Sadece Türkiye Ligi açık arkadaşlar. Ne kadar ünlü, ne kadar başarılı olursam olayım Türkiye dışında bir takım çalıştıramayacağım.

Basın toplantısıyle 1,5 senelik sözleşmeye imza attım. Alacağım para açıklanmadı.

Başkan'ın benden isteği geçen sezon Kasımpaşa'yı Süper Lig'e taşıdığım gibi OFTAŞ'ı da Süper Lig'e taşımak.

Basın toplantısında;

Takım kendine güvenini yitirmiş gibi duruyor. Onların öncelikle güvenlerini sağlamaları için çabalayacağım. Puan tablosuna baktığımızda liderlik için şansımız çok az, arada 20 puan var neredeyse. 2.lig de şu anda bizim için pek gerçekçi bir hedef değil. Play offlara kalarak Süper Lig'e çıkmayı düşünüyoruz. Transfer sezonu sona erdiği için elimizdeki kadroyu en iyi şekilde kullanmaya çalışacağım. Bu sezon için mevcut ekiple yolumuza devam edeceğiz. Sezon sonunda kendi teknik ekibimi oluşturacağım.

Basın: Her sene 1 takım çalıştırıyorsunuz, uzun süreli bir takımı çalıştırmayı düşünmediniz mi hiç?
Özışık: Eğer imkanlar sağlanırsa neden olmasın. Diğer Türk menajerler gibi olmayı düşünmüyorum ama şartlar öyle gerekti.

Basın: Takımı nasıl oynatmayı planlıyorsunuz? Bir sistem var mı kafanızda?
Özışık: Geçmiş yıllarda 4'lü savunma ile oynadım ama burada farklı bir şeyler denemek istiyorum. Artık çok sık kullanılmayan 3'lü defans ile oynatmayı planlıyorum takımımı. Buna uygun oyuncular elimzde mevcut.

Basın: Devre arasındatakıma gelseydiniz daha farklı olabilir miydi?
Özışık: Elbette, en azından transfer yapma şansımız olurdu ama ben bunu bir sorun yapmıyorum. Elimizdeki kadro da çok kaliteli.

Basın: İlk maçınız 4 gün sonra ligde 4. sırada bulunan Alanyaspor ile. 4 gün içersinde takıma sisteminizi oturtabilecek misiniz?
Özışık: Öncelikle oyuncularıma güven kazandırmak hedefim, oynanan oyun bu ilk haftalar da çok da önemli değil. Ama kaliteli bir kadromuz var. 3 puanı alabileceğimizi düşünüyorum.