Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 62 sonuç

Konu: Gençlerbirliği Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Koray Avcı Gençler'de

Gençlerbirliği, Manisaspor'dan Koray Avcı ile prensip anlaşmasına vardı.
    26.5.2008

Gençlerbirliği, geçtiğimiz yıl Holosko’nun transferi sırasında Beşiktaş’tan Manisaspor’a giden Koray Avcı’yla prensip anlaşmasına vardı. Deneyimli futbolcunun, Başkent ekibiyle aradaki ufak pürüzleri giderdikten sonra resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. Öte yandan, Kırmızı-Siyahlı ekibin, Gaziantepspor’dan Bülent Bölükbaş ile de prensipte anlaştığı iddia edildi. Birçok kulübün transfer listesinde bulunan Bülent’in, teknik Direktör Mesut Bakkal’ın sakatlığı süresince kendisiyle yakından ilgilenmesi nedeniyle, Gençlerbirliği formasını giymeye sıcak baktığı ifade edildi. Ayrıca, bonservisine 1.5 milyon Euro istenen Manisasporlu Rafael’in transferinden de vazgeçildiği ileri sürüldü.

KAYNAK:FANATİK
    Last edited by yunusgs : 26.Mayıs.2008 at 12:28

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

GENÇLER'DE TRANSFER!..

Gençlerbirliği, Samsunspor'un 20 yaşındaki stoperi Emre Balak ile 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan imza törenine, yöneticilerden Serdal Ulusoy ve Mehmet Balıkçıoğlu katıldı.

Törende bir konuşma yapan Ulusoy, Gençlerbirliği'nin önce insan, sonra sporcu, sonra futbolcu ilkesinden yola çıkarak Emre ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Emre de Gençlerbirliği'ne geldiği için mutlu olduğunu ve burada kalıcı olmayı hedeflediğini belirtti.

Daha sonra 1999 yılında Merzifonspor'da futbola başlayan ve 2004 yılından bu yana Samsunspor forması giyen 1988 doğumlu Emre Balak, kendisini Gençlerbirliği'ne bağlayan sözleşmeye imza attı

Emre Balak iyi bir stoper olacak ileride,Ümit Milli takım oyuncusu.Türk futboluna faydalı olacak gençlerimizden...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

iyi iyi, ama Isaaci göndermek hata.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Emre Balak çok iyi bir transfer. Cavcav işi biliyor. Adam kim bilir ne kadar tırtıklayacak başka takımlara?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

isimini duymultum iyi birdir heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Emre çok iyi bir transfer ayrıca 20 yaşında olması ekxtra bir avantaj.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

büÿuk ihtimalle Kristian SArkies'de gelecek.

Emre Balak transferi akıllıca bir hamle olmuş. İleride Türk futboluna çok faydalı olabilecek bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Isaac ahım şahım bir oyuncu değil yeri rahat doldurulur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

G.Birliği Burns'u bitiriyor

Gençlerbirliği, Bruce Djite'den sonra ikinci Avustralyalı futbolcu transferine hazırlanıyor. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre Gençlerbirliği, Avustralya A Ligi takımlarından Adelaide United takımında forma giyen 20 yaşındaki Nathan Burns'un transferini bitirmeye çalışıyor. Kırmızı-siyahlı ekip, daha önce 3 yıllık sözleşme imzaladığı golcü oyuncu Bruce Djite'nin takım arkadaşı Nathan Burns için, Avustralya kulübüyle pazarlık içinde. Gençlerbirliği'nin pürüzleri halletmesi durumunda Burns ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi. 20 yaşınki Burns, ofansif orta saha ve forvet olarak görev yapabiliyor. Son 2 sezonda Adelaide United formasıyla 40 maça çıkan 20 yaşındaki Burns 10 gol atarken, 10 da asist yaptı. 2 kez Avustralya A Milli takımı formasını da giyen ve 25 kez giydiği alt milli takımlarda 7 gol atan Nathan Burns için, Avustralya'nın gelecekteki en büyük yıldızlarından birisi olacağı yorumları yapılıyor.

31.05.2008
    Kaynak : İHA

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Harika transfer olur. b ide Kristiani alsalar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

G.Birliği iyi kapak attı Avustural'yaya.Umarım Carle gibi uyum sorunu gibi sorunlar yaşamazlar yeni alınan isimler..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Benim fm de Burns'u GALATASARAY almıştı sonra ben GS'ye gidince satmıştım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

20 yaşındaymış istatikleri de fena değil gelirse iyi olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Beykoz 1908 takımından Uğur Kapısız ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Takımında geçen sezon ligde 7 gol kaydeden 21 yaşında ve savunmanın sağında oynayan Uğur, resmi imza törenin ardından yaptığı konuşmada, "Böyle bir camiaya katılmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Başarılı olmak için buradayım" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Koray Avcı Gençlerbirliği'nde

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Vestel Manisaspor'dan ayrılan Koray Avcı'yı renklerine bağladı. Gençlerbirliği Kulübü, tecrübeli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği, geçen sezon Beşiktaş'ta ve Vestel Manisaspor'da forma giyen Koray Avcı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki imza törenine, kulüp basın sözcüsü Muammer Akyüz, yönetim kurulu üyesi Enis Safi ve genel menajer Cem Onuk katıldı.

İmza töreninde konuşan Koray Avcı, kendisinin ve Gençlerbirliği'nin çıkış araması nedeniyle burayı tercih ettiğini belirterek, ''Her iki taraf da çıkışa geçmek istiyor. Bu nedenle tercihim Gençlerbirliği oldu. Başarılı ve iyi yönetilen bir ekip olduğu için geldim. İnşallah 5-6 sene oynayacağım bir kulüp olur'' dedi.

Koray, ''Büyük takımlarda oynayan oyuncular, diğer takımlardan birine transfer olduğunda motivasyon eksikliği yaşıyor. Bu seni nasıl etkiler?'' şeklindeki bir soruyu da, ''Beşiktaş ve Gençlerbirliği'ni kıyaslamak yanlış olur. Benim ne yapacağım önemli. Motivasyon eksikliği olmaz. Tekrar bir çıkış yakalamak için buradayım. Yaklaşık 10-11 yıllık bir aradan sonra tekrar Ankara'ya döndüm. Ankara, futbolcular için huzurlu bir ortam. Performansım için burayı seçtim. Beraber bir çıkış yakalamak istiyoruz'' diye yanıtladı.

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Muammer Akyüz ise, uzun zamandır Koray'ın transferini bitirmek uğraş verdiklerini ve bugün kadrolarına kattıklarını belirterek, ''Transferlerimizi, transfer olsun diye değil, bize sıkınta yaratmayacak ve yararı olacak oyuncuları alarak yapmaya çalışıyoruz. Uzun zamandır Koray ile ilgileniyorduk. Koray'ı anlatmaya gerek yok. Türk futbol kamuoyunun takdirini kazanmış bir futbolcu. Futbolculuğu dışında, karakteri ve profesyonelliği ile de diğer arkadaşlarına örnek olacaktır. Kendisiyle 2 yıllık anlaşma yaptık'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sezon bittikten sonra Bursa ile anlaştı haberleri çıkmıştı ama şimdi G.Birliği ile anlaşmış.G.Birliği kulübüne hayırlı olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koray Türkiye'deki kaliteli ön liberolardan bir tanesi. Gençler iyi iş başardı. Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Koray çok iyi bir önlibero.Beşiktaş'ta da oynarken iyi oynuyordu.Gençlerbirliği iyi transfer yaptı hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yasir Gençlerbirliği'nde

Gençlerbirliği, geçen sezon Sivasspor'da forma giyen Yasir Elmacı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
    Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki imza törenine katılan genel menajer Cem Onuk, geçen seneki sıkıntıları yaşamamak için kadroyu geniş tuttuklarını belirterek, "Transferi yüzde 98 oranında tamamladık. Yasir ile güçlendik. Geçen yıl ağır bir sakatlık geçirdi, ancak şu anda sağlığına kavuştu" dedi.

Yasir Elmacı da Gençlerbirliği'ne geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
    "Başkanımız İlhan Cavcav, Cem Onuk ve teknik direktör Mesut Bakkal'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Hedeflerimi burada gerçekleştirmek istiyorum. Gençlerbirliği'ni tercih etmemle hedeflerimin büyüklüğünü anlamışsınızdır. En büyük amacım Milli Takım formasını giymek."

26 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasir, 1998 yılında Dardanelspor ile profesyonelliğe imza attıktan sonra sırasıyla Göztepe, Erzurumspor, Zonguldakspor, Altay, Yimpaş Yozgatspor ve Sivasspor formalarını giydi.

TRANSFERLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA
    Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk, yönetim ve teknik heyet olarak bu yıl kadrolarındaki oyuncuları satmama kararı aldıklarını söyledi. Eskişehirspor'un El Saka ve Mehmet Çakır ile ilgilendiğinin hatırlatılması üzerine Onuk, "Hiçbir oyuncuyu vermiyoruz. Bu konudaki tavrımızı koyduk. Mehmet Çakır'ın kafası karışık. Şu an tatilde, gelince görüşeceğiz" diye konuştu.

Proomise Isaac ile sorun yaşadıklarını ve Nijeryalı futbolcuya yeni bir sözleşme sunduklarını anlatan Onuk, "Isaac bizi zorluyor. 30 Haziran Pazartesi gününe kadar bize cevap vermezse, yeni bir değerlendirme yapacağız" dedi. Forvete bir takviye daha yapmak istediklerini ve bu konuda da Manisaspor'da forma giyen Rafael ile görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Cem Onuk, "Şu ana kadar olumlu bir gelişme yok. Rafael'in istekleri bizim için fazla" değerlendirmesini yaptı.

Galatasaray'ın ilgilendiği Orhan Şam konusuna da açıklık getiren Onuk, "Orhan Şam'ı Galatasaray istiyor, ama vermiyoruz. Gelecek sezon da Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da kiralık olarak forma giyecek" diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İyi transfer hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yasir iyi bir transfer Gençlerbirliğine bu yıl çok yararlı olacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Gençlerbirliği

Bruce Djite (Adelaide United)
    Mustafa Pektemek (Sakaryaspor)
    Emre Balak (Samsunspor)
    Koray Avcı (Manisaspor)
    Uğur Kapısız (Beykoz 1908)
    Yasir Elmacı (Sivasspor)

Erhan Güven (Ankaraspor)
    Isaac (FC Terek)
    Tuna Üzümcü (Beşiktaş)
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Gençlerbirliği Bilal Çubukçu'yu almış..Bir ara bizim transfer gündemimizde de olmuştu Bilal..Bence abartılacak bir oyuncu değil bizle adı geçerkende söylemiştim bunu..Abatılıyor aşırı derecede..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Djite fmde -8 potansiye sahip yanılmıyosam demekki yine cavcav buldu adamını

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ronaldo yu almak için fener çok uğraşmıştı.demek gençlere nasipmiş ama ben kessinlikle gençlerbirliğine geleceğini inanmıyorum hem ronaldo nun futbol yaşantısı tehlike ye girdi.ronaldo senede çok para alıyor.gençlerbirliğinde 500 bin dolara mı oynayacak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Gençlerbirliği Bilal Çubukçu'yu almış..Bir ara bizim transfer gündemimizde de olmuştu Bilal..Bence abartılacak bir oyuncu değil bizle adı geçerkende söylemiştim bunu..Abatılıyor aşırı derecede..
    Aynen katılıyorum.Aşırı derecede abartı hemde.Ümit milli takıma nasıl seçildiğini anlamıyorum.Sırf gurbetçi diye seçildi heralde.Türkiye'de onun gibi yüzlerce futbolcu var.Ekstra bir özelliği yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gençlerbirliği bu sene iyi transfer yaptı.İlk 6'yı zorlarlar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Default James Troisi Gençlerbirliği'nde

2008-2009 sezonunda Turkcell Süper Lig'i üst sıralarda tamamlayı hedefleyen Gençlerbirliği, İngiltere'nin Newcastle United takımından Avustralyalı James Troisi ile 3 yıllığına anlaştı.

Avustralyalı oyuncuyla görüşmelerini sonlandıran başkent ekibi, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 1 Eylül Pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacak.

Avustralya'nın Adelaide kentinde, 3 Temmuz 1988 tarihinde doğan Troisi, futbola Birkalla Juniors takımında başladı.

2004-2005 sezonunda İngiliz ekibi Newcastle United'a transfer olan Avustralyalı futbolcu, 10 Ocak 2007 tarihinde bu takımda profesyonel sözleşmeye imza attı.

O tarihten bu yana İngiliz temsilcisinde forma giyen genç futbolcu, Avustralya A Milli Takım'da 3 kez, Ümit Milli Takım'da da 6 kez forma giydi. James Troisi, Ümit Milli Takım'da 2 gol kaydetti.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cavcav genç yıldızları takıma topluyor..

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri