1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Taktik Hazırlamak İçin Matematiksel Yöntem

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by seto View Post
    düzeltiğine sevindim ben gece uykusuzken incelemiştim formül konusunda bende hata yapmışım benimkinde mantıkta hata var
    şimdi son halinde eğer tezin doğruysa iyi işleyebilir ve bu formüller daha yaratıcı arkadaşlar tarafından geliştirilebilinir de ilgilenenler uğraşırsa ortaya güzel şeylerin çıktığını görecek bence
    formüller için teşekkürler ve hatamda dolayı beni bozmadığın için de teşekkürler
    Ne demek bozmak, tam tersine hatamızı görmemize yardım ettin teşekkür ederim tekrar, özellikle matematikle uğraşırken beyin birşeye şartlandımı , baktığın şey yanlışta olsa , doğruymuş gibi görüyorsun. Senin hız konusundaki formülü hatalı yazman burdan kaynaklanıyor, tıpkı benim formüllerin ilk halini eksik yazdığımı aradan kaç zaman geçtikten sonra sayenizde farketmem gibi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sirius James View Post
    trksprtlboy, öncelikle böyle mantıklı şeylerle uğraştığın için teşekkür ederim. Ben bu konuyu 1 ay önce falan okudum, hesapladım. Genelde değerler ya 7 çıktı ya da 13, yeni verdiğin formüllere göre de deneyeceğim.

Üzerinde çalıştığım bir excel dosyası var, oyuncuların özelliklerini yazıyoruz mevkilere göre, ağırlıkları var özelliklerin(örneğin defans için top kapmanın ağırlığı 5, hızın ağırlığı 3, o tarz). Ona göre puan veriyor bize oyuncu hakkında, ideal 11 falan oluşturuyor. Onu geliştirmeye çalışıyorum, eğer istediğim aşamaya getirebilirsem senin verdiğin formülleri hesaplayıp direk bize sunacak bir komut da ekleyebilirim. Son derece şık olur. Forumda da paylaşabilirim isteyen olursa.
    Birkere, excel'de bu tarz bir şeyle uğraştığını duymak beni çok sevindirdi. Çalışmanı çok merak ettim en kısa sürede forumda paylaşmanı beklerim. Fikrin çok güzel, aklındaki şekliyle hazırla forumda yayınla, ondan sonra eksikleri hataları tartışırız. Şu anda tek söyleyebileceğim, oyuncu özelliklerine atayacağın katsayıları belirlemek için tek yapabileceğin deneme yanılma yöntemi gibi gözüküyor, çünkü hangi mevki için hangi özelliğin hangi oranda etkili olduğunu tam olarak sadece FM'nin programcıları bilir kanaatindeyim.Hazırladığın dosyada yazdığım formülleri hesaplama aracı koyman da güzel olur kanaatindeyim. Gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum çalışmanı.
    Benim daha en başta , böyle bir çalışmayı forumda yayınlama amaçlarımdan biri de , senin gibi meraklı arkadaşlara ilham olabilmek , farklı birşeyler yapabilmeleri için cesaret verebilmekti.
    Hadi kolay gelsin....
    Last edited by Atasagun : 07.Temmuz.2008 at 10:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri