Öncelikle taktiği denedim.Nantes ile..olumlu tarafından bakarsak orta sahada çok iyi top çevirip gol pozisyonuna rahat giriyoruz..Çok yetenekli bir forvete sahip değilim oyunumda ama ortalama 9 isabetli şutla oynuyorum maçlarda..genelde 2 ya da 3 gol atarak kazanıyorum birde kaliteli santrafor ve ortasahayla düşünün

Olumsuzu kısaca özetleyecek olursak yukarıda da arkadaş belirtmiş berabere iken değilde özellikle galip oynarken rakip acayip bir baskı kurabiliyor ve pozisyon verebiliyoruz..bunu takımın tecrübesizliğine ya da kaltesine baglayacagım ama ligimizin en tecrübeli ve kalteli takımlarınızdanız..Birde takım biraz sert oynuyor gibi bilmiyorum başka arkadaşlarında dikkatini çektimi..Benim oyuncularımın özelliklerinden de kaynaklanıyor olabilir durum..

Kısaca ben taktiği denedim Nantes ile ve memnun kaldım..şu pozisyon verme olayının çözümü olursa gerçekten çok iyi bir taktik olacagını düşünüyorum..Bir üst lige çıktıgımda kalteli oyuncularla tekrar taktiğe bir bakacagım..umarım sorun benim mevcut oyuncularımdadır