Birde 1-0 geriye düştüğümde yada zayıf bir takım ile uzun süredir golsüz eşit isem takım taktiğini full attack yapıyorum bazı oyuncular ta kaleciye pas atıyorlar.
Bir oyuncu neden topu kaptırana kadar ayağında bir sağa bir sola dönderirki. Yanında boş adam var kanatta ama topu abuk sabuk hareketler ile kaptırıyor. Bi kaç gün önceki maçta İbrahim Kargbo öyle kaptırdı adam DM'de oynuyor ve kaptırıncada golü yedik. Sattım hemen Kayserispor'a. Yerine Banega'yı aldım. Bence şu konuşma olaylarıda artık aynı olmasa. Mesela medya soruları artık adamı cinnete getiriyor. Bu medya sorularına ayrı bir metin belgesi yapsalar ve 200-300 tane soru ekleseler.Yok bilmem ne takımı şehre gelmiş ne yapayım yani geldiyse adam akıllı soru soran yokki. Ha birde penaltı hakkında görüş istemeleri yokmu sanki adamları locadan izliyoruz. Nokta nokta adamların ne yaptığını nerden görecemde cevap verecem. Artık iconumuzu istiyoruz. 3D maç ekranı istiyorum.Bence bu maç motoru kötü. CM gibi 3 boyutlu olsa daha sağlıklı pozisyonları izleyebiliriz. Top nerden auta gitti penaltımı değilmi bir cevap verebiliriz. çeşitli kamera açılarından maçı usanmadan izleyebiliriz.