Önce büyükleri dize getirmişsin,sonra bazı takımlarla berabere kalmışsın.İstikrarsız gördüm seni abiTakım dizilişi 4-4-2 miydi?
Önce büyükleri dize getirmişsin,sonra bazı takımlarla berabere kalmışsın.İstikrarsız gördüm seni abiTakım dizilişi 4-4-2 miydi?
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Beraberlikler kötü olsada yinede lidersin.Bu arada Aston Villa maçı süperdi.Canlı canlı yaşıyanlardandım.
sezona iyi başlamışsın liderliğii kaybetmiyeceğini umuyorum
12 hafta
13 hafta
14 hafta
15 hafta
16 hafta
17 hafta
18 hafta
19 hafta
19 hafta tablosu
carling cup 3 tur
carling cup 4 tur ELENDİM
ŞAMPİYONLAR LİGİ MACLARİM
grubumu bu şekilde tamamladim 1.TUR macina A.MADRİD GELDİ
İŞTE ALMADİĞİM KUPA KALMADİ DUNYA KLUPLER KUPASİDA MUZEMİZDE
İŞTE KUPA PORTSMOUNT MUZESİNDE
ALMADİĞİM KUPA KALMADİĞİ İÇİN MİSYONUMU ARTİK TAMAMLADİM VE TAKİM DEĞİŞTİRME KARARİ ALDİM KİMMİ KUME DUŞEN EVERTON YENİ TAKİMİM
İŞTE TEKLİF
işte yeni takimiz EVERTON KADROSU
ALDİĞİM SİRADAKİ EVERTONUN HALİNİ UEFA İÇİN CABALAYACAĞİZ SON 19 MACTA
TAKİMİN EN BUYUK YİLDİZİ KUŞKUSUZ TİM CAHİLL
İŞTE YENİ Bİ HEYECAN BAŞLİYOR BENİM İÇİN
Kanka et ve kemik birbiri iLe birLeşmiş demek sonunda. Sen bu Everton u burdan aLır yukarıLara taşır, ardından da Şampiyon yaparsın. Everton seninLe, sen Everton iLe güzeLsin![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yeni heyecanında başarılar abim.Forza Everton![]()
kadro ıyı takımın basına gelen adam ıyı bu takım yukselıse gecer
yeni takımda başarılar abi bence başka lige gitseydin
aynı başarıları everton'la da bekliyorum abi
Yeni lignde başarılar dilerim keşke kalsaydın yada dev ekiplerin başına geçseydin
20 hafta cok şansiz başladik maclara
21 hafta
22 hafta
23 hafta
24 hafta CAHİLL SHOW
İŞTE CAHİLLİN GOLDEN SONRAKİ SEVİNCLERİ
25 hafta
25 hafta tablosu
fa cup maclarim
2 maca uzadi
fa cup 4 tur elendim şansizlikla
gelen giden oyuncular
![]()
abi takımın basına gelmıs hemen yukarı cıkramıssın helal seneye fırtına gıbı bır everton gorecez
çok iyi gidiyorsun.başarılar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bence hata yapmışsın ayrılarak ama senin kararın.başarılar![]()
Last edited by Onurap : 11.Temmuz.2008 at 22:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by puskas : 12.Temmuz.2008 at 00:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İsocum Everton u diriLtmişsin adeta. En azından Avrupa kupaLarında mücadeLe edicek bir yerde bitirmeni bekLiyoruz.
takım tamamen değişmiş
26 hafta
27 hafta
28 hafta
29 hafta
30 hafta
30 hafta tablosu NERDEN NEREYE GELDİK EKSİ AVERAJDAN CAHİLL SAYESİNDE
oynadiğim maclarim EVERTONUN BASİNA GECİNCE KİRMİZİ ALAN İCERİSİNDE ilk maclari kaybetmem cok normaldi cunku butun takim moralmen cokmustu şimdi iyi hava yakaladik.uefaya gitmek istiyorum
takimin yildizindan inanilmaz goller
![]()
iyi bir hava yakalışmışsın tebrikler uefaya gitmek için biraz daha zorla
Tebrikler İsmail Abi'm gerçekten müthiş gidiyorsun.Cahill de senin sağ kolun gibi oldu![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Last edited by puskas : 12.Temmuz.2008 at 21:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi süper gidiyosun gerçekten takımı UEFAya götür![]()
takimi değiştirmeseydim başarili olamazdim cunku.uzgun hepsi morali en cok bozuklari aninda sattim hemen
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
onsuz takim dusunemiyorum.inşallah uefaya adimizi yazdiracağiz.kumeden getirmek buralara kadar başaridir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamam götureceğim.butun yorumlar icin cok teşekkurler.
Last edited by puskas : 12.Temmuz.2008 at 21:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İsmailciğim bence kapat kariyeri gitsinHem aynı senaryo takımın başına geç kazan,kazan,kazan nedir bu böyle
Helal valla. Bence teknik direktörlükten istifa edip UEFA başkanlığına soyunman lazım artık.Futbolda yapacağın pek bi şey kalmadı
![]()
Bir Dost
Hellbells
arkadaşlar canli canli bu ssleri eklemek istedim
31 hafta
bu mactan sonra gelen teklif reddettim
ARSENEL MACİNDA YORUMU SİZE BİRAKİYORUM ALİN İŞTE İSTATİSTİKLER
32 hafta
lig lideri olmanin avantajlari işte.birde buyuk takim olmanin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
33 hafta 3 siradakini dağittik
![]()
Last edited by puskas : 12.Temmuz.2008 at 22:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İsocum TebrikLer. Bir kaç hafta daha erken geLseymişsin takımın başına Şampiyon da oLurmuşsun sen![]()
Vilarreale git abi
34 hafta
35 hafta
36 hafta
37 hafta
38 hafta
38 hafta tablosu ESKİ TAKİMİM POTSMOUTH BİLE ALTİMDA KALDİ LİGİ COK İYİ SİRADA BİTİRDİM
ALMADİĞİM BİR TEK KUPA KALDİ ODA UEFA KAZANMAK İSTİYORUZ
Tebrik ederim İsmail abim.Valla süpersin.Transfer bombalarını bekliyoruz.
süpersin abi tebrikler uefaya alırsan nolcak![]()
çok güzel bir kariyer başarılar.