1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Arşin Kaplanları ~ ArşinSpor ile 2.Lig B

Hybrid View

sakary Ali Misafir

lige iyi başlamışsın tebrikler diğer maçlarında başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Güzel kariyer olacağa benziyor seni tebrik ederim öncelikle kardeşim.

Transferler güzel takımı baştan yaratmışsın.Zaten ilk maçtan da belli olmuş ligdeki kaliteli kadron.
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    lige iyi başlamışsın tebrikler diğer maçlarında başarılar

Yorumlarınız için teşekkürler Elimden geldiğince iyi bir kariyer yapmaya çalışıyorum .

2. Hafta

Cem'in mükemmel golleri ile maçtan galibiyetle ayrıldık . Turgut ilk maçına çıktı ama yine sakatlandı Yolumuza devam ediyoruzzz ...

3. Hafta

Sebat'ı kendi evimizde paramparça ettik . Defans baya hata yaptı ama Ahmet çok iyi kurtarışlar yaptı . Türkiye Kupası maçı öncesi moral bulduk

Türkiye Kupası Elemeleri 1. Tur

Zor bir maç oldu . Ölüp ölüp dirildik . Defansta hala sorunlarımız var . Çok garip bir penaltı kazandık ve Türkiye Kupası'nda yolumuza devam ettik ...

Bu arada transfer sezonu bitti ve kulüpleriyle anlaşamadığımızdan dolayı kısa listemdeki oyuncuları kadromuza katamadık . Artık ara transferde birkaç takviye yapmayı düşünüyorum ...

4. Hafta

Çıkışımızı sürdürdük . Cem gol krallığı tahtına oturdu

5. Hafta

Maçta inanılmaz hatalar yaptık ve beraberlikle ucuz kurtulduk . Topla ceza sahasından çıkamadık Genç oyuncum Ahmet 2 güzel frikik golü attı artık onu as oynatmayı düşünüyorum ...

6. Hafta

Kötü oyun mağlubiyeti getirdi

Türkiye Kupası Elemeleri 2. Tur

Defansta inanılmaz hatalar yaptık . Rakip tek kale oynadı maçta ve Türkiye Kupası'na erken veda ettik ...

7. Hafta

Daha dar oynamamız rakibin defansa sarkmasını önledi . Şimdi de pas hataları yapıyoruz ama galibiyet alınca sevindik . Telekom maçı şokunu erken attığımızı düşünüyorum

8. Hafta

Güzel oynadık ve galibiyeti hakkettik . Eski formumuza kavuştuk

9. Hafta

Mükemmel oyun ortaya koyduk . Araklı'nın 1 pozisyonunu bile göstermedi maç motoru Şu an ligde birinciyi belirleyecek Erzurumspor maçı öncesi iyi bir moral oldu bu

Yorumlarınızı bekliyorum . Beni izlemeye devam edin

Mesaj Yetkileri