@Fietra_10
Yorumun için teşekkürler, normalde sezon bittiği an kariyer bitecekti ama Şampiyonlar Ligi maçlarım olduğu için mecburen devam ediyorum. Şampiyonlar Ligi'nden elenene kadar devam ederim.
Kubok Rossii 7. Tur karşılaşması
Turu geçtik ve Çeyrek Final'e yükseldik. Daha da ileriye gitmek için elimizden geleni yapacağız.
Goller:
CSKA Moscow:
André-Pierre Gignac (21,26)
Daniel Carvalho (51)
Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. Hafta Karşılaşması
Kazandık, mutluyuz. İkinci Tur'a yükselmek muhteşem bir duygu oldu.
Goller:
Lyon:
Karim Benzema (45)
CSKA Moscow:
Sergey Gorelov (17)
Ricardo Jesus (86)
Arkadaşlar, takım olarak bu maçtan sonra tatile girdik. Bizim buralarda kış tam bu zamanlarda bastırır, yollar kapanır, antrenman tesisleri buz tutar. Moskova'nın ana anterlerinde tıkanıklık yoktur ama ara sokaklar berbat olur.
Öncelikle bu dönemde kulüp binasına gidip Başkan Eugeny Giner ile görüşmek istedim. Tabi gitmek biraz zor oldu. Başkan görüşme teklifini kabul etti ve görüşmeye başladık.
E.G.: Evet; sizi dinliyorum.
O.K.: Başkanım öncelikle teşekkürler; sezonda çok başarılı bir mücadele sergiledik. Rakiplerimize büyük üstünlük sağladık. Hatta tüm oynanan maçlarda sadece 2 puan kaybettik. O maçta Inter deplasmanıydı ve 90.dk'da gol yemiştik.
E.G.: Doğru, yaptıklarınız ancak 'Muhteşem' olarak nitelenebilir.
O.K.: İşte bende bu transfer döneminde, sizden ve yönetimden eksik gördüğüm yerler için bütçe talebinde bulunuyorum.
E.G.: Ne yazıkki biz bu talebi şuan için karşılayamayız.
O.K.: Peki o zaman tesisleri geliştirelim ki ileride bize yetenekli oyuncular sağlasın. Stadyum için bir şey söylemediniz. Ama onu geliştirmeniz daha zor görünüyor. Dinamo Moscow ile ortak kullanıyoruz.
E.G.: Evet, stadyum konusunda bir şey yapamayacağız. Ama tesisleri geliştirebiliriz.
O.K.: Teşekkürler.
E.G.: İyi günler.
Görüşmeden beklediğim cevapları alamamıştım. Tesislere dönmek üzere kulüp binasından ayrdıldım. Tesislerde beni bir grup taraftar bekliyordu. Onlara imza verip, fotoğraf çektirdikten sonra, odama geçtim.
Odamda taktik tablomu elime alıp, düşünmeye başladım. Forvetimize transfer yapmalıydık ama kimi almalıydık. Paramız yoktu, kaybedecek fazla vaktimiz de yoktu. Bu sene Bnei-Lod'da güzel bir performans gösteren Agouda'nın maç kasetleri gözüme ilişti.
Daha önce izleme fırsatım olmamıştı, bu sefer izleyeyim dedim. Başladım izlemeye ve 'Aradığım forveti buldum' dedim. Avrupa'da daha ileriye gidebilmek için; hem hava toplarına hakim hem de bitirici bir forvete sahip olmalıyız diye düşündüm.
Ve hemen transfer bütçesi aramaya başladım. Tam ben bütçe için birilerini ararken, sponsorumuz telefon etti ve 5 yıllık daha sponsor olmak istediğini söyledi. Teklifini kabul ettim ve anlaşmayı elektronik posta olarak göndermelerini istedim. Gelen postaya elektronik imza yoluyla onay verdikten sonra onlardan 100.000 £ istedim. Onlarda bu isteğimi kabul ettiler ve İsviçre'de bulunan bağımsız bir hesaba parayı yatırdılar. Bu paradan kimsenin haberi olmaması için onlara telkinde bulundum. Onlarda bu durumu anlayışla karşıladılar.
Daha sonra, tesislerden çıkarak Moskova'daki bir kafeye gittim ve güvenli bir telefondan Bnei-Lod kulübünü aradım ve onlarla görüşmelere başladım. İsrail kulübü ilk teklifim olan 50.000 £'i kabul etti ama hemen sonra Maccabi Tel-Aviv kulübü 64.000 £'lik bir teklifte bulundu. Bende bu teklif üzerine 100.000 £'lik bir teklifte bulundum. Bnei-Lod bu teklifi kabul etti. Bende Agouda'ya sözleşme teklif ettim. Agouda'da sözleşme teklifimi kabul etti ve hemen takıma katılacağını söyledi.
Bu transferin katkılarının fazla olmasını umuyorum. Paramız olmasa bile taktik ve teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu bir kadromuz var.
Ben Agouda'yı transfer ettikten sonra yönetim 19.050.000 £'i emrime verdi. Bakalım neler yapabileceğiz.
Bu arada, Pavel Mamaev 'En İyi Genç Oyuncu' seçildi.
RFPL'de 'Sezon Değerlendirmesi' Yapıldı.