Sayfa 225 / 492 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
6,721 ile 6,750 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

1. Red face Peter Crouch veda etti:''!!!!

Avustralyalı futbolcu Harry Kewell'ın Galatasaray'a transfer olmasının ardından İngiliz golcü Peter Crouch da Portsmouth ile anlaştı.

Liverpool'da Fernando Torres ve Dirk Kuyt'un arkasında yedek beklemek zorunda kalan Peter Crouch, 11 milyon avro karşılığında Portsmouth ile el sıkıştı. Oyuncunun menajeri, Portsmouth'un cazip teklifini Liverpool'un kabul ettiğini belirterek bu transferin bir iki gün içerisinde resmiyet kazanacağını açıkladı.
    Southampton'dan 8 milyon 800 bin euro transfer bedeliyle Liverpool'un kadrosuna dahil edilen Peter Crouch, Liverpool formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde ve Premier Lig'de başarılı maçlar çıkarmış, İngiltere Milli Takımı'nın da kadrosuna seçilmişti

Nesil
    2006

Default Anfield'te yaprak dökümü

Kadrosuna Torres'i katarak forvet hattını güçlendiren Liverpool, iki golcüsüyle de yollarını ayırdı. Bellamy, West Ham'a giderken, Cisse, geçen yıl kiralık oynadığı Marsilya ile anlaşmaya vardı.

Torres için 26 milyon pound harcayarak Avrupa'da transfer rekoru kıran Liverpool, bu transfer için harcadığı parayı oyuncu satarak çıkarıyor. İlkk olarak forvet oyuncularını elden çıkarmayı tercih eden Benitez iki önemli isimle yollarını ayırdı. Geçen sezona çok iyi başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda sorunlar yaşayan Galli futbolcu Graig Bellamy, transfer döneminin hareketli takımlarından West Ham'ın teklifini kabul etti. Tecrübeli isim karşılığında Liverpool yaklaşık 8 milyon pound alacak. Sezon içinde Barcelona ile oynanan Şampiyonlar Ligi 2. tur maçı öncesinde takım arkadaşı Riise'yi golf sopasıyla dödüğü iddia edilen futbolcu daha önceki takımları Newcastle ve Blackburn'de de sorunlar yaşamıştı. Bu transferin ardından Tevez'in West Ham'dan ayrılma ihtimali iyice yükseldi.

Günün ikinci transferi ise Cisse'den geldi. Geçen sezonu Marsilya'da geçiren yıldız futbolcu, Fransız ekibiyle daimi sözleşmeye imza attı. Bu transferden Liverpool'un kazancı ise 6 milyon pound civarında olacak. 3 yıl önce kulüp rekoruyla 14 milyon pounda Anfield'e gelen başarılı golcü, 3 yılda iki kez ayağını kırmış ve sahalardan uzak kalmıştı. Cisse'yi Bolton, Portsmouth ve West Ham istiyordu.

Benitez iki oyuncusuna izin verdikten sonra transferlere devam edeceğini de ifade etti. İspanyol teknik adamın şimdiki hedefi ManU'nun Arjantinli yıldızı Heinze.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

çok sevindiğim bi haber liverpool ve benitez ona hakettiği değeri vermiyordu.Kendisi için de çok iyi oldu..ama keşke daha iyi bir takıma gitseydi. Jeneriklik CL gollerini izleyebilsek

omer-faruk-14 Misafir

Cisse-Bellamy gitti; Torres-Voronin geldi. Liverpool'un forvet hattı daha da güzelleşti.

omer-faruk-14 Misafir

ManU geleceğin yıldızlar topluluğunu yavaş yavaş topluyor. Pato, Nasri, Zarate gibi oyuncular alınırsa hiç şaşmam.

Cisse den çok zarar etti Liverpool... Ama Bellamy i iyi fiyata göndermişler...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Voronin'in yararlı olamayacağını düşünsemde Fernando Torres tüm forvetlerine bedel Liverpool'un..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

omer-faruk-14 Misafir

Kanımca Birmingham'ı sırtlayan isim olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

sadece Galatasaray'a attığı jenerik gol var, ben başka hatırlamıyorum kusura bakmayın..

bana göre çok iyi bir forvet değil, zaten Liverpool'da olması hataydı..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sevindim Crouchun ayrılmasına iyi bir pivot

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence Portsmouth'dan daha bir takımda oynayabilirdi.Hayırlı olsun.

12. Default

çok iyi forvet gs ye attıklarıda süperdi ona benzer goleri liginde de attı

ßende öldü sandım ya smileyi felan görünce

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

"veda etti --> vefat etti" olarak anladım ilk başta..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Futbolu bıraktı sandım başlık ne öyle ya Sürekli oynayabileceği bir klübe gitmiş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ramos Kean'i satsa yerine çok iyi oyuncular bulabilir aslında ...

Roß.Keane üzerine koyamıyor iyi oyuncu ama Duff gibi ßir noktadan sonra tıkanıyorlar...

Satıp daha iyi forvet alaßirler...

18. Default

allah korusunnn ya her zaman oynar takımında doğru

veda etti

BU BENİM 100. MESAJIM OLDU

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    "veda etti --> vefat etti" olarak anladım ilk başta..
    Aynen bende.Sonra Ghonedre çok iyi sevindim falan diyince noluyo falan dedim

İyi transfer yapmış Portsmouth.

20. Default

Portsmouth a yararlı olur liverpoolda şimdi 1 tane forvet alır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    sadece Galatasaray'a attığı jenerik gol var, ben başka hatırlamıyorum kusura bakmayın..

bana göre çok iyi bir forvet değil, zaten Liverpool'da olması hataydı..

LİVERPOOL kötümü ki olması hata
    Last edited by cagri10 : 07.Temmuz.2008 at 23:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Goztepede de oynadi. Hatta kume dusmemizde baya bi payi olmustu.
    Arkadas ya ben futboldan anlamiyom ya da bu ingilizler. Henry yi satiyolar kingston i aliyolar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Liverpool'a 17'lik solak

Liverpool Danimarka U-18 takımında forma giyen genç solak Nikola Saric'i renklerine bağladı. Herfolge kulübünde forma giyen 17 yaşındaki isim orta sahada iki kanatta da forma giyebiliyor ve güçlü ofansif yapısı ile dikkat çekiyor. Saric PSV Eindhoven'ın düzenlediği Otten Kupası'nda Herenveen tarafından denenmişti. Futbolcunun Liverpool'a maliyetinin ise 1 milyon avro civarında olacağı ifade ediliyor.

07.07.2008
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesin Kewell yerine aldılar =P

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Herenveen beğenmemişmi yoksa Liverpool devreye girdiği için ellerinden mi kaçırmışlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun sola alternatif sanırım

Riise yerine ßuldular hemen ßi iskandinav...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fm 07'de almıştım o zaman forvet yapmışlardı demek kanat oynuyormuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Torres transferi iyi ama voronin bence gereksiz bir transfer... cisse ve bellamy gitmesi normal

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ileride crouch - torres ikilisi iyi iş yapar bence ama Liverpoola bir sol kanat lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bide patlama yapıyomuş barca alıyomuş kaleye

Mesaj Yetkileri