Severdi rahmetli.Toprağı bol olsun.
yok babanla bir alıp veremediğim yok Topcu. Derdim seninle![]()
Severdi rahmetli.Toprağı bol olsun.
yok babanla bir alıp veremediğim yok Topcu. Derdim seninle![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show...t=46904&page=7
Reklama gerenk yok![]()
:icon_twist: gerçektende çok açıklayıcı.
Yok yahu okadar midesiz değilsindir Ertan para için yapılır mı beah.
Sağol Mustafa kendim için değil zaten bir arkadaş için sormuştumBana kim mail atar yahu hem gözükmese ne olur.
![]()
twist deği yahu sad sad![]()
Bırak şimdi. Biz senin içini bilmiyormuyuz.
Aynen bir acayipmiş Ömer.![]()
Ben ne biliyorum da ne bilgi vereyim 2008 için yahu. Geçen sezonki oyuncu verilerini giriyoruz sadece. Oyun çıkmadan bilemem 2008'i.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
hem twist olmaz o twisted olurtwist yazarsan böyle aptal bir görntü olur :icon_twist:
Ancakböyle olur.
![]()
Sayın yönetici oyuncu bilgilerini giriyoruz derken daha açık konuşabilirmisiniz neyi nereye giriyorsunuz?
Oda değişik bir bakış açısı tabii Ertan.![]()
Ahaha twits![]()
Bana birini hatırlatıyor:
Yok fazla açık olamıyoruz maalesef.Ertan TFF'nin resmi bir sitesi var, oraya bakıp oyuncuları inceleyip yeterli bilgiyi alabilirsin.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Valla kimi hatırlatıyor bilemem
Gideyim bir kahve alayım canım sıkıldı.![]()
Demek kaynak orası orayı mı sömürsek ne.![]()
Şeffaf bir yönetim istiyoruz yahu...Kiminle görüşmeliyim bu konuyu??
![]()
Olurmu canım. O tip sadece bir kişide olabilir. Oda Aygün.
Öfff az önce rezil oldumHava sıcak diye tam şortumu giyecektim. Allah'tan dedim önce üstü çıkartayım. Üstü çıkarttım altı tam indiriyodum bi baktım karşı pencerenin perdesi camı falan açık. Karşı komuşuyla kızı durmuş bana bakıyor
Dedim şunların inadına indireyim altıda
Gittim hemen kapadım pencereyi
Gece gece süpriz gibi çıktılar karşı pencereden. 2 kilo karizma vardı o da yerlerde
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ahan da fanatikten bir haber:
Volkan Yaman röportajından alıntıdır
Biz ailece Galatasaraylıyım. Fenerbahçe'ye gitsem babam benimle konuşmazdı. Kendisi Galatasaray'a son derece bağlı. Bana da en sıcak gelen kulüp Galatasaray oldu. Ben yıllarca Avrupa'da yaşadım ve büyüdüm. Avrupa'da tanınmış tek Türk kulüp Galatasaray'dır. Avrupa'da Fenerbahçe'yi bilmezler ve Galatasaray o yüzden hep öndeydi benim için" cevabını verdi.
ilk cümleye bakın yaa![]()
Yahu ben su bilgisayarı bir yeniden başlatayım kafayı yedirtecek bana yahu.
Şampiyonlar liginde milanla maç yapıyorum güncelleştirme zamazingosu yeniden başlatıyım mı abi diyo.
Başlat ......![]()
Buz gibi suyu görünce vazgeçtim.![]()
Aygün pes1 oynuyor.![]()
Pes1. Niye Pes2,3,4,5 yada 6 'yı duymamışmı hala...
Duymuşta beceremiyormuş onları oynamayı. Zaten bilgisayarıda çalıştırmıyormuş öyle dedi.![]()
Desene Bilgisyarıda aynı onun gibi. Tam birbirlerini bulmuşlar.![]()