Katılıyorum abi 2005'in kapağı gerçekten çok güzel.
Ayrıca 2007'de karizma duruyor bence.
Mavi-Yeşil ağırlıklı olsa güzel olur heralde.
.
.
.
Katılıyorum abi 2005'in kapağı gerçekten çok güzel.
Ayrıca 2007'de karizma duruyor bence.
Mavi-Yeşil ağırlıklı olsa güzel olur heralde.
.
.
.
Last edited by CoşkuN ÖzdemiR : 04.Temmuz.2008 at 08:01 Reason: Resmi üste ekledim.
Siyah Beyaz oLsun fantezik oLsun ama![]()
inşl. FM 05 Gibi yeşil bi kapak yaparlar
Yeşil Mavi ve Kırmızı renkleri kullanılmış.Bence bu sefer farklı bir renk kullanılmalı.
2007 kapagı cok güzel. Bence buna benzer olmalı ama her sene renkler farklı oluyor sanırım. Bu sene sarı agırlıklı birşey olabilir.
evet 2005 inki çok şekil
kapağa mourinho'yu koysunlar renk önemli değil...
karizma meselesi
Last edited by El Barto : 12.Temmuz.2008 at 20:41
bence siyah beyaz grili bir karışım olmalı.nostaljik görünüm versin
![]()
- Yönetimin her transfere karşı olmamalı.
- Kornerden gelen gollerde gol sevincini yaşamalıyız. (Hep faul nereye kadar ?)
- Altta yazan GOAAAAAAAAAAAAL !!! yazısından sonra verilen ofsayt kararları bu kadar beklememeli.![]()
bana kalırsa kapakta Arsene Wenger olmalı, kendisi tam bir yetenek avcısı.. (:
öyle bir kapak yapılmalı ki 2008'in kapağını ve arayüzünü beğenmeyenlere kapak olmalı..![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Bence 2007'ninki güzeldi umarım öyle olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Arkadaşlar FM 2009 Türkçe Olması İçin ilgili yerlere mesaj atalım ve eğer türkçe olursa satın alacağımızı vaadedelim bi faydası olmazmı acaba birlikten kuvvet doğar
bende diyorumki eğer türkçe çıkarsa burda alacak arkadaşlar çoktur nerden baksak 1000kişi alır herelde böle bir taahhütte bulunalım bu da denendiyse yapacak bişey yok ama tekrar denemekte fayd var
Oyun Türkçe olsa bile kimse orjinal almaz. Bunu herkes biliyor. Oysa ki orjinal oyun alırsak Türkçe dil seçeneği eklenebilir.
Önce alın bakalım bir derler muhtemelern.![]()
oyunu yapanlar onlar türkçe yapsınlar biz taahhüt verelim herkes buraya taahhüt versin nerden baksan 1000 kişi oluruz herkes alır taahhüt verenlerden
Ahh Ahh Keşke Olsa Arkadaşların Dediği Gibi Orjinal Almamız Gerekki Dikkat Çekelim Dilimiz Eklensin...
yalnız birde şöle bişey var sonuçta oyunu yapan onlar türkçesini çıkarıp hiç denemedilerki satılıyomu diye
sanadece orjinal alanlarda olsun türkçe
Biri gelip size dese siz bana 10 çocuk yapın ben bakacam dese inanır mısınız?
Walla bana türkçe dil koysunlar alıcağız pek inandırıcı gelmiyo ülkemizde.Öyleki DÜnya'nın en iyi oyunu olan crysis türkçe yapıldı herkes korsana kaçtı.Herkes derken genel anlamda yani.Ve şimdi devam serisinin tğrkçe olmama ihtimali var.Yazık...
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Türkçe dil seçeneği olursa inanın ki korsan daha çok artacaktır.O yüzden eğer 2 sene içinde orjinal oyuna yönelirsek ancak FM 2011'de Türkçe dil seçeneği görebileceğimizi düşünüyorum
türkiye yanılmıyosam tayland tan sonra en fazla korsana rağbet edilen ülke bu biraz bizim uyanıklığımızdan birazda ekonomik durumumuzdan bi çok insan askeri üçrete 500-600 ytl ye calışıyo hatta coğu calışmıyo bu tablo nerde bi cd ye 70-80 ytl vermek nerde şöle bir şey yapılabilir ama firmanın bunla uğraşıcağını zannetmiyorum türkçesi yapılır ama cd ile yüklenmez si internet sitesinden serialle download edilebilir yada bunun gibi bişey
yinede TÜRKÇE muhteşem olurdu
şöle bir şey yapılabilir ama firmanın bunla uğraşıcağını zannetmiyorum türkçesi yapılır ama cd ile yüklenmez si internet sitesinden serialle download edilebilir yada bunun gibi bişey
yinede TÜRKÇE muhteşem olurdu[/QUOTE]
Ne yaparlarsa yapsinlar CD kirilicak bir yol bulunur!benzeri seyler var ama onlar nekadar akilliysa muhakkak daha iyisi cikiyor (hacker) . el elden ustundur bu yuzden korsan yapilmasina engel olamazlar!
Ben bile alabilerimm sadece Türkçe olsa
Genelde hep oyunda ülke takımlarını yönetiyorum. Oyunda ilerleyen sezonlarda dikkatimi çekiyor hep aynı ülkeler evsahibi oluyor.Evsahipliğine federasyon olarak aday gösterilebilir. Örneğin; düşünsenize 2022 dünya kupası oyunda TÜRKİYE de oluyo.stadyumlar belirleniyor. KLüplere stadyum yapılandırması için para yağıyor. FAlan filan
biraz çılgınca bi beklenti ama çok zor değil kanaatindeyim.
konular birleştirilmiştir.