Sayfa 88 / 142 İlkİlk ... 3878868788899098138 ... SonSon
2,611 ile 2,640 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Şekip Mosturoğlu gibi Türkiye'nin en büyük spor hukukçusu bizim yöneticimizken, eğer o bu transfer usulsüz diyorsa, mutlaka tazminat alırız. FIFA'ya gider bu dava eğer Aurelio cuma günü kampa katılmazsa ve Aurelio sorunu çözülür FIFA aracılığıyla.

Opsiyon her yer için geçerlidir. Şimdi C.Ronaldo'nun sözleşmesinde opsiyon var diyelim, ne yani İngiltere için mi geçerli olacak o? İspanya, İtalya için geçersiz mi? Öyle saçma şey mi olur, bence bu davadan sonuç alırız.
    Zannetmem.Yoksa Aurelio için o kadar para gözden çıkarılmaz.

Fenerbahçe çok iyi transferler yapıyor ama elindeki oyuncuları da kaçırıyor. Tuncay,Aurelio gibi.

Gerçi ne kadar kaçırırsa kaçırsın kadrosu açık ara Türkiyedeki en iyi takım olmaya da devam ediyor.

Aurelio'nun gitmesine üzülmem, para kazandırmadan gitmesine üzülür ve sinirlenirim. Yoksa bir oyuncunun bir takım etmeyeceğini geçen yıl Tuncay'ın gidişiyle gördük. Takımın her şeyi dediğimiz Tuncay'ın gitmesine rağmen çeyrek finale kaldık.

Aurelio giderse de mutlaka ya yeni transferlerle ya da eldeki isimlerle (Deniz, Selçuk, Maldonado) yeri doldurulur. Ben güveniyorum oyuncularımıza, yönetime de güveniyorum, hocamıza da. Eğer hocamız transfer isterse de o mevkiiye alınacak isim Aurelio'yu aratmaz.

Sheriff Misafir

Aman 30 yaşındaki Aurelio gitse ne olur gitmese ne olur.. Oturup onun yasınımı tutacağız.. 30 yaşında adamın kazanfıracağı para ne olur.. Kimse o yaşta adama 1-2 milyon euro dan fazla para bağlamaz.. Heleki Türkiye'den bir adama hiç bağlamaz.. Eğer öle 6-7 milyon filan alınabilecekse uğraşılsın onun dışında uğraşmaya değmez.. Ki sanmıyorum o kadar para alabileceğimizide.. O yüzden hiç uğraşmaya değmez..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tutumlu'ya yılın menajeri ödülünü verelim beni yıldırmayı başardı artık ben Aurelio'nun kalmasını istemiyorum bu kadar haber çıkıyor ancak o sessiz kalıyor hiçbir açıklama yok anlaşılan o da gönülsüz giderse kendi kaybeder kulübümüz kaybetmez.Selçuk,Deniz,Maldonado üçlüsü ile ya da Aragones isterse o bölgeye alacağımız oyuncuyla yola devam ederiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ne olursa olsun Aurelio FB için büyük kayıp ama Aziz Yıldırım isterse onun yerini dolduracak oyuncu rahatlıkla alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aurelio'nun gitmesine üzülmem, para kazandırmadan gitmesine üzülür ve sinirlenirim. Yoksa bir oyuncunun bir takım etmeyeceğini geçen yıl Tuncay'ın gidişiyle gördük. Takımın her şeyi dediğimiz Tuncay'ın gitmesine rağmen çeyrek finale kaldık.

Aurelio giderse de mutlaka ya yeni transferlerle ya da eldeki isimlerle (Deniz, Selçuk, Maldonado) yeri doldurulur. Ben güveniyorum oyuncularımıza, yönetime de güveniyorum, hocamıza da. Eğer hocamız transfer isterse de o mevkiiye alınacak isim Aurelio'yu aratmaz.
    Fenerbahçe'de takım edecek tek oyuncu şu anki sistemle Alex. Bakalım Aragones bunu kaldırabilecek mi?
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beyler Yazın Aurelio'nun sadakatına 1 değerini. Yazık etti kendine. Fenerbahçe gibi Avrupa'da parlayan bir takımdan Betis gibi düşmemeye oynayan sıradan bir İspanyol takımına. Görecez bakalım..

Bugün antrenmanın tamamı basına açıktı ve Aragones'in felsefesini anlattı bir muhabir Lig TV'de, aktarımları şöyle:

Aragones kesinlikle tek pasa ve çabukluğa yönelik oyun oynatıyormuş antrenmanlarda. Oyuncuların topu ayaklarına çok fazla tutmalarına müsade etmiyormuş. Ayrıca atak yaparken tüm takım takım atak yapılan bölgede olacak, savunma yaparken tüm takım savunma yapılan bölgede olacakmış, bunları söylemiş. Çift kale maçta bir futbolcunun rakibine karşı çalım atmaya kalkması Aragones'i çılgına çevirmiş. Bu hataları oyuncuların yapmamaları gerektiğini, yanındaki oyuncuya pas atması ve atağı devam ettirmesi gerektiğini söylemiş.

Ben de idmanın bir kısmını seyrettim ve yarı sahada iki takım vardı, savunmacılar savunma, hücumcular hücum yapmaya çalışıyorlardı. Genelde de tek pasa yönelik oynuyordu hücumcular.

İspanya felsefesiyle oynayacağız ve ben bunları duyunca çok sevindim, gerçeken harika bir oyun felsefesi olacak gibi görünüyor. İspanya stili tek pasa, ayağa oynayacağız. Yaratıcı oyuncularımıza da Aragones talimatlar verecek ve onlar da gereğini yapacaklar. Tıpkı İspanya'da Fabregas, Iniesta ve Silva gibi.

Maldonado ile Alex'i izledim de, Alex topla beraber gidiyor, sürüyor falan, çok fazla çalışıyor. Alex genelde kamplara pek katılmazdı, bir bahane bulur sakatlık falan salonda çalışırdı ama Aragones'in gelmesiyle inanılmaz sıkı çalışıyor, idmanlarda çok iyi görüntü çiziyor, her zamankinden fazla. Maldonado ise o da bir ayrı idmanlarda, çok fazla koşuyor ve çalışıyor, kendine güveni sanki yerine gelmiş gibi, daha sağlam oynuyor ve uzaktan kaleyi de yokluyor. O da umut verici bir görüntü çizdi.

Bu yıl çok farklı bir takım göreceğiz ve bazı oyuncularımız da çok farklı olacak. Bazı oyuncularımız her zamankinden daha çok mücadeleci ve iyi performans sergileyecekler. Çalışmalar çok iyi hakkaten, inşallah hazırlık maçlarına ve ön eleme maçına da yansıyacak bunlar ve daha sonra da lige.

Quote Originally Posted by peluk
    Fenerbahçe'de takım edecek tek oyuncu şu anki sistemle Alex. Bakalım Aragones bunu kaldırabilecek mi?
    Alex'ten bu yıl azami faydalanacak gibi görünüyor Aragones idmanları izlediğim kadarıyla. Eğer Alex seneye takımdan ayrılırsa da o sorumluluğu bir başkasına verir veya transfer yaptırır. Aragones'e çok güveniyorum, takım edecek tek oyuncu Alex'i takımın her şeyi yapıp, tüm sorumluluğu verip de süper faydalanabileceği gibi onu bir köşeye atıp, tamamen takım oyununa yönelik sağlam bir takım da kurabilir, bunu hep beraber göreceğiz ama Aragones'in Fenerbahçe adına en iyi şeyi yapacağına eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

REAL BETIS'TEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ!

İspanya'nın Real Betis kulübü resmi açıklamasında Mehmet Aurelio transferini duyurdu.

Real Betis'ten yapılan açıklamada, Aurelio'nun yarın yerel saat ile 12.30'da Sevilla kentine geleceği ve doktor kontrolünden geçtikten sonra imzanın atılacağı açıklandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Avrupa'da Yükselişte olan kulupten Küme düşmemeye oynayan takıma... Güle güle Marco Paşa yolun açık olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Tebrikler Tutumlu.Helal olsun sana and içmiştim.Sözümden dönmek olmaz.
    Aureilo için son sözüm:Bakalım Betisin ligden düşmesini engelleyebilecekmisin?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Guiza İspanya Gol Kralı. Fenerbahçe'ye gelirken yaptığı açıklamada şampiyonlar liginde oynayacak olmanın verdiği heyecan var üzerimde diyor. Aurelio şampiyonlar liginde oynayan bir takımdan kümede kalmak için mücadele etmesi yüksek bir takıma gidiyor.

Hayırlı olsun, bunu unutmayız Aurelio. Yakın zamanda yönetimden bu konuda bir açıklama gelir, neler olacağını görürüz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aurelio gitti orta sahayı Emre mi toparlayacak Aurelio yerine merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şunu da eklemekte fayda var, Tutumlu'nun menajerliğini yaptığı oyuncular bu andan itibaren transfer edilmeyecektir. Çok zorladı çünkü.
    "YÜCE ATATÜRK"

Aurelio´nun sözleşmesindeki opsiyon maddesi son derece yasal ve bağlayıcıdır. FIFA nezlinde de yöneticilerimizin bunu doğrulattığını biliyorum. Bayram Tutumlu Betis'i nasıl kandırdı bilemem ama sözleşmede yazan 7 milyon doları öyle veya böyle ödeyecekler.

Milli futbolcularımızın hepsi cuma günü kampa katılacaklar. O tarihte Aurelio gelmezse gerekli tutanaklar tutulup FIFA'ya başvurulacak.
    Fenerbahçe forumlarından birinin yazdığı mesaj, umarım dedikleri doğrudur.

Quote Originally Posted by Sekopej
    Guiza İspanya Gol Kralı. Fenerbahçe'ye gelirken yaptığı açıklamada şampiyonlar liginde oynayacak olmanın verdiği heyecan var üzerimde diyor. Aurelio şampiyonlar liginde oynayan bir takımdan kümede kalmak için mücadele etmesi yüksek bir takıma gidiyor.

Hayırlı olsun, bunu unutmayız Aurelio. Yakın zamanda yönetimden bu konuda bir açıklama gelir, neler olacağını görürüz.
    Sonuna kadar katılıyorum abi. Güiza İspanya'dan gol kralı ünvanıyla Türkiye'ye geliyor, Aurelio ise burayı beğenmeyip düşmemeye oynayan bir kulübe gidiyor. Akıl alır gibi değil. Güiza isterse kulübünde kalabilir veya Barcelona, R.Madrid gibi takımlara da gidebilirdi İspanya'da ama o Fenerbahçe'yi seçti Aragones'in de yardımıyla ama Aurelio'nunki çok ilginçtir ki bu yaşında R.Betis'e gidiyor. Bayram Tutumlu herhalde "Seni seneye burada göstereceğin performansla Barcelona'ya, R.Madrid'e transfer ederim." diye kandırdı herhalde Aurelio'yu, bunun başka açıklaması yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

TFF'de yıllarca Avukatlık yapmış Şekip Mosturoğlu boş konuşmaz. Aurelio manager bozuntusunun oyununa geldi ama çok büyük paralar ödeyince aklı başına gelecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Aurelio gitti orta sahayı Emre mi toparlayacak Aurelio yerine merak ediyorum.
    Deivid sakatlanmadan önce Maldonado yedek oturacak oyuncuların başında geliyodu ama Deivid sakatlanınca Maldonado 11'de olacaktır. Selçuk ve Deniz de var. Deniz geçtiğimiz sezon sakatlanana kadar çok iyiydi. Emre-Maldonado-Deniz-Selçuk, bu dörtlüden 2'si oynayacaktır.

Aurelio gitmiştir, gittiği an bitmiştir. Yeri doldurulamayacak oyuncu yoktur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Tutumlu istediğini aldı umarım kulüp binamıza bi daha girmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar Aurelio kızıyor olabiliriz ama sonuçta bu takımın formasını uzun yıllardır giyiyor ve hep de hakkını verdi. Bu nedenle saygı sınırlarını aşmayan mesajlar atarsak sevinirim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Bayram Tutumlu'yu zaten kulübe almıyormuşuz

Şekip Mosturoğlu Türkiye'nin en iyi spor hukukçusudur, eğer o bu transferin usulsüz olduğunu söylüyorsa bir bildiği vardır. Gerekli tutanaklar tutulup FIFA'ya başvurulacak. Tıpkı daha önce Ortega davasını nasıl kazanıp 11 milyon Dolar gibi yüklü bir tazminat hakkı kazandıysak, Aurelio olayında da 7 milyon Dolar veya belki de daha fazla tazminat alacağımıza inanıyorum.

Quote Originally Posted by Sekopej
    Arkadaşlar Aurelio kızıyor olabiliriz ama sonuçta bu takımın formasını uzun yıllardır giyiyor ve hep de hakkını verdi. Bu nedenle saygı sınırlarını aşmayan mesajlar atarsak sevinirim.
    Sadık bir oyuncu olmadığını gösterdi bence, ben kızıyorum çok. Tutumlu ne kadar suçluysa burada, ne kadar etik davranmadıysa, Aurelio da o kadar etik davranmamıştır bence. "Ben kalıyorum." dedikten sonra onu Tutumlu ne kadar kandırmaya çalışsa kandıramazdı ama onun da işine gelmiş, göz yummuş belli ki, diyecek söz yok.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

şu kısa vadede fener aurelionun yerini kimle doldurabilir ki Serkan abi?bir kere yıllarca bu takımla birlikte, brezilyalı(takımdaki brezilyalılarla muhabbeti) ,mental özellikleri üst seviyede ,tam bir görev adamı istikrar abidesi...imkanlar dahilinde aklıma kimse gelmiyor şahsen

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    şu kısa vadede fener aurelionun yerini kimle doldurabilir ki Serkan abi?bir kere yıllarca bu takımla birlikte, brezilyalı(takımdaki brezilyalılarla muhabbeti) ,mental özellikleri üst seviyede ,tam bir görev adamı istikrar abidesi...imkanlar dahilinde aklıma kimse gelmiyor şahsen
    Yeri doldurulamayacak oyuncu yoktur diye düşünürüm hep. Şimdi gitti de diyorsun diyenler olabilir ama geçen seneki maç yorumlarına yazdığım mesajlara da bakabilirsiniz, Aurelio bazı maçlarda kaçak oynuyordu, önceki seneler iyiydi ama geçen sene kendini gösterecek hareketler yapıyordu, top çalıyordu ama oyun genelince kaça oynuyordu.

Aragones'in nasıl oynatacağını görmeden doldurulamaz demek yanlış. Orta sahayı nasıl kurgulayacak? Bu nedenle beklemekte fayda var. Eskiskliği hissedilebilir, Tuncay'ın da hissedildiği olmuştu ama sonuçta bu takım Tuncaysız çeyrek finale çıktı, Aureli'nun eksikliği de hissedilir belki ama bakarsınız yarı finale çıkarız. Bekleyip göreceğiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

feberbahce cok arayacak aurellioyu.büyük kayıp.....

Yabancı kontenjanımızdan bir yer açıp yabancı bir ön libero alabiliriz. Bizi lig için şu anki ön liberolarımız götürür ama Şampiyonlar Ligi'nde sıkıntı yaşayabilme ihtimaline karşı önümüzdeki yılları da düşünerek sağlam bir ön libero alabiliriz, aklıma gelen isimler şunlar:

Senna, Xabi Alonso, Gilberto Silva, Mavuba, Alou Diarra, Jean II Makaoun, Sissoko, Arouca, Obodo, Lassana Diarra, gibi...

İstedikten sonra birçok adam var, kaliteli bir isim buluruz mutlaka alacaksak.

Yerli olarak ise Gökhan İnler, Mehmet Topuz o bölgede oynayabilecek isimler ama alınmaları zor.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Taraftarı olmadığım takımın forumuna yazmak adetim değildir ama yazmadan edemedim. Dikkat çekmek istediğim bir husus var ve bunu kendi takımım olan Galatasaray'ın bir örneğinden vereceğim. Ribery davasında da Galatasaray'ın elinde, Ribery'nin alması gereken ücretin sözleşmedeki maddeler çerçevesinde ödendiğini gösteren dekont vardı. Sonuç: Ribery yaklaşık 2 yıl geçici lisansla oynadı ve sonunda da Galatasaray haksız bulundu. Kısaca, şayet herhangi bir şekilde sözleşmedeki maddeler ihlal ediliyorsa hiçbir Avrupa kulübü bir oyuncuyu transfer etmez. Kaldı ki Betis'in de kendi avukatları var ve en ince ayrıntısına kadar incelemişlerdir sözleşmeyi. Önümüzdeki günlerde, sözleşmede "Her iki taraftan birisi aksini istemedikçe opsiyon geçerlidir." gibi bir madde çıkarsa hiç şaşırmayın derim ben.
    Last edited by Belgorth : 09.Temmuz.2008 at 22:33 Reason: Yazım hatası

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Senna, Xabi Alonso, Gilberto Silva, Mavuba, Alou Diarra, Jean II Makaoun, Sissoko, Arouca, Obodo, Lassana Diarra, gibi...
    Yerli olarak ise Gökhan İnler, Mehmet Topuz o bölgede oynayabilecek isimler ama alınmaları zor.
    Biraz uçmuşsun Xabi Alonso'yu, Sissokko'yu nereye alıyorsun?Bu yazdığın isimlerden çoğu kaliteli oyuncular ve zor getirilebilcek oyuncular.Ama ilk yazdığım 2 isim imkansız gibi.Ama bu isimlerden neredeyse hepsi Aurelio'nun yerini doldurur.Yalnız Arouca konusunda şüphelerim var , kendisi mc bildiğim kadarıyla.Yani 2 yönlü bir oyuncu ama defansif yönü pek kuvvetli değil sanırım...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Yabancı kontenjanımızdan bir yer açıp yabancı bir ön libero alabiliriz. Bizi lig için şu anki ön liberolarımız götürür ama Şampiyonlar Ligi'nde sıkıntı yaşayabilme ihtimaline karşı önümüzdeki yılları da düşünerek sağlam bir ön libero alabiliriz, aklıma gelen isimler şunlar:

İstedikten sonra birçok adam var, kaliteli bir isim buluruz mutlaka alacaksak.

senna ayrılmak istemiyor.yeni açıkladı vilalrreal satmaz tıpkı nihatta old. gibi.
    xabi juveye gidicek giderse bonservisi 20-21 milyon euro.

makoun u yeni lyon aldı 15 milyon euroya.
    sissoko geçen yıl juveye gittti daha kontrat uzatmak istiyorlar hayal olur türkiye ligi.
    mavuba yeni lille a giti zaten.
    alou diarra da yeni transferlerden takımını hatırlayamadım.

dierleri aurelionun yerini dolduramaz bence.gilberto belki alınırsa...

benim hala aklıma gelmior,aurelionun yerini doldurcak.fenerbahçe aurelio için ısrar etmeliydi çokmu zordu kezmanla aynı parayı vermek.fenerbahçe çok sıkıntı yaşayacak bu görünümle ön libero ve sağ kanatta.

belki fener taktik kurgusunu değiştirirse o zaman bu sıkıntıları en aza indirebilir.tabi daha transfer yapacağını düşünürsek sıkıntıları 0 indirme ihtimalleride var.

28. Default

arkadaslar emin değilim ama olcan adın bonservisi ile birlikte gaziantepe gitmiş. bu haber doğru mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet Olcan gitti. Gitmesi iyi oldu, Karşıyaka'da da pek parlak bir sezon geçirmemişti.

Avusturya kampının ilk gününde sol ayak bilek kemiği kırılan ve Münih'te ameliyat olan Brezilyalı oyuncumuz Deivid de Souza'nın cuma günü Kitzbühel'deki Arosa Resort'e geleceği açıklandı. Münih'te Goggenhausen Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat geçiren oyuncumuz ameliyat sonrası tedavisini kamp bitene kadar takımımızın kaldığı otelde tamamlayacak.

Yukarıda verilen habere bakarsak Deivid ile yollar ayrılmayacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Guiza,Semih,Kezman...

Bu forvet hattından çift oynamak en ideali gibi duruyor.Bu kalitelerden ikisinin birden yedek kalması düşünülemez...

Ve Alex'in orta sahaya girmesi anlamına geliyor bu aynı zamanda,ayrıca orta sahanın sigortası Aurelio yok...

Bakalım neler olacak...

Mesaj Yetkileri