Aragones tüm oyuncularla tek tek ilgileniyormuş, bakalım hazırlık maçları gösterecek her şeyi. Cuma günü milli oyunculara verilen izin bitiyor, kampa katılacaklar ve o zaman göreceğiz Aurelio'nun gelip gelmeyeceğini.
İlk yapılacak hazırlık maçı sonrası eksiklikleri Aragones daha net görür ve transfer ister. Appiah'tan boşalan kontenjana mutlaka yabancı bir santrafor alınır herhalde.
____
Yukarıdaki haber sevindirici ve kaynağı da sağlam. İnşallah bu şekilde olur, iki taraf da memnun olsun.
Appiah ve Deivid'den boşalan kontenjana iki yabancı alınır, bir forvet, bir ön libero veya sol açık. Maldonado veya Kezman da elden çıkarılır belki duruma göre. Bekleyelim ve görelim. Aceleci davranılmayacak yabancı transferinde Aragones'in isteğine göre.