lige iyi başlamışsın tebrikler diğer maçlarında başarılar
lige iyi başlamışsın tebrikler diğer maçlarında başarılar
Yorumlarınız için teşekkürlerElimden geldiğince iyi bir kariyer yapmaya çalışıyorum .
2. Hafta
Cem'in mükemmel golleri ile maçtan galibiyetle ayrıldık . Turgut ilk maçına çıktı ama yine sakatlandıYolumuza devam ediyoruzzz ...
3. Hafta
Sebat'ı kendi evimizde paramparça ettik . Defans baya hata yaptı ama Ahmet çok iyi kurtarışlar yaptı . Türkiye Kupası maçı öncesi moral bulduk
Türkiye Kupası Elemeleri 1. Tur
Zor bir maç oldu . Ölüp ölüp dirildik . Defansta hala sorunlarımız var . Çok garip bir penaltı kazandık ve Türkiye Kupası'nda yolumuza devam ettik ...
Bu arada transfer sezonu bitti ve kulüpleriyle anlaşamadığımızdan dolayı kısa listemdeki oyuncuları kadromuza katamadık . Artık ara transferde birkaç takviye yapmayı düşünüyorum ...
4. Hafta
Çıkışımızı sürdürdük . Cem gol krallığı tahtına oturdu
5. Hafta
Maçta inanılmaz hatalar yaptık ve beraberlikle ucuz kurtulduk . Topla ceza sahasından çıkamadıkGenç oyuncum Ahmet 2 güzel frikik golü attı artık onu as oynatmayı düşünüyorum ...
6. Hafta
Kötü oyun mağlubiyeti getirdi
Türkiye Kupası Elemeleri 2. Tur
Defansta inanılmaz hatalar yaptık . Rakip tek kale oynadı maçta ve Türkiye Kupası'na erken veda ettik ...
7. Hafta
Daha dar oynamamız rakibin defansa sarkmasını önledi . Şimdi de pas hataları yapıyoruz ama galibiyet alınca sevindik . Telekom maçı şokunu erken attığımızı düşünüyorum
8. Hafta
Güzel oynadık ve galibiyeti hakkettik . Eski formumuza kavuştuk
9. Hafta
Mükemmel oyun ortaya koyduk . Araklı'nın 1 pozisyonunu bile göstermedi maç motoruŞu an ligde birinciyi belirleyecek Erzurumspor maçı öncesi iyi bir moral oldu bu
Yorumlarınızı bekliyorum . Beni izlemeye devam edin