Takımın adı ArsinArşin değil
Güzel bi kariyer olcak gibi başarılar dilerim..
Takımın adı ArsinArşin değil
Güzel bi kariyer olcak gibi başarılar dilerim..
Hehe bende google ye arşin yazınca niye bişey çıkmıyo diyodumYorumlarınız için teşekkürler elimden geldiğince iyi bir kariyer yapmaya çalışacağım ...
Aşkın'ı takım kaptanı yapmayı düşünüyorumZaten 2. lig takımlarında fazla oyuncu olmuyo ilk açtığımda 11 oyuncu vardı
Trabzon destekleyen kulübümüz oradan da iyi oyuncular kiralayacağım
Teşekkürler
Barış Memiş Arsin'de
Trabzonspor'lu genç oyuncuyu 1 yıllığına kiraladık
Zeki Ayvaz Kiralandı
Kendisini yedek kaleci yapmayı düşünüyorum
Ahmet Şahin 1 Yıllığna Arsinli
Ligin standartlarının üstünde . Baya başarılı olacağını düşünüyorum
Cem Demir Arsin'de
Oyuncu bir yıllığına kiralandı . Gol yollarında etkili olacağını düşünüyorum ...
Turgut Şahin Kiralandı
Forvette Cem Demir'e yardım edecektir . Ama 1 ay civarı sakat ...
Diğer Transferler
Kulüpteki gereksiz oyuncuların sözleşmesini feshettik . Mali açıdan açığımız var bu yüzden serbest transfer ve kiraladığımız oyuncularla ilerleyeceğiz . İyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum . Paf'taki tüm oyuncuları üste çıkardık ve gereksizleri serbest bıraktık . Birkaç oyuncu daha kiralamayı düşünüyorum ...
Kara Listem
Atilla Güneş - Mert Korkmaz - Onur Tuncer - Sercan Yıldırım
Bu dörtlüyü kiralamaya çalışacağım
Kadrom ve Taktiğim
Basit bir taktik denemek istedim ve 4-4-2 oynatacağım takımı . Kısa paslarla ve kontralarla goller arayacağım . Defans çizgisini derin ayarladım .
Hazırlık Maçları
Oyuncuların birbirine alıştığını ve rakiplerime göre daha üst seviyede olduğumu Oftaş maçıyla kanıtladım ...
2. Lig B Kategorisi Yükselme Grubu
1. Hafta
Güzel oyun galibiyeti getirdi . Maç boyunca üstün taraf bizdik . Cem ile kalecimiz Ahmet iyi iş çıkardık . İyi bir başlangıç yaptık
Türkiye Kupası elemelerinde ilk rakibim Gazi Osmanpaşa ...
Yorumlarınızı bekliyorum