Itandje'mi Sorensen'mi deseler, 1 i seçerim. Sorensen'in bize yarayacağını düşünmüyorum nedense..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Topal: Avrupa'da oynamak istiyorum
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'nın Duisburg kentinde sürdüren Galatasaray'ın önemli isimlerinden Mehmet Topal, kulübün izin vermesi durumunda Avrupa'da top koşturmak istediğini söyledi.
![]()
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 12:58 TSİ 12 Temmuz 2008 Cumartesi
Euro 2008'de sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Galatasaray'lı milli futbolcu Mehmet Topal, yurt dışından gelecek tekliflere yeşil ışık yaktı.
İngiltere Premiere Lig takımı Everton'un transfer etmek istediği iddia edilen Mehmet Topal, Galatasaray'ın izin vermesi durumunda Avrupa'da top koşturmak istediğini söyledi. Topal, Galatasaray ile olan sözleşmesinin devam ettiğine işaret ederek, ''Galatasaray'da mutluyum. Fakat kulübümün de yararına olacaksa ve yöneticilerimiz izin verirse Avrupa'da da oynamak isterim. Her şeyin hayırlısı'' şeklinde konuştu.
Mehmet Topal iyi bir tatil yaptığını belirterek, bu yıl da şampiyon olmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.
MİLLİLER KAMPA KATILDI
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da, Arda Turan, Ayhan Akman, Servet Çetin, Hakan Balta, Emre Aşık, Emre Güngör, Hasan Şaş ve PAF takımdan İrfan kampa katıldı.
THY'nin tarifeli uçağıyla İstanbul'dan saat 10.20'de Düsseldorf havalimanına gelen oyuncular buradan kamp yapılan otele geçtiler.
Galatasaray'ın tercübeli futbolcusu Emre Aşık ise fazla ara vermeden tekrar futbol mücadelesinin başladığını, hem kendisi hem de Galatasaray için iyi bir sezon geçirmek istediğini söyledi.
Avrupa Şampiyonası'ndaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve tekrar takımıyla birlikte olmaktan mutlu olduğunu ifade eden savunma oyuncusu Servet Çetin de, ''Sakatlığımdan sonra fazla bir çalışma yapamadım. İnşallah burada yavaş yavaş başlayacağım. Geçen yıl da, şampiyonluğa giden yol buradaki kampta başlamıştı. Önümüzde lig ve Şampiyonlar Ligi var. Umarım tekrar başarılı oluruz" diye konuştu.
.mobilStyle{ font-family:Verdana; font-size:11px; font-weight:bold; color:#336699; text-decoration:none;} .mobilStyle:hover{ color:#336699; text-decoration:underline; }
Her oyuncu Avrupada oynamak ister. Mehmet Topal da gelecek yıllarda bu formunu sürdürürse rahatlıkla oynar; ama bu sene takımı bozmayacagını baskan acıkladı.
Eğer Avrupa kulüpleri gerçekten Mehmet Topal'ı kadrolarında görmek istiyorlarsa, o saatten sonra Mehmet Topal gitmek istediğinde yönetimin bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
İyi para verirlerse hay hay..Ama 1-2 milyon €'ya deymez..2 sene sabır.
+
Yaser: Hedefim forma bulmak
Galatasaray'ın Kartalspor'dan transfer ettiği genç futbolcu Yaser Yıldız, hedefinin öncelikli olarak takımda forma bulmak ve daha sonra milli takıma seçilmek olduğunu söyledi.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 16:28 TSİ 12 Temmuz 2008 Cumartesi
Galatasaray'ın yeni isimlerinden Yaser Yıldız, Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu.
Sarı-kırmızılı takımda çok iyi bir ortamın olduğunu ifade eden Yaser, ''Gerçekten herkes çok sıcakkanlı, beklediğimden çok daha iyi bir ortam var. Kamp gayet iyi gidiyor. 15 gün içerisinde ben de takıma yavaş yavaş alıştım. Büyük bir camiaya geldiğim için önceleri heyecanlıydım ama o heyecanı yavaş yavaş attım. Hocalar çok kaliteli ve çok eğlenceli insanlar. Takım iyi, inşallah daha da iyi olacak'' dedi.
Santrfor mevkisinde oynadığını belirten Yaser, ''Gezici bir santrfor gibi oynuyorum. Kenarlara giden, orta kesen ama yeri geldiğinde pivot santrfor gibi de oynayabiliyorum. Ben çalışacağım, hoca da şans verirse oynamayı umuyorum. Hedefim öncelikle takımda forma bulmak ve daha sonra milli takıma seçilmek'' ifadelerini kullandı.
Takımlarının çok güçlü olduğunu dile getiren genç oyuncu, ''Bu sezon da şampiyon olacağımıza inanıyorum. Taraftarın önüne çıkacağım günü heyecanla bekliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
Last edited by Revolution : 12.Temmuz.2008 at 18:37
Forvette Ümit e güvenemiyorum.Bakıyorsunuz dehşet goller atıyor akıllara zarar , ama sonra gidip yarım metreden boş kale yerine topu atıyor auta .Dengesizlik herhalde.Ama yinede ümit i begenirim.Her zaman gollerini izlemekten zevk aldıgım bir isim.
Nonda konusuna gelince çok iyi bir forvet top tutma yetenegi bakımından olsun fiziginden olsun.Bence Tsl deki en iyi forvetlerden biri.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bence İtandje yedekte bekletiliyor..Bu apacık belli..Sanırım asıl hedef baska kaleci yada sorensen onlar olmassa itandje ile sözlesme imzalanacak sanırım..Yönetim yine sag gösterip sol vuracak gibi
![]()
Bencede yedekte yoksa bu kadar çok gündemde kalmazdı ya bir yalanlama gelirdi yada başka klube imza atardı..
Ben Sorensen'i daha çok beğeniyorum İtandje'ye nazaran sanki daha çok güven veren bir kaleci tecrübe bakımından da üstün
Çünkü yaş farkı var arada ve ismini daha sık duyduğun için olabilir mi![]()
Umarım Sorensen gelmez bence hiç güven vermiyor. İtandje gelsin.
Yaş farkını biliyordum zaten ismi sık duyma konusunda ise esas tam tersi İtandje'yi daha çok duydum bu son sezon.Çünkü bu sezon maçları doğru düzgün takip edemedim Premier Lig'de malum Fox Tv.Ancak eskiden çok duyduğum sevdiğim bir isimdi belki bunun etkisi olabilir.Hatta bir zamanlar Fenerbahçe'nin almasını istiyordum
Last edited by fmsmyrna : 13.Temmuz.2008 at 01:35
Bence yine de itandje gelsin daha önce büyük kaleci olmayacağını düşünüyorum hala aynı görüşteyim ama hiç olmadı elinde patlamaz.
Ya ondan değil bide bizim en büyük sorunumuz olan yan toplarda çok başarılı bir kaleci Itandje.
İnşallah hiçbir kaleci gelmez..Forvet alalım onların yerine.
Forvet zaten alınacak 3 tane boş kontenjan olduğuna göre![]()
Bu sene buna yönelik olarak Aydın'a forma verileceğini düşünüyorum. Uğur da zaman zaman forma bulacaktır yine, Arda'yı söylemeye bile gerek yok. Yavaş yavaş Semih'te bu takıma adapte edilecek gibi duruyor. Görünen o ki önümüzdeki yıllarda altyapı kökenli 2-3 oyuncu ilk 11 içerisinde olacak, 5-6 oyuncu da ilk 18 içerisinde olacak. Güzel bir gelişme kanaatimce...
Aydın'ın ve Yaser'in önemli birşeyi yokmuş...Yaser'e hayran kaldım
..Bu arada çok iyi bir forvet şart bize..Avrupa kupasındada böyle goller kaçırmamalıyız..
Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Temmuz.2008 at 00:19 Reason: çok kelimesinden sonra iyi kelimesi eklendi.:)
Yaser elinden geleni yapmaya çalışmış.Aydın'ın bişeyinin olmamasına sevindim..
Yahu Cisse alınırsa müthiş bir transfer olur ama yeni Hakan Şükür demek çok saçma olur.İnşAllah Gelirde ama 9 Numaralı formayı giymez.Kimse giymesin o numarayı.En azından bu sene.
Hakan'la Cisse'yi kıyaslamaları saçma olmuş..Bir de Yaser çok iyiydi de Nonda ve Ümit'in sağı solu belli olmayan forvetler olduğu dün de kesinleşti..İkisi de çok kolay goller kaçırdılar.Durduk yere artistlik hareket falan yaptı Ümit.
+
Gençler ve Linderoth hariç takımın ağabeyi dediğimiz kişiler maça hiç önem vermedi.Galatasaray forması altında her maça önem vermeleri lazım.Gençleri çok beğendim gerçekten..
Cisse = yeni Hakan Şükür saçmalığını geçtim ama bu transferin olmasını çok isterim ben..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Hakan Şükür = Cissé sacmalığını da anca fotomac gibi bi gazete uydurur zaten .
Cissé alınırsa harika olur, gelmesini bende cok isterim.
Kaynaklarını yazmadan haberleri koymayalım arkadaşlar.
Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Temmuz.2008 at 16:12 Reason: Yazım hatası düzeltildi.:)
"YÜCE ATATÜRK"
Cisse kulüpten ayrılacak diye bir açıklama geldimi?
Eğer gelmediyse bu transfer zor olur çünkü geçen sene Gerets'in Marsilya'ya gelişiyle mükemmel bir form yakaldılar ama ligin başında kaybettikleri puanlar sebebiyle şampiyonluk yarışında yer alalamdılar.Bu sene şampiyonluk için savaşacaklar.Eğer Şampiyonlar Liginede katılıyorlarsa Marsilya'yı bıtakması imkansız gibi duruyor.
Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Temmuz.2008 at 16:12 Reason: Yazım hatası düzeltildi.:)