Anket Sonuçlarını Görüntüle: Barcelona bu sene ligde kaçıncı olur ve şampiyonlar liginde napar?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Ligde 1.şamp ligi kupasını alır

13 22.81%
  • Ligde 1. şamp lig 2.olur

4 7.02%
  • Ligde 2. şamp ligde 1. olur

0 0%
  • Ligde 2. şamp ligde 2. olur

2 3.51%
  • Ligde 1. şamp lig yarı fin elenir

8 14.04%
  • Ligde 2. şamp ligi yarı fin elenir

3 5.26%
  • Ligde 1. şamp ligi çeyrekte elenir

1 1.75%
  • ligde 2. şamp lig çeyrekte elenir

0 0%
  • Bu sene barca batar

26 45.61%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 192 arası toplam 192 sonuç

Konu: İspanya'yı Boğalar Gibi Sallıyoruz Sizi De Beklerizzz!!!!!

Arshavin' i boşver, sen Diego, Samir Nasri ya da Karim Benzema' yı al.

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

BEyelr sizi çok meraklandırmdan söyleyim barcelona hem şl hem de la liga şampiyonuuuuuuuuuu bu arada bir koltuk boşaltma işleyimyle ispanya tekik direktörüyüz şeye çok şaşırdım adam ispnayayı avrupa şampiyonasına götürememiş ttttüüüüüh ben inşalah dümya kupasını aldırcam sıralamada ispanya 21. ben onları coşturcam barcayla ispanya kupasında finalde valenciaya yenildim ispanya lig şamp ve kupa şamp maçında da 2 aaklı ben 1. ayakta valencianın evinde 2-1 yenildim ama ii ii ben bitiririm onları ou campta bojan ve dos santosu yin ekiralığa yolladım bi de iniestayı sattım sölemişitm arshaviin yorumlarını bekliyorum bu aarada nihat da geri geldi thiago motta'yı beleşe aldık satıyom ivan klasnic de beeşe bizde yprumları bekliyorum

Heee türk teknik adamlar tarihinde de 6-7-8 civarı bir yerlerdeyim barca taraftarları beni çok seviypoo heeeeeeee en büyük şey barcayla 2013 e kadar sözleşme imzaladım(2008 deyiz)

İspanya' yı ülke sıralamasında 1. yaparsın sen 2013' e kadar.

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

inşallah kardşe ben de öle istiyom da çok puan farkı var bi de euro 2008 e girmedik die 16 dan dilan 23 e düştük nasip bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

transfer gereksiz
    o hücum hattı bende oLsa emekLi hepsi emekLi oLana kadar hücuma transfer yapmam(:

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İspanya'da başarılar Ahmet transferler güzel Benzema'yı ya da Denilson'u mutlaka al.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

BEyller tatile gittim hiç msj gelmiş yaw
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beyler eve dünöndüm hemen biraz oynadım hee bu arada uefa süper kupada fiorentinayı yendik ispanya süper kupada 2 maçlıkta onların evinde valenciaya 2-1 yenildik ama evimizde kazandık onu da aldık ligde de son maçta valenciaya onların evinde yine 2-1 yenilldim.puan durumu 1.valencia 30 puan 11 maç 2. barca 25 puan 10 maç 3. madrid 25 puan onlar da 10 maç sanırım ama 11 olabilir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yaw alooooooooo niye hiçkimse msj yazmıyo heyyyyy beyler arshavin de bi de aguero da bizde daniel alves şu an en çok gol atan oyuncumuz dr oynuyo zate kornerlede ön direğe kestiriyom o da orda o boyla süper goller atıyo
    Last edited by ahmet0393 : 07.Temmuz.2008 at 14:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

ss yokmu????

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

SS koyamıyom ama çok yakın zamanda ssler gelcek bekleyin süper olcak bi süper fikir de yapım aşamasında bekleyin

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

kardeş çok iyi başlamışın takım süper ve devam ediyosun başarılar ama benim rekoru geçemezsin 32 maç M.UTD ile üst üste yenilmedim ve 17 maç üst üste kazandm xD mükemmel di ama sonra şero Arsenal geldi yendi

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Tanıtım Ss Leri Çok Az.

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Cool

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    kardeş çok iyi başlamışın takım süper ve devam ediyosun başarılar ama benim rekoru geçemezsin 32 maç M.UTD ile üst üste yenilmedim ve 17 maç üst üste kazandm xD mükemmel di ama sonra şero Arsenal geldi yendi

kardeş sen de coşmusun be napmışın :d ii ii bi de valencia ligde olmasa ben de eöle olcam da

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri