iyi gidiyorsun herşeye karşıda olsa....
bu arada varsa online yapacak [email protected]![]()
DisCo
Hellbells
iyi gidiyorsun herşeye karşıda olsa....
bu arada varsa online yapacak [email protected]![]()
umut abı tebrıkler ıyı yerde bıtrıdın seneye daha ıyı yerde goruruz ıkınızıde ıns hadi burak yap artık atagını
Dostum oyundaki saçmalıklar her yerde karşıma çıkıyor.Turnuvalarda,kariyerlerde vs. Aslında şimdiye çoktan bu oyunu bırakmam gerekirdi ancak bu illet damarlarımızda işte.Yoksa artık bu oyunun hiç bir muhteşemliği görmüyorum.FM hakkında düşüncelerim tamamen değişti.
Teşekkürler.
Mustafa sezona başladık 3 sezon geçti.3 sezon sonundaki puan durumlarına bak. Düzenli bir şekilde yükseliyorum.Ben tesadüfi başarılarla iş yapmam. YapılanıyorumSeneye emin ol 7. likten daha yüksekte olcam. Burak abin de toplanamaz bitmiş o bitmiş
![]()
Bir Dost
Hellbells
3 sezonun istatistiğini çıkartırtma bana şimdi![]()
bu atışmalar süper oluyo![]()
Bir Everton anca bu kadar kötü yönetiLebiLinir. Seni Tebrik ediyorum ve kınıyorum Burak![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
HAZIRLIK KAMPI ( TÜRKİYE ).
Hazırlık kampımızı vatanımızda geçirdik. Alanya çok sıcaktı.Çok güzel bir atmosfer vardı. Tuncay ve ben aynı zamanda vatan hasretimizi dindirdik. Ancak üzücü olan golcümüz Kevin Doyle'un sakatlanması idi.3 ay aramızda olmayacak.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
RUUD VAN NİSTERLOOY BORO'DA!!
Hazırlık kampında sakatlanan ve 3 ay aramızda olamayacak olan golcümüz Kevin Doyle yerine 3 ay idare etmesi için yaşlı kurt Nisterlooy'u kadromuza kattık.
Last edited by The.Crow : 11.Temmuz.2008 at 16:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
Nistelrooy idare edebilir ancak fazla değil![]()
Murat zaten Kevin Doyle sakatlanınca bedavaya aldım bu adamı. 3 ay sonra Doyle dönüyor.3 ay idare etsin yeter bana. Yedekte Mido da var. Bi şekilde idare etcez.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HAZIRLIK MAÇI
Yeni transferimiz Nisterlooy'un takıma alışması için düzenlediğimiz bir hazırlık maçı idi. Ve Nisterlooy ilk maçında gol atmış oldu. Artık hazırlık maçlarını da tamamladık ve ligi bekliyoruz.
Last edited by The.Crow : 11.Temmuz.2008 at 16:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
favorim boro.başarılar![]()
evetonda ses seda yok
SONUNDA BOMBA PATLADI!!!
DİARRA BORO'DA
23 M € karşılığında eksi Real Madrid'li ön liberoyu Villa Real takımından transfer ettik. Transfer çalışmalarımız bitmiştir.
Bir Dost
Hellbells
boronun transferler biraz yaşlı gibi ama:S
Hazırlık Dönemi
Transferler
Steven Taylor Everton'da
BPL 1. Hafta
Reading 1 - 1 Everton
Andy Johnson bu maç sonunda kadro dışı bırakıldı ve transfer listesine kondu. En kısa sürede satışını gerçekleştireceğim. Bir sezon boyunca yan gelip yattı ve 94.38'de kazandığımız penaltıyı atamayarak bizi 3 puandan etti. Bardağı taşırdı anlayacağınız...
BPL 2. Hafta
Everton 3 - 2 Fulham
BPL 3. Hafta
Everton 1 - 0 Portsmouth
BPL 4. Hafta
Arsenal 3 - 2 Everton
Yenildik. Güzel maçtı. Arsenal'den aşağı kalır bir oyunumuz olduğunu düşünmüyorum. Bu oyunda bir saçmalık var. Ev sahibi şansı deniyor buna. Hiçbirşey yapmasanızda evsahibi iseniz vurduğunuz giriyor içeri. Aynen öyle bir maçtı ve kaybettik.
everton deplasman sorununu çözerse başarılı olur
BARCLAYS PRİMİERSHİP 1.HAFTA
BLACKBURN : 3 - 2 : MİDDLESBROUGH
Lige galibiytle başlamak isterdik ama olmadı.Ortada bir maçtık. Berabere bitecek derken 86 da penaltıdan yediğimiz golle yenildik.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 2.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 2 - 1 : WEST HAM
Kendi sahamızda müthiş oynadık ancak 1 farkla kazanabildik.Sanırım golcümüz Kevin Doyle'un yokluğunu hissedeceğiz.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 3.HAFTA
BOLTON : 2 - 0 : MİDDLESBROUGH
Yine deplasmanda kazanamadık.Kötü oynamadık ancak ilk 15 dakikada yediğimiz golleri çıkaramadık.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 4.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 2 - 2 : NEWCASTLE UTD.
Kendi sahamızda yine iyi oynadık ancak kazanamadık. Kalecimiz İsaksson lige pek iyi başlamadı.Her maç 6 ile oynuyor.
Bir Dost
Hellbells
Everton biraz daha iyi başlamış Boro'ya nazaran.Yalnız Mladen Petric Çek değil Hırvat.
everton daha iyi başlamış bu sefer başarılı olursunz artık
Boronun Diarra transferi süper olmuş
BARCLAYS PRİMİERSHİP 5.HAFTA
READİNG : 1 - 2 : MİDDLESBROUGH
Deplasmandaki ilk galibiyetimizi aldık.
BORO'DA TRANSFER SEZON SONU DURUMU
BARCLAYS PRİMİERSHİP 6.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 2 - 0 : FULHAM
Çok gol kaçırdık.Sadece 2 tane atabildik. Yeni transferlerimizin golleri atması sevindirici. Diarra'nın ceza sahası dışından attığı gol görülmeye değerdi.
UEFA KUPASI 1.TUR 1.MAÇ
MİDDLEBROUGH : 2 - 0 : CSKA ( SOFİA )
Tamamen rakip yarı sahada oynanan maçta atabildiğimiz sadece 2 gol
BARCLAYS PRİMİERSHİP 7.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 0 - 2 : ARSENAL
Maç öncesi konuşmam sanırım çok yanlışmışİlk yarı şutum yok pozisyonum yok. İkinci yarı pozisyonlar bulduk atamadık.
CARLİNG CUP 3.TUR
Q.P.R : 1 - 2 : MİDDLESBROUGH
Maça yenik başladık ancak baskıyı kurup öne geçtik. Son dakikada rakip korner kullandı. Rakip kaleci ceza sahamdaydı. Oluşan karambolde top rakip kalecinin önüne düştü o da vurdu defansıma çarptı top.Az daha atıyodu terbiyesis
BARCLAYS PRİMİERSHİP 8.HAFTA
MAN.CİTY : 3 - 1 : MİDDLESBROUGH
Ortada bir maçtı.Nedense bu oyunda ortada olan maçlarda yapay zeka kaybetmiyor. Ya biz kaybediyoruz ya da berabere. Yenildiğimiz bir maçtı.
UEFA KUPASI 1.TUR 2.MAÇ
CSKA ( SOFİA ) : 0 - 2 : MİDDLESBROUGH
Rakibimizi rövanşta da ezdik ve tur atladık.
KEVİN DOYLE SAHADA!!!!
Sezon başı hazırlık maçında ayağını kırarak uzun süre sahalardan uzak kalan Kevin Doyle UEFA kupası 1.tur rövanş maçının 2.yarısında görev aldı. Pozisyonlara giren ancak maç eksiğinden dolayı bunları değerlendiremeyen Doyle'un hafta sonu oynanacak EVERTON maçında sahada olması bekleniyor. Kevin Doyle geçen sezon Everton ile yapılan 2 maçta 7 gol atmıştı. EVERTON'IN BELASI MAÇA YETİŞİYOR!!
Bir Dost
Hellbells
Valla bence siz bu besigi yeterince sallayamiyorsunuz,
Everton takimi cok muzzam bir kadroya sahip ve cok cok daha basarili olabilirdiniz.
Boro konusunda da saten soylenecek fazla birsey yok Hellbells vbmenu_register("postmenu_1190719", true); bu takimi fena yonetmiyor ama daha iyisini yapmak zorunda.
Bu arada Favorim Hellbells vbmenu_register("postmenu_1190719", true);
yenı sezon hayırlı olsun bakalım bu yıl hangınız lıgı daha yukarda tamalıcak bırınızde su uefayı alsın artık![]()
kevin doylenin donmesi boro ya bir ivme kazandırabilir
evertonda yine ligi ortalarda tamamlar gibi gidiyo
Umut abi'de bu şans varken ivme falan kazanamaz o
Everton'un da küme düşeceği günler yakındır
Forumdaki takip edilesi 3-4 kariyerden birisi bu kariyer oluyor herhalde.Herkese başarılar dilerim.Sizin için federasyonla yaptığım görüşmelerin hakkını verirsiniz umarım![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
BPL 6. Hafta
Aston Villa 3 - 2 Everton
Yenemiyorum bu takımı zorla mı? Ne yapıyorum ediyorum mağlup oluyorum. Her ligde başıma bela olan asla yenemediğim bir takım vardır. Aston Villa'da bu kariyerin belalısı oldu.
BPL 7. Hafta
Wolves 0 - 3 Everton
Carling Cup
Everton 2 - 0 Preston
BPL 8. Hafta
Everton 1 - 1 Southampton
60 dakika boyunca kaleye bir tane şutları yoktu. İstatistik 0/0'dı. 62'de bir kere geldiler ve gol oldu. Olacak iş değil. Eski yamalarda bu kadar çileden çıkaran şeyler olmuyordu. 3 puan almamız gereken maçta 1 puan aldık.
Uzun zamandır işlerimizin yoğunluğu yüzünden oynayamamıştık.Şu an oyundayız.Yeni ss ler birazdan gelecek. Takip eden ve yorum yazan herkese teşekkür ederiz.
Bir Dost
Hellbells