Evet, dediğiniz normal olabilir ama ben o cümleyi kurduğumda hem bugüne kadar kendi yaptığım taktikleri, hem de Turksportal'da yayınlanan ve başarı sağlanılmış birkaç taktiği baz alarak konuştum. Örnek verecek olursak peluk'un Total Dominasyon taktiğinde takım anlayışı 14 olmasına rağmen, stoperlerin anlayışı 4, beklerin anlayışı 8, ve ön liberonun anlayışı 5. Ben biraz da buna göre yorum belirtmiştim. Bence yine de mentalitesi 9 olan DC'ler oynatmak risktir. Bu konuda birkaç kişi daha görüş belirtirse belki daha optimum sonuçlara ulaşabiliriz. İlla ki benim dediğim doğru olacak demiyorum, yanlış anlamıyorsundur umarım.
Bir de şöyle bir soru sorayım. Diyelim ki ben 2. lig B kategorisinden bir takım yönetiyorum. Bu takım grubunun en kaliteli takımı, yani şampiyonluğa oynuyor. Doğal olarak atak bir oyun oynatmak gerekir. Ama bu takım kendi ligi için ne kadar kaliteli olursa olsun, yine de oyuncularının özellikleri üst düzey olmayan bir takımdır ve takım komutları formüle göre çok da ofansif oynayacak şekilde çıkmayacaktır. Aman neyse, iyice karıştırmayalım işi