Mehmet Yılmaz’ı oynatmaya karar verdim. Sonuçta Mehmet’i değil Sivas’ı cezalandırmış olacağım, çünkü taktiğimiz tamamen Mehmet üzerine kurulu.

Doğru karar verdiğimi de Gençlerbirliği maçında 5 gol atarak gösterdi Mehmet. Maçı 10 kişi kalmamıza rağmen 7-1 kazandık. Sezonun en farklı galibiyeti oldu.

Zorlu geçen Ankaraspor deplasmanında 83. dakikada golü bulduğumuzda galibiyet geldi sanmıştım ama 3 dakika sonra Ankara durumu eşitledi ve puanları paylaştık. 2 maç üst üste oyuncularım kırmızı kart gördü, uyarmak gerekiyor takımı.

Yoğun maç temposunda oyuncularım dinlensin diye tamamı yedek takımla çıktığımız kupa maçını kaybettik. Evimizde bu maçı kazansaydık gruptan çıkabilirdik ama olmadı.

İlk yarının son maçında Gaziantepspor’u 1-0 yeniyoruz ve devreyi 40 puanla lider tamamlıyoruz.

Mehmet Yıldız forma giydiği 17 maçta 25 gol attı. Bu oyuncuyu bedelsiz kaybetmek hala üzüyor beni. Önümüzde Galatasaray kupa ve Fenerbahçe lig maçları var. Ve takımın 2 temel direği Saidi ve Mehmet Yıldız sakat. Muhtemelen 2 maçı da kaybedeceğiz.

Sezon başında hedefimiz şampiyonluk değildi ama artık buraya kadar geldikten sonra şampiyonluktan başkasını istemek olmaz. İlk devre sakatlık sorunumuz olmamıştı ama bu olmayacak anlamına gelmez. Şu anda 2 oyuncumuz sakat, eğer şampiyonluk istiyorsak mutlaka takviye yapmalıyız. Faydalı olabilecek oyuncuları almaya çalışacağız.