1 ile 30 arası toplam 258 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bugün bir kanalın spor haberlerinde gördüm.Aragones oyunculara fırça çekmiş.Ben sizin ne abinizim nede arkadaşınız.Ben sizin hocanızım ona göre hareket edin demiş.Eğer gerçekten böyle bir şey varsa ki Aragones'in disiplinli bir hoca olduğunu biliyoruz Fenerbahçe'li oyuncular Zico dönemindeki rahatlığı çok arayacaklardır.Bakalım bu durum nasıl etkileyecek..
    Neden bu medya işimize gelince kolpa oluyo işimize gelince iyi bir kaynak oluyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Neden bu medya işimize gelince kolpa oluyo işimize gelince iyi bir kaynak oluyor?
    Bak oraya ne yazmışım "eğer gerçekten doğruysa".

Yazılı basına genelde kolpa deniliyor.Çünkü adamlar gazetelerini doldurmak zorundalar hergün.Bundan dolayı olmayan şeyleri yazıyorlar ama medya tam olarak böyle değil.Ki bahsi geçen konununda doğru olması muhtemel.Aragones Zico'ya göre daha disiplinli bir hoca çünkü.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bak oraya ne yazmışım "eğer gerçekten doğruysa".

Yazılı basına genelde kolpa deniliyor.Çünkü adamlar gazetelerini doldurmak zorundalar hergün.Bundan dolayı olmayan şeyleri yazıyorlar ama medya tam olarak böyle değil.Ki bahsi geçen konununda doğru olması muhtemel.Aragones Zico'ya göre daha disiplinli bir hoca çünkü.
    Ben sadece sana demedim Şemo çoğu kişi böyle yapıyor o yüzden söyleme gereği duydum ama ben habere inanmıyorum.

Mesaj Yetkileri