Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
Arsin değil miydi bu takımın adı hatta bizim çorumun gruptan çıkmıştı 2.lige
Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
Takımın adı Arsin Arşin değil

Güzel bi kariyer olcak gibi başarılar dilerim..

Hehe bende google ye arşin yazınca niye bişey çıkmıyo diyodum Yorumlarınız için teşekkürler elimden geldiğince iyi bir kariyer yapmaya çalışacağım ...

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
Bizim takım.. Takımın adı Arsin bu arada..Aşkın var onu satma bence..Yararlanabilirsin..Diğer oyuncular pekte içaçıcı değil..Transfersiz LigA'ya çıkman zor.. nerdeyse takımı baştan yaratman gerekiyor..

Aşkın'ı takım kaptanı yapmayı düşünüyorum Zaten 2. lig takımlarında fazla oyuncu olmuyo ilk açtığımda 11 oyuncu vardı Trabzon destekleyen kulübümüz oradan da iyi oyuncular kiralayacağım

Quote Originally Posted by n1ghtm4r333 View Post
bu zorlu yolda başarılar gerçekten işin çok zor sabırlı olman gerek
Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
Sana bu orlu hedefte başarılar

Teşekkürler

Barış Memiş Arsin'de

Trabzonspor'lu genç oyuncuyu 1 yıllığına kiraladık

Zeki Ayvaz Kiralandı

Kendisini yedek kaleci yapmayı düşünüyorum

Ahmet Şahin 1 Yıllığna Arsinli

Ligin standartlarının üstünde . Baya başarılı olacağını düşünüyorum

Cem Demir Arsin'de

Oyuncu bir yıllığına kiralandı . Gol yollarında etkili olacağını düşünüyorum ...

Turgut Şahin Kiralandı

Forvette Cem Demir'e yardım edecektir . Ama 1 ay civarı sakat ...

Diğer Transferler

Kulüpteki gereksiz oyuncuların sözleşmesini feshettik . Mali açıdan açığımız var bu yüzden serbest transfer ve kiraladığımız oyuncularla ilerleyeceğiz . İyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum . Paf'taki tüm oyuncuları üste çıkardık ve gereksizleri serbest bıraktık . Birkaç oyuncu daha kiralamayı düşünüyorum ...

Kara Listem

Atilla Güneş - Mert Korkmaz - Onur Tuncer - Sercan Yıldırım

Bu dörtlüyü kiralamaya çalışacağım

Kadrom ve Taktiğim

Basit bir taktik denemek istedim ve 4-4-2 oynatacağım takımı . Kısa paslarla ve kontralarla goller arayacağım . Defans çizgisini derin ayarladım .

Hazırlık Maçları

Oyuncuların birbirine alıştığını ve rakiplerime göre daha üst seviyede olduğumu Oftaş maçıyla kanıtladım ...

2. Lig B Kategorisi Yükselme Grubu

1. Hafta

Güzel oyun galibiyeti getirdi . Maç boyunca üstün taraf bizdik . Cem ile kalecimiz Ahmet iyi iş çıkardık . İyi bir başlangıç yaptık

Türkiye Kupası elemelerinde ilk rakibim Gazi Osmanpaşa ...

Yorumlarınızı bekliyorum