1 ile 30 arası toplam 860 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar herkesin beğenme yönü farklıdır.Ben de mesela Serdar Özkanın yerine oyuncu alınmasını ve Serdar Özkanın 1-2 sene sonra süper bir futbolcu olacağını düşünüyorum.(Bazı BJKliler Serdar ve Ardayı kıyaslıyo ama neyse)Herkesin futbol anlayışı farklı.Ben de mesela Ümit Karanı,Nondayı ve Barışı herkes beğenir ama ben beğenmiyorum. Hemen bilip bilmeden taraflı falan demeyin bence.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Siyah-beyazlı yönetim bugün yapacağı toplantıda kavga eden İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın durumunu masaya yatıracak. İki kaptana 200'er milyar lira para ceza verilmesi ve affedilip kampa çağrılmaları görüşü ağırlık kazandı.

Kaptanlara af

Bugünkü toplantıda iki kaptana 200'er bin YTL'lik ağır para cezası verilerek affedilmeleri planlanıyor.

KAZANMAK İSTİYOR
    Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'a geri dönüş yolu açıldı. Bu konuda hiçbir yorumda bulunmayan ve olayın soğumasını sağlayan başkan Demirören'in, kaptanları kazanmak istediği öğrenildi.

GÖRÜŞLERİ ALACAK
    Bugün toplantıda başkanın tüm yöneticilerin görüşlerini dinledikten sonra kararını vereceği öğrenildi. Beşiktaş'ta genel düşüncenin, iki kaptana 200'er bin YTL para cezasının verilmesi ve geri dönme şansı tanınması olduğu belirtildi.
    Böyle olacağını biliyordum.Özellikle toroman gibi oyuncuyu gözden çıkarışmasını beklemiyordum. Bence öyle olunca Üzlümezi de affettiler.
    Last edited by omersal : 08.Temmuz.2008 at 09:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri