Ne şikesi yahu, bana kiraladığı oyuncuları oynatmama bile izin vermiyorlar. Bozacağım onlarla olan anlaşmayı, görecekler.Paf takımından oyuncu çağırdım kadroya.
Yine iyi savunma yaptık ama Gençlerbirliği’nin kaleyi bulan ilk ve tek şutu gol olunca onlara yanıt veremedik. Maçı kazanmamız çok zordu, şimdi önümüze bakacağız.
Tarsus maçına çıkmadan önce oyuncularıma kısa paslarla rakip kaleye gitmemizi, basit oynayıp bulduğumuz pozisyonları değerlendirmemizi söyledim. Topun bizde kalması çok önemli değil hatta rakibin üzerimize gelmesi kontra açısından daha önemli. Bu şekilde oynayınca topa çok az sahip olsak da net gol pozisyonlarını kaçıran taraftık. Maçı 2-1 kazandık, mutluyuz.
İBB maçında Akpala tek başına defansımızı mahvetti. 3-3 eşitliği sağladıktan sonra Abdullah Avcı Akpala’yı kanada çekip 1 forvet daha sürdü oyuna. Akpala’yı tutmakla görevli oyuncumuz da kanada gidince doğan boşluktan 4. golü yedik. Durumu düzelttikten sonra yüklenmeye çalıştık ve bu esnada da 5. golü yedik. Lig 2.sine bu kadar iyi dayandık yine de.
Artık kritik haftalara giriyoruz. 3’lü savunmayı önümüzdeki sezon takıma oturtmaya çalışacağım. Şimdi klasik 4-3-1-2 taktiğine döndük. Kalan 6 maçta bizi ilk 6’da tutacak sonuçlar almalıyız.
![]()