hedef ortaya koymalıyız. Futbol öyle bir oyunki herkesin aynı düşünce çatısı altında bulunması mümkün değil. Dolayısıyla bir kaç arkadaşımız belki bizim belki sizin aranızdan koyduğumuz hedefe inanmayacak olabilir. Hal böyle olunca bizimle birlikte aynı hedeflere inanmaları için onlarıda bizim bulunduğumuz çatı altına çekip onlarında inanmalarını sağlamak olacaktır."

KALE ONLARA EMANET...

2008-2009 sezonunda Gaziantepspor'un kalesi O'nlara emanet olacak. Beşiktaş'tan Murat Şahin, Adanaspor'da kiralık oynayan Tolgahan ve Gaskispor'dan tekrar gelen Mahmut Bezgin yeni sezonda oldukça iddialılar. Yeni sezonun hayırlı olmasını dilediklerini söyleyen üç kaleci, "yeni sezonumuz tüm Gaziantep halkına ve taraftarlarına hayırlı olsun. İnşallah bu sezon kalemizde az gol görüp iyi bir yerlere gelmek istiyoruz. Çok iyi bir ekip kuruluyor. Bu ekiple yeni sezonda çok iyi işler yapacağız" dediler.

HAZIRLIK KAMPI RAKİPLERİMİZ...

Gaziantepspor’un İtalya kampında yapacağı hazırlık maçları belli oldu. 27 Temmuz’da İtalya’ya gidecek olan kırmızı-siyahlılar ilk olarak 28 Temmuz’da Seri C1A takımlarından Padova ile oynayacak. 5 Ağustos’a kadar maçlarını sürdürecek olan Gaziantepspor ikinci maçını ise Seria A’nın güçlü takımı Lazio ile oynayacak.

İşte program
28 Temmuz: Padova - Seri C1A
30 Temmuz: Lazio Seri A
1 Ağustos: Udinese Seri A
3 Ağustos : Triestina Seri B
5 Ağustos: Lecce Seri A