1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Menejer Statlari.!!!!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Quote Originally Posted by kaptanonder
    bahsidlin seyin bu oldugunu zannetmiyorum
    manager profilleri anlatılmak istenen sanırım diger managerlerin bir cok ozelligi yazıyor genclerle calısma gibi falan ama bizim sadece huy hırs medya yonetimi gibi bir kac ozelligimiz gorunuyor ya ben yanılmıyorsam oyunu ilk yukledigimde o ozellikler gorunuyordu ama turkce yamayı kurduktan sonra fm2005 formatına dondu manager profilleri aynı sey oyuncu ozellikleri içinde gecerli

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak***KDZ Ereğli

tamam iste orda benim özelliklerimde yazıyor gençlerle calısma vs.vs... baska ne gibi özellik olacakki ??? benim bildiigim bu kadar baska varsa yapıstırsınlar bizde görelim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BurakMania
    bahsidlin seyin bu oldugunu zannetmiyorum
    manager profilleri anlatılmak istenen sanırım diger managerlerin bir cok ozelligi yazıyor genclerle calısma gibi falan ama bizim sadece huy hırs medya yonetimi gibi bir kac ozelligimiz gorunuyor ya ben yanılmıyorsam oyunu ilk yukledigimde o ozellikler gorunuyordu ama turkce yamayı kurduktan sonra fm2005 formatına dondu manager profilleri aynı sey oyuncu ozellikleri içinde gecerli
    bahsedilen şey bu değil arama bölümünden bahsediyordum kusura bakmayın tam olarak anlatamadım

Mesaj Yetkileri