Öncelikle belirtmeliyimki çok koyu bir fenerbahçe taraftarıyım

oyunumuza dönelim
Öncelikle antrenörlerden başladım ne kadar fenerlide olsam berbat bi antrenör kadrosu var.Hmen yerlerine özellikleri iyi olan tanımam da çok önemli deil yenilerini getirdim.Antreman programına her antrenöre BİR görev verdim.Ve takımda yeni sezona çok iyi hazırlandı.Lucianoyu,nobreyi,aurelioyu gönderdim (gerçek hayatta asla )Bir de ayak bagı verdı fabiano ondan kurtulmak istedim fakat kiralıktı bir sezon az da olsa faydalandım.Transferlerim ise göbeğe oldu alpay,necat aygün,egemen korkmaz (not:defansa türk oyuncuları tercih ettim çünkü ofansif oyuncularda yabancılar daha iyi çıkıyor)orta sahaya sağlam bi para vererek ugur yıldırımı aldım ama aldıgı parayı haketti.forvete bir de aghahowayı alıp transferi kapattım.Taktiğim 4-4-2 klasik düzen.
Rüştü(Volkan B.)
serkan önder alpay fabiano

u.yıldırım api alex tuncay

anelka aghahowa

bu taktik tabiiki bir sezonluktu çünkü büyük hedefler vardı ortada.İlk sezonumda ligi aldık şampionlar liginde 3.olup uefaya gittim ceyrek finalde elendim (kadrom çok kısıtlıydı çünkü) ikinci sezon ilk işim fabianodan kurtulmak oldu.Tuncayıda juventusa satarak ek bir gelir elde ettim.Bu sezonda transferde şov yapmam gerekiyordu.İlk önce trabzondan gökdenizi aldım oyuncuda zaten trabzonda mutsuzdu.Kolay bir transfer oldu benim için.Bir de rüştüyü takımda tuttum.Ve en büyük transfer ne kadar sevmesemde bölgesinde onun kadar kaliteli bir türk oyuncu yok maalesef emre belözoğlunu aldım.Apiaha yol göstermem gerekiyordu çünkü avrupada başarı için defansa çok sağlam bir stoper gerekiyordu.öncelikle sözleşmesi bitecek olan matias lequi vardı riske girdim ve bu oyuncuyu bedavadan aldım.Sag beke lameyi transfer ettim.Bir de ilerki yıllar için şiddetle tavsiye ettiğim caner erkini aldım.Süper bir antreman programıyla ilerki yıllar için bana çok yardımcı olablirdi.2. sezonumda yine türkiye ligi şampiyonlugu bu sefer şampionlar liginde 2.tura cıkabilmiştim.Lequi yüzünden werder bremene cok acı bir şekilde elendim.3.sezonbir tane yabancı kontenjanı artı olarak lequi yi yolladım.Defansa robert shittu die birini aldım işte aradıgım transfer buydu dedim.Yanında ise önder iyi bir ikili oluşturacaklardı.Kadromu genişletmem lazımdı istanbulspordan kenan zengini aldım daha 17 yaşında ve çok iyi bir potansiyele sahip.trabzondan fatih şeni kadroma kattım.Rüştüyü bir sezon daha oynattım.Ama shittu istediğim performansı sergileyemedi ve yine şampionlar ligi hayal oldu 2.turda elendim.ama 4.sezonuma bedavadan robert huthu kattım.sezon bitiminde hemen shittu ile yollar ayrıldı.yerine robert huth geldi.ileriye aghahowayı göndererek jonathas adında brezilyalı süper potansiyeli getirdim ek olarak özgürcan özcanı ve özer hurmacıyı(şiddetle tavsiye ederim defansın solunu aldı götürdü) da alt yapıma kattım.Caner erkin artık olgunlaşmıştı ve anleka her yıl 40 ın üzerinde gol atıyordu.alex asistlere devam etti.forvette 3 tane birbirinden iyi golcüm vardı.anelka caner jonathas,her maç anelkanın yanında deişerek oynadılar.alttanda özgürcanı geliştiriyordum.zaman zaman forma şansı buldu ve iyi değerlendiryordu bir maçta 4 gol attıgını hatırlarım özgürcanın.4.sezon altın yılım oldu.Mario santanayı renklerime kattım.Ligi tam 6 hafta önceden garantiledim.Şampionar liginde juventusu 4-1 yenrek şampiyon oldum.taraftarlar başkan beni çok seviolar yeni bir kontrat önerdiler.akabinde chelsea 161 million euro bütceyle bana süper bir teklif yaptı.Gitmeyi gerçekten çok istedim ama fenerbahçeyi bırakamadım.malik fathiyi aldım defansın soluna özer hurmacı ile sıkı bir forma rekabet içindeler.Şimdi 5.sezonumdayım kalede volkan babacan coşuyor.Orta sahada sanırım alexi bu sezon sonunda göndereceğim.AneLkayada çok iyi teklifler takımı dagıtmadan toparlamam lazım.SAnırım caner ile jonathas olacak özgürcan yedek oturcak.

takımın son hali

volkan babacan
lamey önder huth özer(fathi)

santana emre alex gökdeniz

anelka jonathas
yedekeler
caner
özgürcan
ali melih (kaleci)
kenan zengin(süper adam)
u.yıldırım
necat aygün
mehmet polat

arkadaşlar türk futbolcusunun değerini iyi bilin ilk önce kaliteli türk futbolcularını bulun kaliteli yabancı bulmak zaten çok kolay ben mesela şu an nuri şahin için bastıryorum fakat oyuncu türkiyeye gelmek istemiyor.

herkese bol fm li günler