-
10.Temmuz.2007, 04:14
Sezer'e güvenmeliyiz bence
Sezer kaç senedir kirada artık bişeyler kazanmıştır.Lig A'nın en iyi sol beki oldu.Ben onda gelecek görüyorum.Olmadı arkada Tello önde Aydın oynatırız.Seric oynarsa mecburen Nobre ilk 11 olcak ama Bobo mutlaka ilk 11 olmalı bomba gibi geliyor....Aklıma bir şey takıldı bu arada.Cisse yedek olunca, Sivok ön libero olcak büyük ihtimal.Bu durumda Zapotocny'nin yanında kim olcak?Toraman kalsa bence o oynardı ama şimdilik en büyük aday Gökhan Zan.
Taktik 1
Rüştü
Serdar ---Zapo---G.Zan---Sezer(Aydın)
(Toraman)
Uğur-----Sivok
Holosko------Delgado------Tello
Bobo
(Nobre)
Taktik 2
Rüştü
Serdar---Zapo---G.Zan---Sezer
(Toraman)
Sivok
Serdar Ö.---Delgado---Tello
Holosko---Bobo
(Nobre)
Taktik 1=> Zor ve önemli maçlarda,Derbiler, Avrupa maçları, bazı zorlu Anadolu takımı deplasmanlarında vs.
Taktik 2=> Genellikle iç sahada ve dışardaki kolay maçlarda, baskı kurmak adına kullanılmalı
Kadro için 6+2 alternatifleri şimdi de ;
Alternatif 1 : Seric+Cisse yedek; sol kanatta Tello'nun yeri garanti, önünde veya arkasında oynayabilcek 2 aday var;Aydın ve Sezer, hatta 3 aday ( Ekrem Dağ
)
Alternatif 2 : Seric + Bobo yedek; sol kanat aynı şekilde , Bobo yerine de Nobre oynar.Sivok defansa çekilir, ki bu da kuvvetli bir ihtimal.Sivok defans oynamak için geldiğini belirtmişti.Cisse ön libero olarak ilk 11'e katılır.
Alternatif 3:Bobo+Cisse yedek; sol beke Seric'i yerleştiririz.Bobo yerine yine Nobre oynar.Cisse yerine de Sivok...
Bunlar benim görüşlerim ,kalacak yedek oyuncular kadar Ertuğrul hocanın taktiksel dizilişini de merak ediyorum.Sanırım önemli hazırlık maçlarında görebileceğiz taktiği...
Mesaj Yetkileri