Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Deniz sana katılıyorum.Kayserispor bütçesine göre bu sezon iyi transferler yaparak kadrosunu güçlendirdi.Ayrıca M.Topuz gibi bir yıldızınıda takımda tutmayı başararak önemli bir iş yaptılar yine.Yalnız kale için Suleymanou seçimi büyük bir soru işareti.Bakalım bu sezon Kayseri ne yapacak önümüzdeki sezon merakla bekliyorum..
Bencede bizim en büyük transferimiz Topuzun kadroda kalamsı

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
escobar denilen futbolcuyu transfermarkt ve buna benzer futbolcu datası olan sitelerden baktım uzun boylu bir defansif orta sahaymış ama stoper de oynuyormuş.geçen sezon apertura ve clasura toplamında 33 maç oynadı ve 4 gol atmış.tek sıkıntı çok sarı kart görmesi.bizim ligimizdede hakemler sertlikleri affetmiyorlar.
ben yararlı olacağına inanıyorum.kayserispor iyi transferler yapmaya devam ediyo.yeni stadda artık taraftarlar yalnız bırakmazlar kayserisporu

Escobar defansif özellikleri çok iyi olan bir oyuncuymuş FMdede bu özellikleri belli oluyor zaten eski takımının taraftarlarıda takımın en önemli ismini kaybettiklerini yazıyorlar ve çok üzülüyolar buda bize iyi geldi